Yazdiklarima tepki gosterilmis... Kelimesi kelimesine arkasindayim yazdiklarimin... Zaten herkes alkislasin diye yazmiyoruz. bu benim kendi yorumum. Surada kac senedir bir derdim var kosesinde insanlarin sikintilarini okuyoruz, paylasiyoruz. Hayat cok da pembe gozluklerle bakmamayi ogretti bana. Ayni yaslarda TR'nin sayili zenginlerinden birisi de- isim ya da ipucu veremeyecegim cunku su anda evli- ayni sekilde benimle evlenmek istedi.Adamin universitemde verdigi bir seminerde tanistik. citir cerez gordu heralde. Etrafinda sevilen olgun birisi. Duzgun, karizmatik, eesprili.
ben kabul etmedim ve adam birkac sene sonra evlenmis. nereden mi biliyorum. magazin basinimiz sagolsun. zengin olunca insan, ucan kus haber yapiliyor. adamin simdi baska marifetlerini! de okuyoruz gazetelerden. O sebeple kart zampara dedim. tecrube diyelim biz buna.
Kayahan cift ornek gosterilmis. Halis Toprak diyeyim ya da Ahmet Hamoglu diyeyim ben de.
Kendimi savunmak icin yazmadim. Sadece yaziyoruz ki birseyler biliyoruz. gercekten birkac sene sonra gormek isterim arkadasi.
Yazacaklarim bu kadar yorumum da bu kadar.
Konuyu yazan arkadasim, kizinizi vazgeciremezsiniz bence. O coktan kararini vermis. zaten 23 yasinda. Bazen insanlar yasayarak ogrenir. cok degil 5 sene sonra tekrar kizinizi aramizda gormek isteriz yorumlarini almak icin.
tabiki senin kendi yorumun bişey diyen olmadı sadece yorum yapıldı. aynen şuan senin yaptığın gibi
tecrübe diyelim demişsin ya rep kullanırken. bende kendi yazımı tecrübelerime dayanark yazdım. Eşimle aramda 16 yaş var çokta mutluyuz ve hiç birzaman bu durumdan dolayı sorun yaşıyacağımızı kesinlikle düşünmüyorum. Ama ben buna rağmen yorumumda bak ben böyleyim, mutluyum, kızınızda kesin mutlu olur demedim. Çünkü damat adayını tanımıyorum, her insan bir değil.
Sizin yaşadığınız olaydaki kişi ayrı bir karakter konuyu açan arkadaşın damat adayı ayrı bir karakter benim eşim ayrı bir karakter. İnsanları tanımadan sırf kendi yaşadığınız olaylara dayanarak kart zampara, kibirli gibi ifadeler kullanıyorsunuz.
Bende yazdıklarımın hala arkasındayım peşin hükümlüsünüz.
Son düzenleme: