Arkadaşlar Herkese Merhaba,
Ben tesadüf eseri gördüm annemin bu topicteki yazılarını, esas kız oluyorum böylelikle :)
Öncelikle görüyorum ki bir çok kişi önemseyerek yorum yazmış, olumlu veya olumsuz farketmez değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim...
Evet ben böyle bir evlilik yapma kararı aldım. Ben 15 yaşımdan beri çok fazla kişiyle çıktım. Artık erkeklerin amaçlarını ve sonuçlarını çok kısa zamanda görebiliyorum. Ve gördüğüm şeyler arasında en önemlisi genç erkeklerin bir çoğunun akıllarının beş karış havada olduğunu, karı kıza aşırı meraklı olduğunu, akıllarında sadece gece hayatı olduğunu, sadece yatağa atmak için ilgilendiklerini, sadece yanlarında güzel, seksi bir kız olsun istediklerini ve buna benzer çok fazla şey gördüm. Bunun yanı sıra ilgisiz olduklarını, ne süprizden ne hediyeden anlamadıklarını, ne gezmekten ne tozmaktan hoşlanmadıklarını, sadece kendi etrafındakilerle olmak istediklerini, benim arkadaşlarıma uyum sağlayamadıklarını gördüm. Benim istediğim şey kocamın beni bir arkadaş gibi, bir sevgili gibi, olgun bir kadın, belki ufak bir çocuk gibi, bir bebek gibi, gerekirse kızı gibi sevmesi, koruması ve kollaması…..
Ben 9 aydır bu kişiyi tanıyorum, kendisi dünyada belki şans olarak bana verilmiş hediye gibi!
İlgisiyle, saygısıyla, sevgisiyle, davranışlarıyla, dostluğuyla, güven vermesiyle, her şeyiyle dört dörtlük biri..
Yalnız yazılan yazılarda çok üzüldüğüm bir bölüm oldu, bu kart zampara vs. gibi şeylerin yazılı olduğu alan  Gerçekten çok yazık ki insanlar sadece görüntü, yaş vs. şeylerle değerlendirme yapıyorlar ama iç dünya hiç önemli olmuyor. Ben onu yaşamış, görmüş, her şeye tok biri olarak gördüğüm için seçtim. Genç erkekler çapkınlık yapınca, eşlerini sevgililerini aldatınca delikanlı deniliyor da neden 40 yaş üstü insanlar düzgün bir ilişki istediği zaman ve bunun için eşini gençlerden seçti diye zampara oluyor???
He bir de para pul olayına girilmiş, yok gezmeler tozmalar, kaliteli mekanlar bunlar ilgisini çekmiştir denmiş… Çok komik şeyler bunlar, benim bu kişiden önceki sevgilim de 5 yıldızlı bir otelin genel müdürüydü, ondan önceki çok ünlü bir mağazanın satış müdürüydü.. Hepsinin evi, arabası vardı, hepsi beni mükemmel yerlere götürüyorlardı vee gençlerdi… Eeee neden onları seçmedim???
Veee o 43 yaşında olduğu zaman 50 sine merdiven dayamış deniyor da, ben 23 yaşındayım neden bana 30 una merdiven dayamış denmiyor merak ediyorum :)
Evet belki 10-15 sene sonra yaş farkı aramızda sorun olacak ama ben genç ve yakışıklı birini alıp onu 10-15 sene eğitmeye çalışacağıma o senelerde hayatımı yaşarım olay budur…..
Herkese saygılar