- 17 Ağustos 2011
- 22.903
- 143.971
- 798
- Konu Sahibi BedeviHatun02
-
Sırf bu bile kaçma sebebiAdamla kafa yapımız benzer
KorkuncAslında kafa yapımız aynı yetiştirilme tarzımız kültürümüz filan fark yok
Ya ahahaha bilmiyordum 30 olduğunu wallaBedevi senin her yorumun beni şoke uğratıyor. Boş ver evlen. Dört duvar arasında kalırsın, kocan kızmasın diye istemediği yere gitmezsin, giyinmezsin tam sana layık bir eş. Ben çok uygun buldum20 yaşında bula bula otuzluk adamı mı buldun ?
Evlenmekten başka sansida yoktu mecburiydi aslnda ailesi istemediği birine vercekti ama istemediği adam şimdiki kocasından genç ve iyi yaniEvlenmese ne edecekti ki?
Uzun süredir tanıyoruz ailecek
Aile yapısında aynı diyeyim uzun süre yüzyüze baktık konuştuk filan bende acele istemiyorum onada dedim öyle bı düşüncem yok oda acelesi yok filan dedi ne zaman olursa dedi
Zaten ailem duysa ortalığı yıkar bu kesinAdam beklerim demiş yersen..
Hadi adam beklerim dedi sizim kafanızdaki sevgili aileniz sizin 4 5 sene elin adamıyla evlenmeden beklemenize izin mi verecek sanki?
He derseniz en fazla 6 ay veriyorum evlisiniz.
Ayrıca yaş farkı çok siz daha ağzı süt kokan bir bebesiniz ama farkında değilsiniz.
Bu adamın koca sıfatıyla neye dönüşeceğini böyle anlayamazsınız. O ailede gelinler nasıl yaşıyor, memnunlar mı, beklentileri ne kadar karşılanmış, hayatları ne kadar tatmin edici onlara bakın. Bu adam sizi eğitiminize devam etmenize müsade eder mi mesela? 4-5 yıl başka şehre gider mi sizin için? Ya da o kadar bekler mi?Uzun süredir tanıyoruz ailecek
Aile yapısında aynı diyeyim uzun süre yüzyüze baktık konuştuk filan bende acele istemiyorum onada dedim öyle bı düşüncem yok oda acelesi yok filan dedi ne zaman olursa dedi
Ya ben daha ilişkiye başlamadım onada evlenmek istemiyorum dedim anlatamadimmiEe!! Siz kararınız vermiştiniz. Nediye burada adamla yeni tanışıyorsunuz gibi konu açtınız?
Ya ben daha ilişkiye başlamadım onada evlenmek istemiyorum dedim anlatamadimmi
Ne alaka yaaaaaaVerdiği cevaplara bakılırsa konu sahibi hiç te ceylan yavrusu değil. Ceylan yavrusu tabirini adam için kullanırsak daha doğru olur sanırım.
E şimdi böyle bir kadının fikri ne kadar işlevsel olur? Kadın baktı evdekinden iyi, olumlu yanıt verdi.Evlenmekten başka sansida yoktu mecburiydi aslnda ailesi istemediği birine vercekti ama istemediği adam şimdiki kocasından genç ve iyi yani
Ben senden evlilik vibe'i aldım. 1 aya evlenir 1 haftalık evliyken de hamile miyim başlıklı konular açma potansiyelin var. Çevrende aile dostu kadar yakın biriyle evlenmeyip de ne yapacaksın. Yarın bir gün duyulsa doğuda hepimiz biliyoruz baskı ve dedikodu olur.Ya ben daha ilişkiye başlamadım onada evlenmek istemiyorum dedim anlatamadimmi
Ne alaka yaaaaaa
O kadarmı çıtır var üniversitede yaaSen univesiteye gitsen oradaki çıtırları görür bunu dehlersin bile.
O kadarmı çıtır var üniversitede yaa
Diğer abilerin taniyorum acayip iyi insanlar ama evde nasllar bilememBu adamın koca sıfatıyla neye dönüşeceğini böyle anlayamazsınız. O ailede gelinler nasıl yaşıyor, memnunlar mı, beklentileri ne kadar karşılanmış, hayatları ne kadar tatmin edici onlara bakın. Bu adam sizi eğitiminize devam etmenize müsade eder mi mesela? 4-5 yıl başka şehre gider mi sizin için? Ya da o kadar bekler mi?
Yok aslnda diğer adam daha genç ve iyidi ama o benim yaşça büyük akrabami tercih etti zengin diye heralde bilmiyorum ama pişmanE şimdi böyle bir kadının fikri ne kadar işlevsel olur? Kadın baktı evdekinden iyi, olumlu yanıt verdi.
Ben senden evlilik vibe'i aldım. 1 aya evlenir 1 haftalık evliyken de hamile miyim başlıklı konular açma potansiyelin var. Çevrende aile dostu kadar yakın biriyle evlenmeyip de ne yapacaksın. Yarın bir gün duyulsa doğuda hepimiz biliyoruz baskı ve dedikodu olur.
Ben o kadar uyanık değilim ya ahahahah bana yanlış yapmadığı müddetçe bırakamam sevdiğimiBiz üniversiteye başladığımız sene istisnasız ben ve bütün arkadaşlarım erkek arkadaşlarımızi terk ettik.
Ne iş yapıyor buBen o kadar uyanık değilim ya ahahahah bana yanlış yapmadığı müddetçe bırakamam sevdiğimi
O diyo erkek yaslanmiyo büyük olsun olgun olsun filan ama hiç samimi değil kendi bin pişmanYaşlıdır sevaptır ne olacak son demlerini çıtırlarla geçirsin absskslşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?