- 27 Ekim 2022
- 4.729
- 13.617
- 138
- Konu Sahibi BedeviHatun02
10 yas olabilir ancak 20 yasinda olmaniz kucuk. 30 yasinda siz 40 yasinda o olsaydi olabilir derdim ama siz once okulunuzu bitirin is hayatina atilin sonra evliligi dusunun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 yaşında okuduğun bölümün olması lazım daha üniversiteye başlamadın mı kaç senedir üniversiteye hazırlanıyorsun. ben 21 yaşında edindiğim sevgilimle aramda 5 yaş vardı ama onun çalışan benim öğrenci olmam yüzünden bekledik yani. 30 yaşında adam evlilik ister 4-5 sene beklemez. 4-5 seneye amca olurOkul sorun değil aslnda adam istersen bekleriz istersen evlenincede okursun diyo
Varlıklı bı adam
Bense çok kararsızım sürekli hedeflerim degisiyo bı şunu okiycam bı bunu okiycam diyorum bı söylemi yapsam diyorum
Bilemedm yaş ta olunca
Birincisi kimseye iftira atmadım kim beni neyle vurmaya çalıştıysa karşılık verdimBirincisi senin aile yapın herhangi bir erkekle görüşmeye müsait değil. Ya vururlar ya namus gitti diye evlendirirler.
İkincisi burda kadınlara saydığın onca şeyden, namus iftiralarından sonra bir erkekle ilişki yaşamak ikiyüzlülük değil mi?
yani dediğim gibi bence bi önemi yok ama sizin kafanız karışık önce ne istediğinizi çözmeniz lazım bu şekilde bi ilişkiye başlamak sağlıklı olmayabilirOylemi dersiniz işte bende bı yandan yaş için iyi anlastigim birinide silmek istemiyorum ama
Kafam karisiyo yaş konusunda
Bence yaş farkı çok ve siz daha çok gençsiniz, biraz hayatınızı yaşayın erkenden evlenme mevzusu yok ise kafanızda.. En coşkulu enerjik olduğunuz yaşlar yeni başlıyorUzun süredir tanıdığım ama yaşını hiç sormadım bilmediğim bı adam vardı
Bana açıldı
Neyse şaşirmadim ama tuhaftı
Kendisi aile dostu gibi bişey iş ortaklıklarımız filan var
Gelgelelim yaşina uzun süre sonra yaşını ogrendim sormak hiç aklıma gelmedi
30 yaşında başta ohaa cektm
Sonra baktm yaşını gostermiyo sansmi versem dedim sonra düşündüm uzun süre evlenmek istemiyorum
Sonra adam sorun yok bekleriz filan dedi bende bı sansmi versem diyorum ama bilmiyorum hislerim var ama öfff
Adamla kafa yapımız benzer
Kendisi beni uzun süredir tanıyor
Bı ara ben bunla kavga ettim bağırdım filan
Ama kendisi güldü kizmadi pek
Ne bileyim ya bı yandan istiyorum bı yandan istemiyorum yanlışmı yapıyorum diyorum
Yaş farkı var acaba çokmu azmı ailede böyle yaş farkı olan çok çift var kafam çok karışık ya
Bı yandanda kimseyle uğraşmak oyalanmak istemiyorum
Sizce mantıklı olan nedir
Ben 20 YASİNDAYİM
HııııBirincisi kimseye iftira atmadım kim beni neyle vurmaya çalıştıysa karşılık verdim
İkincisi bunu düşünüyorum zaten henüz başlamadım ilişkiye ama sürekli karşılaşıyoruz ve evlilik istemiyorum ama bı yandanda olabilirmi diyorum evlilik
Yani bı ilişkiye başlarsam evlilik için konuşurum ciddi olur
Geçen yıl bir ok bölüm kazandım gitmedim içime sinmedi pek20 yaşında okuduğun bölümün olması lazım daha üniversiteye başlamadın mı kaç senedir üniversiteye hazırlanıyorsun. ben 21 yaşında edindiğim sevgilimle aramda 5 yaş vardı ama onun çalışan benim öğrenci olmam yüzünden bekledik yani. 30 yaşında adam evlilik ister 4-5 sene beklemez. 4-5 seneye amca olur
Çok doğru bu yüzden henüz başlamadım iyice düşünüp karar vermek istiyorum pişman olmadanyani dediğim gibi bence bi önemi yok ama sizin kafanız karışık önce ne istediğinizi çözmeniz lazım bu şekilde bi ilişkiye başlamak sağlıklı olmayabilir
yani puanın kesilecek bu seneyi de unut tercih verdiysen. ben şuan 26 yaşındayım 36 yaşındaki adama bakmam. ama 19 yaşında 9 yaş farkı olan ilişkim vardı. 4-5 sene çok uzunGeçen yıl bir ok bölüm kazandım gitmedim içime sinmedi pek
Bir yıl daha kalayım dedim
Adamada söyledim acelem yok istersen bugün evleniriz istersen 4 5 sene sonra dedi
Ama kafama yatmadi
Aslında kafa yapımız aynı yetiştirilme tarzımız kültürümüz filan fark yokYaş farkından çok kuşak farkı var.. 35 ile 45 olur mesela ama 20 ile 30 olmaz. 30 yaşında adam da kalkıp 20 yaşındaki genç bir kıza neden bakar anlamam mide bulandırıcı bana göre mesela.
birbirinize tanimaya baslayinca vakit gecirince belli olur suan hic bir sey belli degil sans vermek istiyorsan bastan acik olmalisin evlilik konusunda max bilmem ne yasima kadar evlenmeyi düsünmüyorum diyebilirsin. ki cocuk beklerim demis..Uzun süredir tanıdığım ama yaşını hiç sormadım bilmediğim bı adam vardı
Bana açıldı
Neyse şaşirmadim ama tuhaftı
Kendisi aile dostu gibi bişey iş ortaklıklarımız filan var
Gelgelelim yaşina uzun süre sonra yaşını ogrendim sormak hiç aklıma gelmedi
Sonra baktm yaşını gostermiyo sansmi versem dedim sonra düşündüm uzun süre evlenmek istemiyorum
Sonra adam sorun yok bekleriz filan dedi bende bı sansmi versem diyorum ama bilmiyorum hislerim var ama öfff
Adamla kafa yapımız benzer
Kendisi beni uzun süredir tanıyor
Bı ara ben bunla kavga ettim bağırdım filan
Ama kendisi güldü kizmadi pek
Ne bileyim ya bı yandan istiyorum bı yandan istemiyorum yanlışmı yapıyorum diyorum
Yaş farkı var acaba çokmu azmı ailede böyle yaş farkı olan çok çift var kafam çok karışık ya
Bı yandanda kimseyle uğraşmak oyalanmak istemiyorum
Sizce mantıklı olan nedir
Ben 20 YASİNDAYİM
Yahu adam zengin bizim gibi bizde fakr diilzVerdiğiniz cevaplara bakılırsa adam zengin olmalı. Sınavda az kaldı ders çalışmak yerine bu tür şeylere kafa yordugunuza göre bir yer tutacak gibi görünmüyorsunuz. Bencede evlenin gitsin.
Yok ya derslerim iyi şüphem yok kazanmak konusunda peki eski ilişkinizde sorunlar oldumuyani puanın kesilecek bu seneyi de unut tercih verdiysen. ben şuan 26 yaşındayım 36 yaşındaki adama bakmam. ama 19 yaşında 9 yaş farkı olan ilişkim vardı. 4-5 sene çok uzun
Sasrdm çünkü o kadar beklemiyodum30 yaşı duyduğunuzda 350 yaş duymuş gibi ohaaa çekiyorsanız zaten henüz evlenme yaşınız gelmemiş demektir. Ben 30 yaşı en son "ohaa" bulduğumda 13 yaşında falandım.
Yaaa Allah tamamına erdirsin peki görünüşte sorun oluyomu mesela sizden yaşlı gorunuyomubirbirinize tanimaya baslayinca vakit gecirince belli olur suan hic bir sey belli degil sans vermek istiyorsan bastan acik olmalisin evlilik konusunda max bilmem ne yasima kadar evlenmeyi düsünmüyorum diyebilirsin. ki cocuk beklerim demis..
Nisanlim 40, bende 30 yasindayim :)