- 13 Ocak 2020
- 45.077
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.020
- 598
- 33
- Konu Sahibi BedeviHatun02
Evlen bi sürü de çocuk doğur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aileyle birlikte sürü gibi yaşamak demek bu ortak bütçe demek binbir sorun. benim nişanlımın da ailesinin işi var ben istemedim orda çalışmasını.Yaa oylemi çevremde çoğu insan aileyle çalışır acaba ne sorun olacak ki yani iş bu gidip gelir
Tıp veya Diş hekimliği istiyordum şuan kararsızım 6 sene katlanabilecrkmiyim hiç emin değilim inşaat mühendisliğini düşünür gibiyimhedef ne
Ne bilim sen desteklerdin böyle şeyleriYok öyle değiller olsalar bile yemezz:)
O kadar haklısınız kiHedefi yüksek insan 3 sene mezuna kalıp 30 yaşındaki insanlarla takılmak konusunda kararsızlığa düşmez. Sınava kalmış 4 ay. 30 yaşındaki adamı düşünecek zaman mı?
hayal kuruyorsun kırık obp ile tıp diş gelmesi imkansız. geçen sene sıralama kaçtı. daha doğru düzgün yazamıyorsun Türkçe netlerin nasıldTıp veya Diş hekimliği istiyordum şuan kararsızım 6 sene katlanabilecrkmiyim hiç emin değilim inşaat mühendisliğini düşünür gibiyim
Canım, önceki konularını, mesajlarını çoğumuz biliyoruz. Seninki gibi bir kafa yapısına sahip aile, seni üniversiteye göndermez. Bu söylediklerin gerçekleri kabul edememenden kaynaklı bahaneler. Üzülüyorum doğrusu sana. Aslında farklı bir hayat beklentin var içten içe ama bunu o ailede yapamazsın. Bu seni kahrediyor.Hedefim hep yüksekti ve okumak istediğim okullarda belliydi özel çok boş geliyo bide çevresindekiler özelde okuyanlara başarısız ve bı halta yaramayan baba parasiyla okuyo gözüyle baktığı icin hiç dusunmedim
Neden hayal olsun kırık obo ile tonla kazanan insan var dünyanın sonu deglhayal kuruyorsun kırık obp ile tıp diş gelmesi imkansız. geçen sene sıralama kaçtı
Tamam olurEvlen bi sürü de çocuk doğur.
valla ilk 100e girmen lazım kafadan 20-30 bin atıyor çünkü. netlerin nasıl umut var mı? üniversiteye hazırlanan 5 tane öğrencim var neyin ne olduğunu biliyorumNeden hayal olsun kırık obo ile tonla kazanan insan var dünyanın sonu degl
Amiin tesekkür ederim darisi basiniza insallah Nisanlimla boyumuz kisaligindan mi diyelim o 170 ise ben 160 yasimizi göstermiyoruz dışardan iltifati aldiklarimizla onu 27 ve beni de 20 yas saniyorlar pek siritmiyoruz diyebilirim :) En önemlisi kafa yapisi ve karakter. Ikimiz anlaşabiliyoruz 3 senede toplasan 2 kere tartismisizdir öyle söyleyeyim toksik olmamasi cok iyi bir sey. Anlayisli bi insan ve saygi sevgi dolu bi insan beni mutlu edebiliyor beni anlamasi bile hosuma gidiyorYaaa Allah tamamına erdirsin peki görünüşte sorun oluyomu mesela sizden yaşlı gorunuyomu
Ve kafa yapilariniz uyuyomu hani fikir verirseniz sevinirim:)
Bence kesinlikle okumalı. Ufku açılır diye düşünüyorum.Canım, önceki konularını, mesajlarını çoğumuz biliyoruz. Seninki gibi bir kafa yapısına sahip aile, seni üniversiteye göndermez. Bu söylediklerin gerçekleri kabul edememenden kaynaklı bahaneler. Üzülüyorum doğrusu sana. Aslında farklı bir hayat beklentin var içten içe ama bunu o ailede yapamazsın. Bu seni kahrediyor.
Cidden 20 30 binmi atiyor yaaavalla ilk 100e girmen lazım kafadan 20-30 bin atıyor çünkü. netlerin nasıl umut var mı? üniversiteye hazırlanan 5 tane öğrencim var neyin ne olduğunu biliyorum
Puan kırılınca nasıl gelecek buralar, geçen seneki siralaman nasıldı ? Bu seneki netlerin nasıl ?Tıp veya Diş hekimliği istiyordum şuan kararsızım 6 sene katlanabilecrkmiyim hiç emin değilim inşaat mühendisliğini düşünür gibiyim
Adamın yaşında bir şey yok. Evlenmek için sen çok gençsin.Uzun süredir tanıdığım ama yaşını hiç sormadım bilmediğim bı adam vardı
Bana açıldı
Neyse şaşirmadim ama tuhaftı
Kendisi aile dostu gibi bişey iş ortaklıklarımız filan var
Gelgelelim yaşina uzun süre sonra yaşını ogrendim sormak hiç aklıma gelmedi
30 yaşında başta ohaa cektm
Sonra baktm yaşını gostermiyo sansmi versem dedim sonra düşündüm uzun süre evlenmek istemiyorum
Sonra adam sorun yok bekleriz filan dedi bende bı sansmi versem diyorum ama bilmiyorum hislerim var ama öfff
Adamla kafa yapımız benzer
Kendisi beni uzun süredir tanıyor
Bı ara ben bunla kavga ettim bağırdım filan
Ama kendisi güldü kizmadi pek
Ne bileyim ya bı yandan istiyorum bı yandan istemiyorum yanlışmı yapıyorum diyorum
Yaş farkı var acaba çokmu azmı ailede böyle yaş farkı olan çok çift var kafam çok karışık ya
Bı yandanda kimseyle uğraşmak oyalanmak istemiyorum
Sizce mantıklı olan nedir
Ben 20 YASİNDAYİM
İyide ailem hiç okuma filan demedi çalıştığımızda goruyolar ama farklı şehire ne derler bilmiyorm orasinıCanım, önceki konularını, mesajlarını çoğumuz biliyoruz. Seninki gibi bir kafa yapısına sahip aile, seni üniversiteye göndermez. Bu söylediklerin gerçekleri kabul edememenden kaynaklı bahaneler. Üzülüyorum doğrusu sana. Aslında farklı bir hayat beklentin var içten içe ama bunu o ailede yapamazsın. Bu seni kahrediyor.
evet atıyor. benim geçen sene öğrencim 8 bine girdi kırık olmayan obp bile onu 16 bine attı. netlerini söylersen sana daha iyi bir plan çizeriz. şimdi hesapladım 10 bine girsen bile seni 47 bine atıyor diploma notunu 85 hesapladımCidden 20 30 binmi atiyor yaaa
Bende derslerim iyi kazanırım diyodum
30 yaşındaki bir kadın nasıl oluyorda 44 yasindki biriyke aynı gösterir ilginç. Siz mi çok büyük gösteriyor msunuzyok hayır pişman değilim.
Biz söylemeden genelde anlamazlar aramızdaki farkı söylediğimizde de şaşırırlar öyle bir fark durmuyor derler