• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş farkı

Bedevi senin her yorumun beni şoke uğratıyor. Boş ver evlen. Dört duvar arasında kalırsın, kocan kızmasın diye istemediği yere gitmezsin, giyinmezsin tam sana layık bir eş. Ben çok uygun buldum 😂 20 yaşında bula bula otuzluk adamı mı buldun ?
Ya ahahaha bilmiyordum 30 olduğunu walla

Uzun süredir tanıyoruz ailecek
Aile yapısında aynı diyeyim uzun süre yüzyüze baktık konuştuk filan bende acele istemiyorum onada dedim öyle bı düşüncem yok oda acelesi yok filan dedi ne zaman olursa dedi

Ee!! Siz kararınız vermiştiniz. Nediye burada adamla yeni tanışıyorsunuz gibi konu açtınız?

Adam beklerim demiş yersen..

Hadi adam beklerim dedi sizim kafanızdaki sevgili aileniz sizin 4 5 sene elin adamıyla evlenmeden beklemenize izin mi verecek sanki?

He derseniz en fazla 6 ay veriyorum evlisiniz.

Ayrıca yaş farkı çok siz daha ağzı süt kokan bir bebesiniz ama farkında değilsiniz.
Zaten ailem duysa ortalığı yıkar bu kesin

Uzun süredir tanıyoruz ailecek
Aile yapısında aynı diyeyim uzun süre yüzyüze baktık konuştuk filan bende acele istemiyorum onada dedim öyle bı düşüncem yok oda acelesi yok filan dedi ne zaman olursa dedi
Bu adamın koca sıfatıyla neye dönüşeceğini böyle anlayamazsınız. O ailede gelinler nasıl yaşıyor, memnunlar mı, beklentileri ne kadar karşılanmış, hayatları ne kadar tatmin edici onlara bakın. Bu adam sizi eğitiminize devam etmenize müsade eder mi mesela? 4-5 yıl başka şehre gider mi sizin için? Ya da o kadar bekler mi?

Evlenmekten başka sansida yoktu mecburiydi aslnda ailesi istemediği birine vercekti ama istemediği adam şimdiki kocasından genç ve iyi yani
E şimdi böyle bir kadının fikri ne kadar işlevsel olur? Kadın baktı evdekinden iyi, olumlu yanıt verdi. 🎃

Ya ben daha ilişkiye başlamadım onada evlenmek istemiyorum dedim anlatamadimmi
Ben senden evlilik vibe'i aldım. 1 aya evlenir 1 haftalık evliyken de hamile miyim başlıklı konular açma potansiyelin var. Çevrende aile dostu kadar yakın biriyle evlenmeyip de ne yapacaksın. Yarın bir gün duyulsa doğuda hepimiz biliyoruz baskı ve dedikodu olur.

Bu adamın koca sıfatıyla neye dönüşeceğini böyle anlayamazsınız. O ailede gelinler nasıl yaşıyor, memnunlar mı, beklentileri ne kadar karşılanmış, hayatları ne kadar tatmin edici onlara bakın. Bu adam sizi eğitiminize devam etmenize müsade eder mi mesela? 4-5 yıl başka şehre gider mi sizin için? Ya da o kadar bekler mi?
Diğer abilerin taniyorum acayip iyi insanlar ama evde nasllar bilemem
Adam zaten diyo evlenince okursun nasl istersen acelem yok filan ama yaş farkı çok kafamı karistiriyo ileride pişman olmayayım yasindan dolayi

İşte bende bundan korktuğum için başlamadım henüz duyulsa filan düşünemiyorum bile
Evlilik birkaç yıl zaten istemiyorum ama eğer yaş konusu kafama yatsaydi ilişkiye baslayabilirdim aslnda

Ben senden evlilik vibe'i aldım. 1 aya evlenir 1 haftalık evliyken de hamile miyim başlıklı konular açma potansiyelin var. Çevrende aile dostu kadar yakın biriyle evlenmeyip de ne yapacaksın. Yarın bir gün duyulsa doğuda hepimiz biliyoruz baskı ve dedikodu olur.

Back