• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş farkı

Yok ya derslerim iyi şüphem yok kazanmak konusunda peki eski ilişkinizde sorunlar oldumu
yok olması çok iyi anlaşıyoruz evlenme teklifi de etti ama ben 20 yaşında evlenmek istemedim yüzüğü attık.ve oldukça yakışıklı biriydi yani yaşını o da göstermezdi. geçen fotoğrafına denk geldim hala göstermiyor ama ben şuan onunla olmak istemezdim 35 yaşında adamla işim ne. ok net konuşma valla kırık obp kaç bin kişi atıyor kırık olmayan obp bile binlerce kişi atıyor. derslerin iyiyse 3 senedir üniversite kazanmış olman lazımdı. acaba sen okul olmayacak evleneyim diye düşünüyor olabilir misin

Uzun süredir tanıdığım ama yaşını hiç sormadım bilmediğim bı adam vardı
Bana açıldı
Neyse şaşirmadim ama tuhaftı
Kendisi aile dostu gibi bişey iş ortaklıklarımız filan var
Gelgelelim yaşina uzun süre sonra yaşını ogrendim sormak hiç aklıma gelmedi
30 yaşında başta ohaa cektm
Sonra baktm yaşını gostermiyo sansmi versem dedim sonra düşündüm uzun süre evlenmek istemiyorum
Sonra adam sorun yok bekleriz filan dedi bende bı sansmi versem diyorum ama bilmiyorum hislerim var ama öfff
Adamla kafa yapımız benzer
Kendisi beni uzun süredir tanıyor
Bı ara ben bunla kavga ettim bağırdım filan
Ama kendisi güldü kizmadi pek
Ne bileyim ya bı yandan istiyorum bı yandan istemiyorum yanlışmı yapıyorum diyorum
Yaş farkı var acaba çokmu azmı ailede böyle yaş farkı olan çok çift var kafam çok karışık ya
Bı yandanda kimseyle uğraşmak oyalanmak istemiyorum
Sizce mantıklı olan nedir
Ben 20 YASİNDAYİM
Sorun 10 yaş farkı değil 35 yaşında olursun 45 yaşında biriyle evlenirsin birbiriyle kafa yapınız uyuşabilir ama sen 20 o 30 çok zor olmaz. Beklerim demişte nereye beklicek bir müddet sonra bunalıcak beklemekten hiç bulaşma derim.

20 yaşında okuduğun bölümün olması lazım daha üniversiteye başlamadın mı kaç senedir üniversiteye hazırlanıyorsun. ben 21 yaşında edindiğim sevgilimle aramda 5 yaş vardı ama onun çalışan benim öğrenci olmam yüzünden bekledik yani. 30 yaşında adam evlilik ister 4-5 sene beklemez. 4-5 seneye amca olur
35 yasındaki cıtır adama siz amca mı diyorsunuz pessss.

***Benım cevabım konu sahibinin konusundan hariçtir, konuyu daha okumadan bu yorum cıktı karsıma

Ona gore linçiniz loading olsun lutfen***

Yahu adam zengin bizim gibi bizde fakr diilz
Mesele zenginlik değil o olmasa bı başka zengin olur ne alakası var
Herşeyi zenginliğe getirmeyin ben onun parasinami kaldm zengin mi kalmadi bana

Sizin fakir olmamanız paraya önem vermediğiniz anlamına gelmiyor.

35 yasındaki cıtır adama siz amca mı diyorsunuz pessss.

***Benım cevabım konu sahibinin konusundan hariçtir, konuyu daha okumadan bu yorum cıktı karsıma

Ona gore linçiniz loading olsun lutfen***
hepsi aynı citirlıkta olmuyor ki saçı dökülen var tıfıl olanı var var da var. yine de istemem 35-36 yaşında birini uzun süreli olarak hele. ben 35ken 45 olacsk

yok olması çok iyi anlaşıyoruz evlenme teklifi de etti ama ben 20 yaşında evlenmek istemedim yüzüğü attık.ve oldukça yakışıklı biriydi yani yaşını o da göstermezdi. geçen fotoğrafına denk geldim hala göstermiyor ama ben şuan onunla olmak istemezdim 35 yaşında adamla işim ne. ok net konuşma valla kırık obp kaç bin kişi atıyor kırık olmayan obp bile binlerce kişi atıyor. derslerin iyiyse 3 senedir üniversite kazanmış olman lazımdı. acaba sen okul olmayacak evleneyim diye düşünüyor olabilir misin
Bizimde görünüşümüze sorun yokta ileride ne olur acaba dedim Doğru vallaha ama yapcak bişey yok arayı kapatmaya calisicam bı yandan keşke geçen yıl gitseydim diyom bı. Yandan iyiki gitmedm diyom

Bizimde görünüşümüze sorun yokta ileride ne olur acaba dedim Doğru vallaha ama yapcak bişey yok arayı kapatmaya calisicam bı yandan keşke geçen yıl gitseydim diyom bı. Yandan iyiki gitmedm diyom
olur ilerde sorun. gençken yok ama bu adam yaşlanacak. okul okumamak için bahane bulma kendine. adam belli ki kendine okumamış etmemiş genç bir kız arıyor

Ayrıca adam ailesiyle iş yapiyo zenginse ailesi zengin kendiside mutlaka vardır parası mali bilemem ama banane parasından
Zengin diyenler hiçmi zengin görmediniz çevrenizde herkesi kendiniz gibi zengin meraklısı saniyosunuz çevremde zenginden bol ne var

Birincisi senin aile yapın herhangi bir erkekle görüşmeye müsait değil. Ya vururlar ya namus gitti diye evlendirirler.

İkincisi burda kadınlara saydığın onca şeyden, namus iftiralarından sonra bir erkekle ilişki yaşamak ikiyüzlülük değil mi?
Agacım o nasıl bir kapaktı? Teee buradan duyuldu 🧿🧿🧿💐

Aslında kafa yapımız aynı yetiştirilme tarzımız kültürümüz filan fark yok
Ama yaş kafamı karıştırıyor çevremde çok var böyle 10 15 yaş farkı olan çift
Bı yengem var mesela bana hep derdi eşin senden 10 15 yaş büyük olsn daha iyi kendi kocasida 12 yas büyük
Kimiside çok fazla diyo
Bende diyorum cidden cokmu fazla ya
Oda benim yaşımı bilmiyodu ama görünüşümden belli zaten 20 li olduğum kendide dedi 22 filan görünüyorsun diye
Aşk olsun yengen az demiş bence, herif(!) dediğin senden 25-30 yaş büyük olacak. Merak ediyorum yengen kocasıyla yatak dışında ne paylaşıyor acaba?

Back