• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş farkı

Okul sorun değil aslnda adam istersen bekleriz istersen evlenincede okursun diyo
Varlıklı bı adam
Bense çok kararsızım sürekli hedeflerim degisiyo bı şunu okiycam bı bunu okiycam diyorum bı söylemi yapsam diyorum
Bilemedm yaş ta olunca
Ya o varlıklı adamın ailesi istediklerini yapmadın diye saçlarından surukleyip evden kovarsa ?

Derslerinizin iyi olduğunu, bu yıl kesin üniversiteyi kazanacağınızı söylüyorsunuz. Ama ben yazılarınızda, yazım-noktalama, anlatım bozukluğu vb. konulara epey çalışmanız gerektiğini görüyorum. Üniversite düşünüyorsanız bırakın zengin aile dostlarınızı ve bir an önce derslerinize yoğunlaşın.

Mesele adamın görünüşü değil. Sizin yaşınız çok küçük. Henüz duygularınız, beğenileriniz bu yaşta net değil bu yüzden ileride onu beğenmeme ihtimalliniz çok yüksek. Ben o yaşta beğendiğim hiç bir erkeğin şuanki yaşımda beğenmiyorum. Yaşım 28.
Evet evet tam aklımdaki yorum👌
Bende senin yaşlarında iken sarışın mavi gözlü beyaz tenli erkek severdim ama 25/26 dan sonra esmer erkek sevdiğimi anladim ve şu an sarışın erkek çok itici geliyor mesela...

Hedefim hep yüksekti ve okumak istediğim okullarda belliydi özel çok boş geliyo bide çevresindekiler özelde okuyanlara başarısız ve bı halta yaramayan baba parasiyla okuyo gözüyle baktığı icin hiç dusunmedim
zaten aile zenginse neden 3 senedir bir bölüme yerleşmedin yarı burslu vs kazanıp derslerim de iyi diyorsun. hiçbir zengin aile 3 sene mezuna kalsın istemez

Back