Yaş farkı?

güzel, ancak tam da bu noktaya bakmak lazım. eşinin kafa yapısında sıradanlık varsa akranı bile olsa olmaz zaten. ama ben yaşadım onun da yaşamasını istiyorum diyerek yürüdüğü yolları tekrar yürümeye razıysa bal gibi de olur efendim.

Yaştan ziyade karakter önemli. 29 yaşında evlendim. Eşim de evlenirken 36 idi. İkimiz de yaşımıza göre olgun olduğumuz için yaş farkımız kapı gibi duruyor. Kalabalık yerleri sevmez, boş boş konuşup salak salak gülmez, danstan falan hoşlanmaz. Tam da beni neşelendiren şeyler çocuksu biriyse anlaşırsın, yaşından büyüksü hareketleri varsa zor

isterse yarın evlensin . benim için hiçbir bir sorun yok
yaşayacağı olumlu olumsuz durumları değerlendirmesi ve karar vermesi gereken kişi kendisi.
kızın başını yakmasını istesem ayyy ne kadar da hoş kaçırma falan yazardım
aksine henüz çok erken, daha kendi karakterin, kararların tam olarak oturmadı ve bu ort en az 25-27 ye kadar devam ediyor. bugün sevdiğin şeyleri yarın sevemeyebilirsin diyorum . çünkü sorun karşısındakiyle anlaşıp anlaşmamasından ziyade kendi karakter gelişimi ne yönde olacak ? en önemlisi bu .

ona okey ben yaş olarak benzetme yapmamıştım yaş farkı olarak yapmıştım. :)

ona okey ben yaş olarak benzetme yapmamıştım yaş farkı olarak yapmıştım. :)
yorumumu okursanız orda "Aradaki fark çok değil ama sorun sizin yaşınızın çok küçük olması." yazdım . misal 30-38 yada 35-42 falan olsa sıkıntı yok. zaten kolay kolay burda konu açmaz. ne istediğini , ne beklediğini bilir . çünkü kendisinin de karşı tarafında ne olduğu az çok bellidir.
yine diyorum 22 yaş çok genç ve nerdeyse çocuk yaş . dikkatli olun, acele etmeyin

Benim erkek arkadaşımla aramda 9 yaş var. Iyi yönü de var kötü yönü de. Ama kötü yönü ağır basıyor. Yani adam tecrübeli bi kere. Beni parmağında çevirmeye çalışıyor. Bazı düşüncelerim ona çocukça geliyor falan. 2 3 yaş olsaydı sadece diyorum bazen. Umarım o akraba evlilikli konuyu açan değilsinizdir.

Ben gördüğüm oluyor. Tabi bu hemen değil. Adam 50 olmuş sen 43. Bazılarının içi geçiyor. Emekli olsamda yazlıkta şort atlet bulmaca çözsem moduna giriyorlar. Diyeceğim ruhunada bak o genç olsun.

Bu yaş farkı sorun yaratır bence. Eğer yaşınız 26 ve üstü olsaydı sorun olmazdı ama henüz yaşınız küçük. 8 yaş ciddi bir yaş farkı bu durumda

8 yaş fark çok fazla sayılmaz ama ben tercih etmem en fazla 5 yaş fark olmalı bana göre

Yaş farkının önemi yaştan yaşa değişiyor. Mesela 20 ile 28 arasında çok büyük fark var ama 40 ile 48 arasında pek de yok. İnsan beyni gelişimini 24 yaşına kadar sürdürüyor. Bundan sonra 20li yaşların ortasında tam yetişkin olunuyor zaten

Benimle eşimin de arasında yaş farkı var ben 25 eşim 37 yaşında ama kafa yapımız bir ve henüz 5 senelik evliyiz o benden daha dinç ve daha canlı duruyor kimse inanmıyor yaşına bile

Benim de esim benden 8 yas buyuk. Onun yaninda kendimi hep cok genc hissediyorum. Ve hayatim boyunca da oyle olucak. O 70 yasinda yasli basli oldugunda ben hala 62lik bir citir (ona kiyasla) olucam . Bu da hosuma gidiyor

Yas dolayisiyla anlasamadigimiz bir konu yok

Esimle aramda 6.5 yas var. 13 yillik evliyiz.
Basta fazla değil gibi geliyordu ama suan keske yas farkimiz daha az olsaydi diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…