- 11 Eylül 2021
- 1.626
- 3.188
- 83
- Konu Sahibi kediseverr
-
güzel, ancak tam da bu noktaya bakmak lazım. eşinin kafa yapısında sıradanlık varsa akranı bile olsa olmaz zaten. ama ben yaşadım onun da yaşamasını istiyorum diyerek yürüdüğü yolları tekrar yürümeye razıysa bal gibi de olur efendim.Aradaki fark çok değil ama sorun sizin yaşınızın çok küçük olması.
Arada resmen kuşak farkı var.
Sizin daha öğrenecek çok şeyiniz var, yaşayacak göreceksiniz ama o size göre nerdeyse birçok şeyi yaşamış. Sizin heyecan duyduğunuz olaylar onun için sıradan olabilir.
Bence çok ciddi bakmayın
isterse yarın evlensin . benim için hiçbir bir sorun yokgüzel, ancak tam da bu noktaya bakmak lazım. eşinin kafa yapısında sıradanlık varsa akranı bile olsa olmaz zaten. ama ben yaşadım onun da yaşamasını istiyorum diyerek yürüdüğü yolları tekrar yürümeye razıysa bal gibi de olur efendim.
ona okey ben yaş olarak benzetme yapmamıştım yaş farkı olarak yapmıştım. :)isterse yarın evlensin . benim için hiçbir bir sorun yok
yaşayacağı olumlu olumsuz durumları değerlendirmesi ve karar vermesi gereken kişi kendisi.
kızın başını yakmasını istesem ayyy ne kadar da hoş kaçırma falan yazardım
aksine henüz çok erken, daha kendi karakterin, kararların tam olarak oturmadı ve bu ort en az 25-27 ye kadar devam ediyor. bugün sevdiğin şeyleri yarın sevemeyebilirsin diyorum . çünkü sorun karşısındakiyle anlaşıp anlaşmamasından ziyade kendi karakter gelişimi ne yönde olacak ? en önemlisi bu .
çıkarları uyuyorsa bu da mantıklıBence 30 çok abartı değil. Anlaşıyorsanız neden olmasın. Ne dedeler amcalar görüyoruz bebek gibi kızlarla beraber
yorumumu okursanız orda "Aradaki fark çok değil ama sorun sizin yaşınızın çok küçük olması." yazdım . misal 30-38 yada 35-42 falan olsa sıkıntı yok. zaten kolay kolay burda konu açmaz. ne istediğini , ne beklediğini bilir . çünkü kendisinin de karşı tarafında ne olduğu az çok bellidir.ona okey ben yaş olarak benzetme yapmamıştım yaş farkı olarak yapmıştım. :)
İşte bu. Bunu yaşıyorum. Yaş farkının böyle bir durumu var.O yaşı gereği sizi manipüle etmeye daha açık olabilir. Bir bakmışsınız ki onun dedikleri oluyor,
Benimle eşimin de arasında yaş farkı var ben 25 eşim 37 yaşında ama kafa yapımız bir ve henüz 5 senelik evliyiz o benden daha dinç ve daha canlı duruyor kimse inanmıyor yaşına bileHerkese selam. Size bir ilişkide yaş farkı önemli midir? Şu anlık her şey uysa bile yıllar sonra problem olarak karşıma çıkar mı? Ben 22 yaşındayım ciddi düşündüğüm kişi ise 30 yaşında. Düşünce konusunda ciddi sorun oluşturacak farklarımız yok. Sizce bu yaş farkı sorun yaratır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?