Yaş farkı?

8 yaş fark mi Ben de 15,20 yaş bir sey diyeceksiniz sandım. Ama 22 evlenmek için küçük bir yaş

Aynı yaşta olan arkadaşlarım eşleriyle pek anlaşamıyor. Ama benim eşimle aramda 10 yaş var. Ona rağmen eşim benden daha çok çılgın ben onun yayında olgun kalıyorum ayrıca her konuda da sohbet edebiliyoruz.

Aramızda geçen sohbetlerde ve olaylarda böyle bir şeye rastlamadım açıkçası canlı müzik konser tiyatro gibi benim hoşlandığım şeyler onun da hoşuna gidiyor. Gezmeyi ikimiz de seviyoruz kuşak farkı yaratacak bir duruma rastlamadım açıkçası

Bence aşırı bi fark yok sanmıyorum sorun yaratacağını

bence 25 33 mesela daha mantıklı ama 22 ve 30 mantıklı degil.
22 yas daha ergenlikten yeni cikilan, üniversite bitirilen ve leyla bir yas. 30 yas ise insanin artık hayatında duraganlastigi ve gercekcilige daha çok yaklastigi bir donem. evlilikten neler istiyorsunuz, nasıl hayat tarzlarınız var iyi dusunun. tecrübeli insanların fikrini alin. mesela siz evlenelim, basbasa romantik zaman geçirelim, gezelim diye düşünürsünüz, es adayı evimde sıcak yemek olsun, ailemle gecinsin, bana dirdir etmesin modundaysa çabuk hayal kirikligina ugrarsiniz.

Bu yapıya göre değişir. Bana göre gençlikte 5 yaşa kadar okey ama üst sorun. Daha kendini bulacaksın, ekonomik özgürlüğün olacak, gezmek isteyeceksin, isteklerin değişecek. Sen 30 olduğunda bu adam neredeyse 40 olacak.
Sen gezmek, sex yapmak, konsere gitmek isterken o evde olmak isteyecek gibi. Bir de karaktere bağlı kıskançlık, kompleks olayı çok gördüm. Aynı bu yaş grubunda tanıdığım çift var kız çökmüş durumda. Ben sokakta bulup bu yaşta kandırdım diye çalıştırmıyor adam mesela gibi..

Ben 24 yaşımdayım eşim 30 . 3 yıllık evliyiz ikimizinde kafa yapıları uyuşuyor pek sorun yaşamadım yaş konusunda . Genel olarak memnunum.

valla yaş farkının ideali yok bana göre, o kadar öznel bir durumki bu. benim en fazla kendimden 2 yaş büyük sevgilim oldu, evlendimde onunla. normalde hep +1/-1 aralığında takıldım, çünkü benim idealim oydu. arkadaşlardanda yazanlar olmuş sorun sizin yaşınızın 22 olması. ciddi düşünmek için çok küçük bir yaş. hoşlandım takılıcam dersiniz, yaşı, tecrübesiyle sizi manipüle edip evlenmek için gecikmemeniz gerektiğine inandırırsa. öğrenci misiniz, çalışıyor musunuz bilmiyorum, ama kendinize bu olmadan evlenmem diye bir hedef belirleyin, manipülasyonlardan kendinizi korumak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…