- 17 Aralık 2021
- 76
- 118
- 13
- Konu Sahibi kediseverr
-
Katılıyorum mesela herkes bana zaten yaşıtlarından olgun düşünüyorsun hatta bana için geçmiş derlerGeçen 36 yaşındaki arkadaşım 24 yaşındaki sevgilisi ile evlendi. Kafa yapıları aynı. Hatta kız belki bizimkinden olgun olabilir
Hayır bahsettiğiniz kişinin kim olduğunu bilmiyorumBir üyenin ikinci hesabı olabilir misiniz? Doğum tarihiniz olumsuz yorum alan bir üyeyle birebir aynı. İnsanlar bu ilişki olmaz demişti. İstediği cevabı alamayınca yeni üyelik ve konu mu açtı diye düşündüm. Benim hüsnü kuruntum da olabilir
Bir üyenin ikinci hesabı olabilir misiniz? Doğum tarihiniz olumsuz yorum alan bir üyeyle birebir aynı. İnsanlar bu ilişki olmaz demişti. İstediği cevabı alamayınca yeni üyelik ve konu mu açtı diye düşündüm. Benim hüsnü kuruntum da olabilir. Eğer öyleyse affola.
Yeni kayıt olduğum için daha yeni yeni çözüyorum platformu. O yüzden hesabıma girip hangi bilgilerimin göründüğünü görmek istedim. Hangi üyeden ve konudan bahsettiğinizi bilmiyorum açıkçasıKim olduğunu anlamadım ama konu sahibi şu an hesap bilgilerini düzenliyor
Hangi uyeden bahsediyorsunuz?Bir üyenin ikinci hesabı olabilir misiniz? Doğum tarihiniz olumsuz yorum alan bir üyeyle birebir aynı. İnsanlar bu ilişki olmaz demişti. İstediği cevabı alamayınca yeni üyelik ve konu mu açtı diye düşündüm. Benim hüsnü kuruntum da olabilir. Eğer öyleyse affola.
Şu akraba evliliği konusunu açan. ama emin değilim boş yere konuyu sabote etmek istemem. Raporladım bakalım ortaya çıkarHangi uyeden bahsediyorsunuz?
Aklima da gelmedi degil.Şu akraba evliliği konusunu açan
5in üstü her zaman risktir ama 10 çok daha büyük risktir. Bence çok büyütülecek bir sorun yokHerkese selam. Size bir ilişkide yaş farkı önemli midir? Şu anlık her şey uysa bile yıllar sonra problem olarak karşıma çıkar mı? Ben 22 yaşındayım ciddi düşündüğüm kişi ise 30 yaşında. Düşünce konusunda ciddi sorun oluşturacak farklarımız yok. Sizce bu yaş farkı sorun yaratır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?