- 10 Kasım 2020
- 7.921
- 66.042
- 498
- Konu Sahibi kediseverr
Bizim de aramızda 7 yaş var. Büyük bir fark değil ki hatta ideal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kafalar ve kalpler anlaştıktan sonra ben yaş farkını asla önemsemem benim arkadaşım 34 yaşında eşi ise 51 yaşında düşün arada 17 yaş farkı var ama severek evlendi şuanda çok mutlular hiçbir sıkıntısı yok bu tamamen göreceli kavramdır kimisi için sorun kimisi için değil ama annem erkeğin yaşı kadından büyük olacak derdi en azından 3 yaş diyelimHerkese selam. Size bir ilişkide yaş farkı önemli midir? Şu anlık her şey uysa bile yıllar sonra problem olarak karşıma çıkar mı? Ben 22 yaşındayım ciddi düşündüğüm kişi ise 30 yaşında. Düşünce konusunda ciddi sorun oluşturacak farklarımız yok. Sizce bu yaş farkı sorun yaratır mı?
8 yaş çok değil bence. Ama 22 az sanki biraz.Herkese selam. Size bir ilişkide yaş farkı önemli midir? Şu anlık her şey uysa bile yıllar sonra problem olarak karşıma çıkar mı? Ben 22 yaşındayım ciddi düşündüğüm kişi ise 30 yaşında. Düşünce konusunda ciddi sorun oluşturacak farklarımız yok. Sizce bu yaş farkı sorun yaratır mı?
O konu ben cevap veremeden kapandı :) en son akraba evliliğinde çocuk yapanlara risk aldıkları için saygı duymadığımı söylediğim için sen evlenme çocuk da yapma cevabını almışım :) keşke aynı üye olsa da yine konuyu açsaŞu akraba evliliği konusunu açan. ama emin değilim boş yere konuyu sabote etmek istemem. Raporladım bakalım ortaya çıkar
Ben 23 eşim 32 yaşında. Şöyle ki ilişkimiz de o kadar uyumluyduk ve kafa yapımız o kadar uyuyordu ki bunun konusu bile geçmedi ikimizin arasında. Fakat o kendi ailesinden çekiniyordu başlarda daha sonradan evlendiğimizde de böyle bir sorun hiç olmadı oldukça mutluyuz, çok şükür...Herkese selam. Size bir ilişkide yaş farkı önemli midir? Şu anlık her şey uysa bile yıllar sonra problem olarak karşıma çıkar mı? Ben 22 yaşındayım ciddi düşündüğüm kişi ise 30 yaşında. Düşünce konusunda ciddi sorun oluşturacak farklarımız yok. Sizce bu yaş farkı sorun yaratır mı?
Benim eşimle aramda 6 yaş var ben 22 o 28 yaşındaydı evlendıgımızde. Bana büyük olması iyi gibi geliyordu ama şu an arkadaşlarıma verdiğim en büyük öğüt yaş farkı olmaması yönünde. Eşime benim hareketlerim çocuksu geliyor mesela, çoğu şey tuhaf geliyor. Bir şeye gönlümce kahkaha atamıyorum. Kişiden kişiye değişir diyenler olacaktır ama ben öyle olduğunu dişünmüyorum kendi adıma konuşayım 6 yaş bile beni çok zorluyor. Aynı şeylerden zevk alamıyorsunuz. Kuşak farkı oluyor bir kere. Sevgililikte ağır bir insan iyi gelebilir ama evlilikte insan sıkılıyorHerkese selam. Size bir ilişkide yaş farkı önemli midir? Şu anlık her şey uysa bile yıllar sonra problem olarak karşıma çıkar mı? Ben 22 yaşındayım ciddi düşündüğüm kişi ise 30 yaşında. Düşünce konusunda ciddi sorun oluşturacak farklarımız yok. Sizce bu yaş farkı sorun yaratır mı?
Yaşlarınız 30-38 olsa sorun olmazdı ama 22-30 bilemedimHerkese selam. Size bir ilişkide yaş farkı önemli midir? Şu anlık her şey uysa bile yıllar sonra problem olarak karşıma çıkar mı? Ben 22 yaşındayım ciddi düşündüğüm kişi ise 30 yaşında. Düşünce konusunda ciddi sorun oluşturacak farklarımız yok. Sizce bu yaş farkı sorun yaratır mı?
benim eşimle aramda 11 yaş var kafalar uyduğu sürece bir sıkıntı yok 8 yaş çok da büyük değil. bence evlilikte önemli olan tek şey sadakat ve güven. netttHerkese selam. Size bir ilişkide yaş farkı önemli midir? Şu anlık her şey uysa bile yıllar sonra problem olarak karşıma çıkar mı? Ben 22 yaşındayım ciddi düşündüğüm kişi ise 30 yaşında. Düşünce konusunda ciddi sorun oluşturacak farklarımız yok. Sizce bu yaş farkı sorun yaratır mı?
Herkese selam. Size bir ilişkide yaş farkı önemli midir? Şu anlık her şey uysa bile yıllar sonra problem olarak karşıma çıkar mı? Ben 22 yaşındayım ciddi düşündüğüm kişi ise 30 yaşında. Düşünce konusunda ciddi sorun oluşturacak farklarımız yok. Sizce bu yaş farkı sorun yaratır mı?