• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş farkı

Feel Good Inc

Still livin' biatch
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
2.027
5.501
108
Merhaba hanımlar, soru bir arkadaşım için 🙄.

22 yaşını doldurmuş(23 demek istemiyor) bir kadınla ile 20-21 yaşında bir erkek ilişki yaşayamaz mı? Çok mu abes? Erkek ne düşünür kadın adım atarsa? Yaşayış şekilleri de aşırı farklı imiş. Ama arkadaşım aşırı hoşlanıyor ve takıntı haline getirmiş. Bir el atın şu gariban arkadaşa be ablalarım, kardeşlerim. Çevreden gelen yorumlar arkadaşımı üzdü de biraz.:KK14:

Son düzenleme:

22 yaşını doldurmuş(23 demek istemiyor) bir kadınla ile 20-21 yaşında bir erkek ilişki yaşayamaz mı? Çok mu abes? Erkek ne düşünür kadın adım atarsa? Yaşayış şekilleri de aşırı farklı imiş. Ama arkadaşım aşırı hoşlanıyor ve takıntı haline getirmiş. Bir el atın şu gariban arkadaşa be ablalarım, kardeşlerim. Çevreden gelen yorumlar arkadaşımı örseledi de biraz.:KK14:
Yaş farkı önemli değil desek bile yaşayış şekilleri çok fatkliymis zaten neyin takintisini yapmış anlamadım yaş farkının onemsenmeyecegi yaşlar vardır ama ikisi de o yaşlarda değiller bence

Yaş sorun degil de yaşayış şekilleri bu kadar farkliyken ne paylasacaklar?
Mesela çocuk henüz öğrenci iken arkadaşım şu an çalışıyor. Çocuğun serseri bir tarzı var, arkadaşım klasik bir insandır. Görüntü olarak pek bir uyumları yok ama kafa yapıları uyacak gibi. İnsanlar çocuğun tipine ön yargı ile yaklaşıyorlar biraz.

Yaş farkı önemli değil desek bile yaşayış şekilleri çok fatkliymis zaten neyin takintisini yapmış anlamadım yaş farkının onemsenmeyecegi yaşlar vardır ama ikisi de o yaşlarda değiller bence

Şu yaşlarda yaş farkı önemlidir mi diyorsunuz?

Ben olumlulardanım zira eşim benden 6 yaş küçük ve yaşamlarımız tamamen zıttı ama herşeyde orta yolu bulduk.3 yıldırda evliyiz.Çok şükür mutluyumda. Biraz insanlarla ilgili bu durum bence yapabilirlerde yapamayabilirlerde. Bence denesin ne kaybeder ki?

Erkeğin birkaç yaş küçük olması problem değil bence , önemli olan kafaların uyması. Yaşam biçimlerine gelince, insanların nasıl yaşadıkları son derece önemli. Yaşayış şekilleri, kültürleri farklı olan çiftlerin genelinin ciddi problemler yaşadığını gördüm hep.
Kadının adım atma olayına ise neden olmasın derim.

Ben olumlulardanım zira eşim benden 6 yaş küçük ve yaşamlarımız tamamen zıttı ama herşeyde orta yolu bulduk.3 yıldırda evliyiz.Çok şükür mutluyumda. Biraz insanlarla ilgili bu durum bence yapabilirlerde yapamayabilirlerde. Bence denesin ne kaybeder ki?

Yaa ne güzel maşallah. Peki tanıştığınızda yaşlar kaçtı acaba ? Eşiniz ilk ne düşündü? Çevreden tepki aldınız mı hiç?

Erkeğin birkaç yaş küçük olması problem değil bence , önemli olan kafaların uyması. Yaşam biçimlerine gelince, insanların nasıl yaşadıkları son derece önemli. Yaşayış şekilleri, kültürleri farklı olan çiftlerin genelinin ciddi problemler yaşadığını gördüm hep.
Kadının adım atma olayına ise neden olmasın derim.

Çalışan kadın, öğrenci erkek sorun mudur sizce?

1 yaştan ne olacak ki bence denenebilir. Bu devirde kimin adım attığının pek önemi yok bence ama karşıdakininde oluruna bi bakmalı sonra üzülmemeli

Kendimden 2 yaş küçük biriyle denemiştim tam bu yaş aralığında.Çocuk o kadar çocuktu ki dayanamadım 2.haftada bitirdim.Denemeden bilemez.Eğer uyum yakalanmışsa gayet normal ama uyum yakalanmamışsa gerçekten işkence gibi oluyor.

Kendimden 2 yaş küçük biriyle denemiştim tam bu yaş aralığında.Çocuk o kadar çocuktu ki dayanamadım 2.haftada bitirdim.Denemeden bilemez.Eğer uyum yakalanmışsa gayet normal ama uyum yakalanmamışsa gerçekten işkence gibi oluyor.

Çevreden tepki almış mıydınız, hiç yanına yakışmıyor, alakanız yok, gibisinden?

Yaa ne güzel maşallah. Peki tanıştığınızda yaşlar kaçtı acaba ? Eşiniz ilk ne düşündü? Çevreden tepki aldınız mı hiç?

Ben 27 yaşındaydım o 21. Ama bizde isteyen taraf oydu yani ikna edilmesi gereken ben oldum. Ama çokta zor olmadı yani inançlı biriyse zaten peygamber efendimizin hayatını okumak bile yeter ki eşiyle 12 yaş fark varmış. Diğer türlüde herkesin hayatına kimse karışamaz fikri var. Yani kimseye göre yaşamıyoruz zaten hayatımızı. Başkaları ne der tabusunu koymadık hayatımıza. Hiç tepkide almadık zaten.

Çevreden tepki almış mıydınız, hiç yanına yakışmıyor, alakanız yok, gibisinden?

Yaşı küçük diye tepki aldım.2 yaş küçüktü.Çok eleştiren oldu ama ben kimseye kulak asmadım.Direk yaşayıp görmek istedim.Boyu benden uzundu,yüzü baby face idi ama yinede yanımda küçük durmuyordu fiziksel olarakta yanımda büyük duruyordu.
Karakter olarak tanımaya başlayınca dayanılmaz hal aldı.Gerçekten o yaşta erkekler çok hovarda oluyor.Hele bir de öğrenciyse daha da olgunlaşmamış oluyorlar.Benim eskisi çalışıyordu lise terkmiş hep iş hayatının içindeydi ona rağmen olgun değildi,öğrenci bir erkek ne kadar olgun olur ona rağmen bilemem....
Ama denemeden bilemezsin.

Benim o kadar çok tanıdığım var ki kadının eşinden büyük olduğu, Ablam, görümcem, halam, arkadaşım. Ki 2 yaş çok abartılacak bir fark değil.

23 yaş hayatını rayına oturtmak istenen bir yaş olduğu için sanırım, yaş farkı uçurum gibi davranılıyor. Bir de cinsiyet meselesi sanırım.

Halbuki 23 yaşında olan çalışan bir erkek olsaydı, kız da 21 yaşında öğrenci olsaydı, herkes ideal bir ilişki yorumunu yapardı sanırım çevremizde.

Yaşı küçük diye tepki aldım.2 yaş küçüktü.Çok eleştiren oldu ama ben kimseye kulak asmadım.Direk yaşayıp görmek istedim.Boyu benden uzundu,yüzü baby face idi ama yinede yanımda küçük durmuyordu fiziksel olarakta yanımda büyük duruyordu.
Karakter olarak tanımaya başlayınca dayanılmaz hal aldı.Gerçekten o yaşta erkekler çok hovarda oluyor.Hele bir de öğrenciyse daha da olgunlaşmamış oluyorlar.Benim eskisi çalışıyordu lise terkmiş hep iş hayatının içindeydi ona rağmen olgun değildi,öğrenci bir erkek ne kadar olgun olur ona rağmen bilemem....
Ama denemeden bilemezsin.

Çocuk çok ufak, baby face bir tip, arkadaş da çok çocuksu duruyor, aşırı ciddi biri de sayılmaz, ama mesleği çok ciddi olması gereken ağır bir meslek. Sıkıntı orada çıkıyor zaten.

22 yaşını doldurmuş(23 demek istemiyor) bir kadınla ile 20-21 yaşında bir erkek ilişki yaşayamaz mı? Çok mu abes? Erkek ne düşünür kadın adım atarsa? Yaşayış şekilleri de aşırı farklı imiş. Ama arkadaşım aşırı hoşlanıyor ve takıntı haline getirmiş. Bir el atın şu gariban arkadaşa be ablalarım, kardeşlerim. Çevreden gelen yorumlar arkadaşımı üzdü de biraz.:KK14:

Görende arada 20 yaş var sanacak. Yaş konusunda sıkıntı olmaz.

Yaşayış şekilleri nasıl farklıymış?

Back