Yaş farkı ve arkadaşlık

Kusura bakmayın ama çok saçma bir ilişki. Kendinizi kandırmayın, basbayağı adamla flört ediyorsunuz. Adını koymamanız bir şey değiştirmiyor. Adama dokunmalar, başbaşa vakit geçirmeler vs. Siz diye hitap etmeniz bir şey ifade etmez.
Adam da sizden geçen enerjinin farkında, sürekli mesaj vermeye çalışmış. Ama siz suçüstü yakalanmış gibi her seferinde olay çıkarmışsınız, adam kendini geri çekmiş. Bu sefer de siz yine ileri gitmişsiniz. O yaşta bir insana bu şekilde davranmayın, siz gençsiniz ama o orta yaşı geçmiş. Kendisine bir hayat çizmeli ama siz bu şekilde davranarak onu meşgul ediyorsunuz.

En sonki konuşmamızda bu sorunların yaş farkından kaynaklandığını düşündüğümü ve yanlış anlaşılmaların önüne geçmemiz için belki de arkadaşlık kurmamamız gerektiği söyledim, istemedi. (Buradaki amacım evet senden hoşlandığım için saçmalıyor olabilirim, istersen bir dur diyelim) Evet biraz çocukça davranıyor olabilirim, davranışımı kabul etmem ve karşıya tekrarlanmaması için fırsat vermemin nesi yanlış? Bu fırsatı kullanmak istemeyen de kendisi. Burada zaman çalan kişinin ben, iyi niyetli kişinin o olduğunu pek düşünemedim ama yorumunuz değerli, yine de değerlendireceğim. Sağolun

Bence devam etmemeli. Bu arkadaşlığın sonu aşka varır. Fakat onun size hissettiği şeylerin getçek olduğunu sanmıyorum o yüzden uzak durun derim

Cok yorucu bir arkadaslik degil mi?
Arkadaslar birbiri icin surekli imalarda bulunup, 2 ileri 1 geri hareket etmez.
Ara sira ayar vere vere bugune gelmissiniz, hala siz hitabi kullanıyorsunuz.
Yok yahu.
Bu arkadaslik degil.
E flort olsun da istemiyorsunuz.
Yavastan uzaklasin madem.
Baska arkadaslariniza vakit ayirin.

Çok merak ettiğimden soruyorum, birlikte film izlerken "kujum şu patlamış mısırı uzatabilir misiniz?" mi diyorsunuz?
Şu siz biz hitapları bu ilişkide beni çok rahatsız etti... Birbirinizin neyi olduğunuzu bulamamışsınız...

Sizin iş bir noktada yatakta bitebilir söylemedi deme :)
Adam bekar, sen bekarsin. Ne arkadasligi yahu? Avrupada olsan ve bu bey bir fransiz veya alman olsa anlarim da, bizdeki en modern gecinen adamin bile sürüngen beyni genc ve güzel bir kadini SADECE arkadas olarak görmeyr müsade etmez.
Bu arada söyle bir gercek var: Hic bir erkek, begenmedigi ve yatmayi düsünemedigi bir kadinla arkadaslik YAP-MAZ! arkadaslik yapiyorsa bir noktada "bi iliski de yasayabiliriz" ihtimalini tasir kafasinda. En azindan saglikli ve heteroseksüel bir erkek icin durum böyledir.

1 senedir arkadaşsınız birden bulmak bu mu oluyor?

Babalık yapmasın diyorsunuz ama yaşından dolayı adama siz biz diyen mesafe çeken sizsiniz. Nasıl yaklaşsın adam?

Siz ne istediğinize karar verin bence. Bi çok kadın hiçbir şey hissetmediği adamı evine çağırıp yemek yiyip film İzlemez. En yakın erkek arkadaşımla bile böyle bir organizasyon yapmam ben. Dokunarak konuşuyorum diyorsunuz üstelik yine iş arkadaşlarımızla dokunarak konuşmayız. Ben bu tarz ilişkileri asla sağlıklı bulmuyorum çok yaş farkı var ama sizin tavrınız çok daha sağlıksız. Hala daha arkadaşlık peşindesiniz defalarca yüz göz olmuşsunuz oysa. Kendinize dürüst olun ve bu saçmalığa son verin derim. Sevgilerimle...

Başta iki iyi arkadaş olmuşsunuz ama adam hep o sınırı korumak istemiş Mesajlar vermiş açık şekilde.Demek ki sizin bazı hareketleriniz ona yanlış düşündürtmüş.Yalnız adam ne istiyor onu da anlamadım ama ilişki istemediğini de her fırsatta belirtmiş.Ya adam gecelik ilişki arayışında sorumluluk almak da istemiyor ,ya da sizi cepte tutma peşinde .Ama ben niyetinin pek iyi olduğunu düşünmüyorum...Ne bileyim birini eve davet etmek alalede bişey değil en azından benim için.Yani hem flörtöz davranıp sizden bi karşılık gelince aaa dur öyle değil diye itiyor.Ben olsam böyle dengesiz biri ile daha fazla arkadaş kalmak istemem,çünkü Bunun sonu sizin ona aşık olmanızla devam edecek ,adamın davranışlarıyla da iyice çıkmaza gireceksiniz .Fazla alevlenmeden bence set çekin ve kendinize sosyal arkadaşlar edinin Bu biraz kafanızı dağıtmaya yardımcı olacaktır.Gönlünüzce olsun

İyi ama adamın size hem adım atmasını önlüyorsunuz hemde ondan bir adım bekliyorsunuz

Bence siz ne istediğinize kesin karar verin, gerisi gelir.

bana sanki is arkadasiniz diye degil de yasi itibariyle ismi ile hitap etmemeniz gerektigini dusundugunuz ve abi-amca laflarini tabii ki kullanmak istemediginiz icin siz lafinda takili kalmissiniz gibi geldi.

yoksa is arkadasligi levelinden cikali baya bir olmus.

benim bir arkadasim var, boyle erkek olan arkadasi ile garip bir iliskisi vardi, hani arkadaslar ama cok da yanliz takiliyorlar. Garip bir iliski neyse. Sonra benim arkadasim sevgili yapinca arkadaslik bitti. Halbuki gercek arkadaslik boyle bir seyden etkilenmemeliydi degil mi. Sizinki de onun gibi mi sanki. Birinizin hayatinda gercek birisi olunca bitiverecekmis gibi gorunuyor disaridan.

Ben ilişki düşünmüyorum = yiyişelim istersen sevgili de olalım ama benden ciddi ilişki bekleme rahatımı bozamam

Şaka bir yana adam da hoşlanıyor size zarar vermek üzmek istemiyor o yüzden peşinen benden uzaklaş demiş

Hoş 50yaşında adamla evlilik de bilemedim... nişan fotosunda abicin gibi durur

Brad Pitt 51, Johnny Depp'in 52 yaşında olduğu bir dünyada yaşıyoruz. 48 çok olmasa gerek
Bahsi geçen bey zayıf dinamik yaşından 5 yaş kadar genç duruyor ama ne bir vincent ne bir Johhny’nin tanınan yaklaşamaz yukarıda birisi dedi hayaller Avrupa gerçekler bura bizim erkeğimiz salmaya meyilli maalesef

Evet kesinlikle sizi bizi o yüzden kaldıramıyorum genimize işlemiş sosyal kurallar. az önce bi girişim yaptım gerçi sen ben konusunda ama başarısızlıkla sonuçlandı benim bir şey olacağına dair bi düşüncem kalmadı sizlerin de yorumundan sonra ama yine de bi sizi bizi kaldırıp edepli bi şekilde biraz daha gözlemlemek istiyorum

neden?

amirimin odasına gidince o masasında oturur ben de önündeki koltukta

amirim benim odama gelirse de aynısı olur

orası kimin masası ise o oturur

amirim dediğim bir kadın örneğin, birlikte yer içer gerekirse dedikodu yapar vs vs ama amirlik ilişkimizi sürdürürüz

erkek olsa daha da kolay olur bunu sürdürmek

çok zor bir şey değil ki bu

yani tavrınız hiç ast üst yahut arkadaş tavrı değil

bene adam haklı ona olan meylinizi engellemeye çalışıyor ama sizi de ortada bırakmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…