Yaş farkı ve arkadaşlık

Sevgili arkadaşlar negatif pozitif herkese yorumları için çok teşekkürler. Ergen diyeniniz olmuş evet bu şahısla ilişkimde ergence davrandım. Siz biz konusu da saçma, farkındayım. Ergenim çünkü normal şartlar altında bu kadar yaş farkıyla aramda böyle bir ilişki hiç geçmedi ne yapacağımı bilemedim. Zaten o yüzden sizden fikir alma ihtiyacı hissettim. Duygularımı çok rahat ifade eden birisi de değilim yaşıtlarımla da aramda ilk başlarda bir mesafe olur. dokunmayı severim evet ama dokunurken görseniz çocuk bu kız dersiniz öyle bir safımdır. Tabi karşıdan öyle algılanmıyordur belki yanlış fakat yapı meselesi. Eğrisiyle doğrusuyla anlattım.

Sevgili arkadaşlar negatif pozitif herkese yorumları için çok teşekkürler. Ergen diyeniniz olmuş evet bu şahısla ilişkimde ergence davrandım. Siz biz konusu da saçma, farkındayım. Ergenim çünkü normal şartlar altında bu kadar yaş farkıyla aramda böyle bir ilişki hiç geçmedi ne yapacağımı bilemedim. Zaten o yüzden sizden fikir alma ihtiyacı hissettim. Duygularımı çok rahat ifade eden birisi de değilim yaşıtlarımla da aramda ilk başlarda bir mesafe olur. dokunmayı severim evet ama dokunurken görseniz çocuk bu kız dersiniz öyle bir safımdır. Tabi karşıdan öyle algılanmıyordur belki yanlış fakat yapı meselesi. Eğrisiyle doğrusuyla anlattım.

bir de adam senden çok buyuk ya, kesin bana deli gibi aşık olacak ve guzelce reddedicem diye duşunmuş ama sonrasında adamdan bir turlu o adımı görmemiş şaşırmış ve o şaşkınlıkla adama bağlanmış olabilir misin?
bazı kadınlar yaş farkına o anlamı yukluyor çunku kendimden 15 yaş ustu herkes bana aşık olabilir gibi gibi...

Güncelleme yapayım: bana aldığı bir tshirt vardı kendisi bol l beden almıştı, gidip değiştirmiştim s ile , üstümde s beden görünce çok şaşırmıştı ama bol giyilir bu diye. 😁 onu giydim bugün bir fotoğraf attım bu konuyu hatırlatıp. Sonra yine kendinize dikkat edin şöyle böyle yapmayın diye telkinde bulundu(rahatsız olduğum için). Sen e çevirdim konuşmayı ben baştan temkinliyim siz bana siz biz öğretisini aşıladınız o yüzden elim kolum bağlı, siz size bize gerek yok diyene kadar böyle devam dedi. Ben de anlamadınız mı dedim ya işte dedim. I ıh mazallah kafam kalın net duymam lazım yoksa yanlış anlarım dedi. Ben de demicem o zaman siz biz devam dedim (aklımca trip atıyorum) Peki dedi. 😬

bir de adam senden çok buyuk ya, kesin bana deli gibi aşık olacak ve guzelce reddedicem diye duşunmuş ama sonrasında adamdan bir turlu o adımı görmemiş şaşırmış ve o şaşkınlıkla adama bağlanmış olabilir misin?
bazı kadınlar yaş farkına o anlamı yukluyor çunku kendimden 15 yaş ustu herkes bana aşık olabilir gibi gibi...

Bir miktar haklı olabilirsiniz. Ama İnanın zor zamanlarımda yanımda olmasıyla başladı, aaa ne kadar kibar bi adamla devam etti, aaa çok ortak noktamız var ile sürdü. Bırakın sevgiliyi şöyle kibar bir normal erkek arkadaşım bile yok denecek az. Bam telim nezaket oradan yakalandım sanırım.

tam tersi de olabilir. Aslında düşüncem şu Bu yaşta bir adamın iyi niyetiyle genç bir hanıma aşık olması zayıf bir ihtimal çünkü doymuş oluyorlar ve 50 den sonra işte bu demeleri zor. Hele ki 20 sene deneyimsiz birisi için. belki ben o zayıf ihtimalin peşinde koşuyorumdur.

Bu ilişkinin giriş gelişmesi bana yaz dizilerini anımsattı sonuda mutlu son gibi görünüyor..

Devam ederseniz ikinizde birbirinize aşık olacaksınız gibi.

Güncelleme yapayım: bana aldığı bir tshirt vardı kendisi bol l beden almıştı, gidip değiştirmiştim s ile , üstümde s beden görünce çok şaşırmıştı ama bol giyilir bu diye. 😁 onu giydim bugün bir fotoğraf attım bu konuyu hatırlatıp. Sonra yine kendinize dikkat edin şöyle böyle yapmayın diye telkinde bulundu(rahatsız olduğum için). Sen e çevirdim konuşmayı ben baştan temkinliyim siz bana siz biz öğretisini aşıladınız o yüzden elim kolum bağlı, siz size bize gerek yok diyene kadar böyle devam dedi. Ben de anlamadınız mı dedim ya işte dedim. I ıh mazallah kafam kalın net duymam lazım yoksa yanlış anlarım dedi. Ben de demicem o zaman siz biz devam dedim (aklımca trip atıyorum) Peki dedi. 😬
Yani bir ışık bekliyor ama net olsun da istiyor. Ben olsam o kilit soruyu sorardım "biz şimdi neyiz :KK70:"

yine bir gün sohbet esnasında hayatına kimseyi almak istemediğinden, evlilik düşünmediğinden vs. bahsetti. Arkadaş mıyız diye sordu hatta bana. Davranışına çok bozulduğum halde öyleyiz dedim. Ertesi gün bana yine ilişkiler üzerine psikolojik temalı bir video gönderdi video zor zamanlarımızda karşımıza çıkan kişilere hissettiğimiz duygunun aşk değil bir kaçış olduğu ile ilgiliydi
Böyle bir tavırdan sonra
Son birkaç aydır bir kaç defa evime geldi, birlikte film izledik, yemeğe çıktık, sohbet ettik vs.
bu durumlar çok gereksiz olmuş.

Ayrıca anlamadığım nokta adam sizi rahatsızlandığınızda evine davet ediyor, ilgileniyor ama “siz” diyerek yapıyor bunu. Hangi dönemde yaşıyorsunuz acaba? Şu an 1700'leri anlatan bir roman okuyorum, orada da flört edenler/sevgililer “siz” diye hitap ediyorlar birbirlerine. 🤔

Böyle bir tavırdan sonra

bu durumlar çok gereksiz olmuş.

Ayrıca anlamadığım nokta adam sizi rahatsızlandığınızda evine davet ediyor, ilgileniyor ama “siz” diyerek yapıyor bunu. Hangi dönemde yaşıyorsunuz acaba? Şu an 1700'leri anlatan bir roman okuyorum, orada da flört edenler/sevgililer “siz” diye hitap ediyorlar birbirlerine. 🤔

Gereksiz dediğiniz kısım için söylüyorum. İlişkinin adını arkadaşlık koyduk ya, ondan gelmiş olabilir. Benim normal yakın erkek arkadaşlarım da evime gelebilir, film izleyebiliriz. Bu bey de yaşı olmasına rağmen aynı fikirlere sahip. En azından dışarıdan yorumladığım bu.

Sizinle aynı yaştayız ve benzer girişimlerle karşılaşmıştım. Duygusal boşluk ve hayatımızda bazı çalkantıların olması maalesef olayları doğru değerlendirmemizi engelliyor. Benim durumumda yas farkina ragmen adam bu durumu çok normallestirmisti ve baya manipule etmeye çalismisti. Sizde tam ayni yontemleri izlemez ve açıkça söylemez belki ama gercek niyeti masum olmayabilir. çok dikkatli olun.

Olur olmaz diye yargılamak istemiyorum ama bence bir süre kendi yaşıtlarınızla sosyalleşmeyi deneyin, yalnızlık ve boşluk duygusuyla mı bu arkadaşlık sürüyor yoksa gerçekten bu adama karşı duygusal hisleriniz mi var emin olmaya çalışın.

Flört etmiyoruz demişsiniz ama ben sizin yazdıklarınızı okurken adama yürümüşsünüz gibi hissettim. Beyfendi olmaz bizim iş gibi konuşunca da sinirlenmişsiniz ve niyetim o değildi diye geri adım atmışsınız gibi.

Yani sizin anlattıklarınızı ben bile yanlış anladım, adam nasıl anlamasın🤦‍♀️ İlişkiniz sürmeli mi sürmemeli mi onun kararı size ait.Ama ilişki yönünden bakarsak 18 yaş fazla gibi geldi bana.Yine de olup olamayacağının kararı size ait

Sizinle aynı yaştayız ve benzer girişimlerle karşılaşmıştım. Duygusal boşluk ve hayatımızda bazı çalkantıların olması maalesef olayları doğru değerlendirmemizi engelliyor. Benim durumumda yas farkina ragmen adam bu durumu çok normallestirmisti ve baya manipule etmeye çalismisti. Sizde tam ayni yontemleri izlemez ve açıkça söylemez belki ama gercek niyeti masum olmayabilir. çok dikkatli olun.

Olur olmaz diye yargılamak istemiyorum ama bence bir süre kendi yaşıtlarınızla sosyalleşmeyi deneyin, yalnızlık ve boşluk duygusuyla mı bu arkadaşlık sürüyor yoksa gerçekten bu adama karşı duygusal hisleriniz mi var emin olmaya çalışın.
Biraz detaylandırmanız mümkün mü manipülasyon derken ne yapmaya çalıştı?

Adamın düşüncesi :
30 yasında genç hatun buldum ilişki istemiyorum ama hoş bayan biraz takılalım ilişki istemiyorum diye belirteyim de beklentisi oluşmasın

Siz : duygusal boşluktayım yaş oldu 30 beni kim sevecek kimi bulacağım hoş adam olur mu acaba

Ayrıca 48 yasında biri bence daha net olmalı ne istediğini bilmeli.
Hem eve gelip film izleyip hem biz arkadaşız demesi çok abes

X