Yaş farkı ve arkadaşlık

İnşaallah çok mutlu olursunuz

Hanımefendiciğim beni güldürdünüz ya

Ikiniz de bal gibi aşıksınız. Efendiler,beyler hanımlar havada uçuşuyor çünkü siz bile kendinize henüz itiraf edebilmiş değilsiniz.

Gelin ben size itiraf edeyim.

Siz bu adama sadece hayran değilsiniz. Istiyorsunuz da bu adami ama yaş farkınız ve adamin "ilişki düşünmemesi" konusunda çekinceleriniz var. Hani yaş konusunu da geçtim, adamin niyetini kafanızda netleştiremediginiz için "ya zaten ben de seninle olamam" imaji vermeye calisiyorsunuz.

Ama olmuyor yani. Birlikte film izlemek, yemeğe gitmek, mesaj yoluyla kavga edip barışmak, doktora getirip götürmek, her gün iyileşip iyileşmedigini sormak vs nedir sizce.

Yani şu yazılanları kac kız arkadaşinizla yaşıyorsunuz.

Ya da burda kaç kadın bunları hemcins arkadaşıyla yaşıyor.

Ben diyeyim. Hiçkimse.

Eğer ikili bir ilişkide yaşanılan şey, hemcinsle yaşanmiyorsa ona flört ya da sevgililik denir.

Sizinki henüz resmilesmemis ama flörtünüz yani. Bunu öteye beriye atmayın. Önce onda bi mutabık olalım.

Adama gelince... niyetini tespit edemedim. Yalan yok.

Ya o da sizi seviyor. Ya da eğleniyor. Bu ikisinden başka ihtimal zaten yok ama...

Isterseniz önce bu durumu kendiniz bi kabullenin. Sonra triplerin dozunu arttırın.

Adam size katlanıyor, gönül alıyor vb yapıyorsa sizi seviyor demektir.

Ama adam triplere dayanamayıp uzaklaşıyorsa anlarsınız ki adamin amacı eğlenmek.

Arzu ederseniz bi ara bi kıskançlık krizi geçirin ve beyefendinin nabzını bi yoklayın. Ona göre yol çizersiniz. Ama bu yöntemlerin hemen tamamı karizmanizi çizebilir.

Sizde biraz ben yöneticiyim egosu var. Bu sebeple bu yontemleri iyi kullanmanız lazim ki egonuzu zedelemesin.

Yani ayarında, hissettirmeden ve kesinlikle acik acik derdinizi anlatmadan sabrını bi zorlayın bakalım.

Kolay gelsin.basarilar dilerim

konu baya tanzimat olmuş kibarlıktan ama bendeniz maraba soyundan geldiğim için bunu devam ettiremicim

bu adam tam bi ergen muşmulası. 50lik adamda bu kadar belirsizlik olmaz. 50lik adam ne istediğini bilir söyler, olmazsa gurur yapmaz çeker gider olay budur. bu bildiğin ergen cosplayi yapıyor.

kadınlar bu saçma belirsizliği yaşamamak için büyük adamlarla görüşüyorlar ama senin şansına en olmaması gereken kombo çıkmış: dışı muşmula içi ergen

30luk bi çıtır olarak kendisini ait olduğu çay bahçesine gönderip keyfine bakmanı öneriyorum. boşuna kafanı karıştırmasına izin verme. adam gönül eğlendirmelik ilişki arıyor ama bir ihtimal daha var ki, krikoyu kaldırıp kaldıramayacağından emin değil, bu gitgeller ondan olabilir.

açık konuştum marabanın gusuruna bakmıcanız (iki dakka sonra rengi gitti)

Okudugum en gercekci yorum, cok hosuna gitti amca bey size karsi bir seyler hissediyor belli ki ama onun da bir takim sebeplerden cekinceleri var. Kimse cinsel yakinlik hissetmedigi birine temasta bulunmak istemez veya onun temasindan hoslanmaz. Masallah sizde bu girla var. Ote yandan cinsel olarak sizi tatmin edip edeneyeceginden de emin olmayabilir yasi itibariyle. Ayrica duygusal biri oldugynuz icin cok yogun bi gonul iliskisi onu yoracak veya itecek olabilir bu yuzden de iliskiniz veya sizin ona karsi yogunlugunuz, samimiyetiniz artinca bir sekilde size dur mesaji gonderiyor video atarak veya evlenirsem yasitimla evlenurim vs diye konusarak. Kisacasi evlilik veya ikili duygusal iliski acisindan ilk tercihi degilsiniz ama tamamen hayatndan cikarip atamayacagi kadar da cazip ve el altindasiniz (el altinda lafim yanlis anlasilmasin, ayni yerde calistiginiz icin gorusmeniz vs kolay anlaminda) . Onun cephesinden boyle gorunuyor. Size gelince bence paylasimlarinizdan oturu etkilenmissiniz ama adamin gel gitlerinin siz de farkindasiniz ki ic sesiniz sizi durduruyor. Cok uzun vadede planlar yapmadan ani yasamak isterseniz bu adam burada ama ciddi bir iliski olacak gibi durmuyor

Adam sevisecek ,hanimin beyin kaldirilmasini bekliyor. Bana gore. Bulmus kizi yasinda citir hatunu. Baska bir amac olamaz inanmam

yeni bir ilişkiden çıktığın ve moralin bozuk olduğu için başlarda çok yaklaşmak istememiş ama beğenmiş.

Sonra seninde aklından başka bir şeyler yaşanabilir ihtimali geçtiğini anlayınca yaklaşmak istiyor ama senden çekiniyor.

Bencede ne istediğini tam olarak belli edip öyle devam etmelisin belirsizlik ikiniz için de hoş değil.

Son düzenleme:

Ben arkadaşlığınıza da mesafe koymanızı öneririm yaş farkı fazla düşüncelerinizden emin değilsiniz. Kendi yaşıtınız hoşlanacağınız biri olursa direk soğursunuz bu kişiden gibi geliyor bana.

Trip yapma konusu çok mantıklı geldi. Zaten geçen gün ne yapacaksınız diyince Eve gidicem hıhhhh yapıp saçımı savurup arabasına bindim direkt ve beni eve götürdü (normalde böyle davranışlarım olmaz, kendi ısrar eder bırakmak için ben mahcup ola ola bırakır) hatta inerken azıcık özel şoför muamelesi yaptım bugün size ama keyifliydi falan diye güldüm ben bunları birazcık abartayım bakalım ne oluyor en kötü sosyal bir deneye imza atmış olurum :)))

Dobra yorumunuz için sağolun güldürürken düşündürdünüz tarzınız bana ablamı hatırlattı umarım o değilsiniz :) bu kişi belki açık açık sevişelim takılalım diyemediği için böyle belirsiz tavır ve hallerde olabilir. Bu yaşta bir insanın isteğini net bir şekilde dile getireceğine ben de inandığım içim iç sesim durduruyor muhtemelen beni. Sizi azıcık da ben güldüreyim, geçen bir konuşmada diyet yaptığından bahsetti, dedim zaten zayıfsınız ama o göbek illa olacak, eritemezsiniz çünkü andropoz’a ya girdiniz ya girmek üzeresiniz. Bozuldu

Yanlış anlamadım. evet iç sesim burada yazılanların çoğunu söylüyor ama insan bazen kabul etmek istemiyor sanırım anı yaşama konusunda hiç iyi olmadım. Bir şey varsa vardır yoksa yoktur. Bundan sonra yapacaklarım:

1) onu kendi silahı ile vurup siz bizi kaldıracağım
2) elime koluma sahip çıkacağım hoşlanma belirtilerimi yok edeceğim
3) yukarıda bir arkadaşımızın yazdığı gibi trip yapacağım

Bakalım “arkadaşlığı” bu muhteşem üçlüyü ne kadar kaldırabilecek
Teşekkürler

Bu arada ben bulunduğum şehre çalışmak için geldim ve evet hiç arkadaşım yok maalesef. Çok kolay arkadaş edinebilen birisi de değilim yani bu zatı muhterem bey benim buradaki tek arkadaşım o yonden değerlendirilince kaybetmeyi çok istemiyorum arkadaşlığını ama bu arkadaşlık değil, arkadaşlığa dönebilmesi de pek mümkün değil şimdiden sonra. Sağolun...

Dışarıdan bakınca çok net flört olarak gözüküyor. Adam şansını deniyor belki de olabilir diye. Bu işin sonu birlikteliğe giderse üzülür müsünüz?

Birliktelikten kastınız cinsel birliktelikse duygusal ilişki olmadan yaşayanlara saygı duymakla birlikte ben yapamıyorum. Ama saygı sevgi çerçevesinde iyi niyetle şansımızı denersek ve birgün biterse sanırım biraz üzülürüm ama geçer. Herkes flört demiş, arkadaşlık değil. Öyleyse burada benim amacım yaş farkından dolayı ağa çekilen bir kelebek isem onun farkında olup ona göre davranmak ağa düşmemek

korkma canım ablan değilim, kardeşim yok benim iyi demişsin amcaya bu yaşta ona vakit ayıran çıtır kız bulmuş da bunuyo amca

de mi ya, hele haddinizi biliniz,1975-hulya koçyiğit replikleri gibi.
haddinizi bilin dese yine neyse.
duble çoğul.

30-50 olmaz asla olmaz.
adam keanu ysa olurdu jean reno,vincent cassel sa olurdu, ama bizim 50 lik amcalardan olmaz.
50 ya,10 sene sonra 60.
arkadaş da olmaz, sevgili de.
Al benden de o kadar
Bizim 50likler dede moduna bagliyor cunku. Filinta gibi birine hic rastlamadim. Bekar olsaydim rastladigimda sevisirdim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…