- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.598
- 39
-
- Konu Sahibi laytralaylom
İnşaallah çok mutlu olursunuzNazik yorumunuz için teşekkür ederim. Bahsi geçen kişiyle bu tarzlarımız çok benzer. Siz biz konusuna çok takıldı herkes ama sebebi de bu. Yaş farkı beni de endişelendirmesine endişelendiriyor ama nezaketi beni çok etkiliyor. 30’lı yaşlardaki erkeklerde ben ne yazık ki bunu göremedim. Elbet bir yerlerde vardır 30larında böylesi nazik olan ama kısmet işte... Kafa karışıklığımın sebebi bu. Teşekkür ederim...
Okudugum en gercekci yorum, cok hosuna gittikonu baya tanzimat olmuş kibarlıktan ama bendeniz maraba soyundan geldiğim için bunu devam ettiremicim
bu adam tam bi ergen muşmulası. 50lik adamda bu kadar belirsizlik olmaz. 50lik adam ne istediğini bilir söyler, olmazsa gurur yapmaz çeker gider olay budur. bu bildiğin ergen cosplayi yapıyor.
kadınlar bu saçma belirsizliği yaşamamak için büyük adamlarla görüşüyorlar ama senin şansına en olmaması gereken kombo çıkmış: dışı muşmula içi ergen
30luk bi çıtır olarak kendisini ait olduğu çay bahçesine gönderip keyfine bakmanı öneriyorum. boşuna kafanı karıştırmasına izin verme. adam gönül eğlendirmelik ilişki arıyor ama bir ihtimal daha var ki, krikoyu kaldırıp kaldıramayacağından emin değil, bu gitgeller ondan olabilir.
açık konuştum marabanın gusuruna bakmıcanız (iki dakka sonra rengi gitti)
Adam sevisecek ,hanimin beyin kaldirilmasini bekliyor. Bana gore. Bulmus kizi yasinda citir hatunu. Baska bir amac olamaz inanmamkonu baya tanzimat olmuş kibarlıktan ama bendeniz maraba soyundan geldiğim için bunu devam ettiremicim
bu adam tam bi ergen muşmulası. 50lik adamda bu kadar belirsizlik olmaz. 50lik adam ne istediğini bilir söyler, olmazsa gurur yapmaz çeker gider olay budur. bu bildiğin ergen cosplayi yapıyor.
kadınlar bu saçma belirsizliği yaşamamak için büyük adamlarla görüşüyorlar ama senin şansına en olmaması gereken kombo çıkmış: dışı muşmula içi ergen
30luk bi çıtır olarak kendisini ait olduğu çay bahçesine gönderip keyfine bakmanı öneriyorum. boşuna kafanı karıştırmasına izin verme. adam gönül eğlendirmelik ilişki arıyor ama bir ihtimal daha var ki, krikoyu kaldırıp kaldıramayacağından emin değil, bu gitgeller ondan olabilir.
Herkese merhaba,
Uzun bir yazı olacak. Sabreden okuyan ve yorum yazan herkese teşekkürler.
İşyerimde benden 18 yaş büyük bir iş arkadaşım var. Ben 30 yaşındayım. Yaklaşık bir sene önce doğumgünümde kırmızı bir gül hediye etmesiyle aramızda bir yakınlık oluştu. Yakınlıktan kastım fiziksel bir yakınlık değil, birlikte vakit geçirme, sohbet etme, dertleşme, birlikte bir şeyler yapma vs. Aile yaşantımız, geçmiş travmalarımız, ilgi alanlarımız ortak çıktıkça aramızda fiziksel bir şeye dayanmayan bir bağ oluştu. Kendisi de birbirimize iyi geldiğimizden bahsediyordu ki benim hissiyatım da o yöndeydi. O sırada erkek arkadaşımdan ayrılmıştım, evlenmeyi düşünüyorduk, hayatımda bazı sorunlar daha vardı ve duygusal boşluktan ve galiba bir miktar 30 yaş bunalımı ve evde kaldım korkusuyla kendimi bu arkadaşımla yaşadığım duruma biraz fazla kaptırdım. Babamla yıllardır görüşmüyorum, konuyu biliyor ve bu kişi kendini bir miktar babamın yerine koyup korumacı davranmaya, bana bir miktar hayat dersi vermeye çalıştı, özellikle ilişkiler konusunda :) yine bir gün sohbet esnasında hayatına kimseyi almak istemediğinden, evlilik düşünmediğinden vs. bahsetti. Arkadaş mıyız diye sordu hatta bana. Davranışına çok bozulduğum halde öyleyiz dedim. Ertesi gün bana yine ilişkiler üzerine psikolojik temalı bir video gönderdi video zor zamanlarımızda karşımıza çıkan kişilere hissettiğimiz duygunun aşk değil bir kaçış olduğu ile ilgiliydi, videoyu bana bir mesaj olarak yolladığını düşündüm. videonun kısmen o an içinde bulunduğum durumu ifade ettiğine katılmakta birlikte, hem hayatıma bu şekilde bir otorite gibi karışmasından- iyi niyetle bile olsa- ama aslında bir önceki akşamki ilişki istemiyorum tavrından çok rahatsız olduğum için (beni evlilik meraklısı, bulduğu adamın üzerine atlayan bir kategoriye koyduğunu düşünerek) uzun ve sert bir mesaj atıp kendisinin benim babam olmadığını ve bu şekilde yönlendirmelerine ihtiyacım olmadığını, arkadaşlığımızın da belli sınırlar içinde kalması gerektiğini belirten bir mesaj yazdım. Sonra üç dört ay kadar işyerinde resmî ilişkimize devam ettik. (İşyerinde direkt olmasa da bir As üst ilişkimiz var, ben yöneticiyim) Bu arada kendisi birbirimize isim ile hitap etmemizi istemişti ama ben hem yaş farkından hem iş ilişkimizden bey hanım kalıplarını sürdürdüm. Birkaç ay sonra tekrar başbaşa olma durumumuz oldu. Attığım mesaj yüzünden üzgün olduğunu, o videoda bahsedilen durumun benimle ilgisi olduğunu düşünmediğini o nedenle göndermediğini söyledi. Kızgın olduğumu ama kızgınlığımın video ile alakalı olmadığını ama konuyu kapatmak istediğimi söyledim ve kapattık. Arkadaşlığımız devam etti. Son birkaç aydır bir kaç defa evime geldi, birlikte film izledik, yemeğe çıktık, sohbet ettik vs. Dün mesajlaşırken bir konuda takıldım ona, yaşlıyım ben dedi. Kaçırdık o zaman en güzel zamanları dedim (yaşlıyım dediği için iltifat etmeye çalışıyorum aklımca, erkek kadın farketmez arkadaşlarına çok rahat iltifat eden biriyim) Birden, hayatımda kimseyle bir mesele bir sorun yaşamak istemediğim bir dönemdeyim (ben yine ilişki istemiyorum demek istedi gibi anladım) gibi bir cümle kurunca gözüm döndü. Başladım yazmaya: bunu 2. Defa yapıyorsunuz, ne demek istiyorsunuz, benim size karşı bir hayranlığım olabilir ama niyetim kütüğü sizin memlekete almak değil, haddinizi bilin artık tarzında verdim veriştirdim. (Bu arada ben bazı konularda aşırı Olgun bazı konularda aşırı çocuğumdur, kahkahalar, hoplamalar, zıplamalar, sevgimi ifade etme biçimi olarak konuşurken dokunmalar vs.) Afalladı, söylediğine göre o iş ile ilgili bir şeyden bahsetmiş ikimiz ile ilgili bir şey değilmiş. Telefonda anlaşamıyoruz mesajlaşırken, sizi yemeğe çıkartayım dedi, geldi aldı beni, rahatsız olduğum için önce nöbetçi eczaneye götürdü, sonra yemek yedik. Yemekte konuyu konuşmadık. Yemekten kalktık, ne yapacaksınız işiniz var mı dedi, Eve gideceğim dedim bindim arabaya. Yolda pek konuşmadım. Evimin önüne gelince aslında niyetim bugün sizi bende misafir etmekti rahatsızsınız geceniz tek başınıza zor geçmesin isterdim dedi. (İyi niyetli bu konuda) teşekkür ettim tam inecektim, dayanamadım açtım konuyu. Siz benim hareketlerimi yanlış yorumluyor olabilir misiniz acaba dedim. İçiniz rahatlayacaksa söyleyeyim sizi seviyorum ve benim için değerlisiniz, bu şartlarda olmasak belki çok farklı bir ilişkimiz olabilirdi ama bu şartlardayız (yaşı kastediyorum) ve arkadaşlıktan başka bir ilişkimiz olmayacak. Eğer konuşurken size dokunmam bu yorumlamaya yol açtıysa bu benim sevgimi ifade etme biçimim ve herkese karşı böyleyim dedim. Gözlerim doldu. Beni zor bir zamanımda tanıdınız ve hakkımda yanlış yargılarım kapılmanızı da anlayışla karşılıyorum fakat yanlış anlaşılmak istemiyorum, ben bundan sonra konuşurken üç kere düşünmek zorunda kalacağım sizinle, dokunsam yanlış anlaşılır mı kaygısı taşıyacağım dedim. Israrla benim düşündüğüm gibi olmadığını o cümleyi bambaşka bir şeyleri düşünüp yazdığını yanlış anlaşıldığını söyledi. Çok üstelemedim, abartmış olabilirim bunu ama bu imayı daha önce de yaptınız belki nesil farkından bu sorunları yaşıyoruz, birbirimizi yanlış anlıyoruz, belki de arkadaş olmamamız gerekiyor dedim. İlişkimizin bitmesini istemedi. Daha önce hata yapıp size karşı çok korumacı hatta baba gibi davrandım siz de bana gayet güzel haddimi bildirdiniz dedi. Ayrıca ben de size dokunmak istiyorum ama hatırlarsanız bey hanım kalıplarını sürdürmek isteyen ve bu şekilde bana sınırı çizen de sizdiniz dedi. (Bu dokunma o anlamda bir dokunma değil, ben ona dokunsam da o hiç dokunmaz hep dikkat eder) Bunu söylerken az daha elimi tutacaktı son anda kendini tuttu. Ne diyeyim abi mi dememi istersiniz daha samimi olur dedim, bozuldu. Hayır olmaz tabi dedi. Benim daha önce sizin yaşınızda bir arkadaşım olmadı İsminizle hitap edemem, rahat hissedemem, ayrıca aramızda bir iş ilişkisi de var dedim. Bu günü unutalım lütfen dedi. Kindar olduğumu da bildiği için kin tutmayın lütfen bana, sizi kırmak istemezdim dedi. Son iki gündür de mesaj atıp rahatsızlığımın nasıl olduğunu soruyor, ben de ben çok samimi ne çok resmî orta ayarda cevaplıyorum.
Benim sorum ise şu: sizce bu şartlarda bir arkadaşlık (gerçek anlamda arkadaşlık, flört etmiyoruz) sürebilir mi, sürmeli mi? Bu kişinin niyeti gerçekten bir arkadaşlık mı yoksa farklı bir anlam aramalı mıyım? Hislerimin hayranlık olduğuna eminim ama ileride bunun aşka dönüşmesinden korkuyorum. Bu durumda ne yapmalıyım.
Çok teşekkürler.
Çok emin değilim. Onun söylemlerini farklı yorumlayıp kızınca, kendisine duyduğum şeyin Hayranlık olduğunu ve ilişkinin arkadaşlık seviyesinde kalacağını ona dün söyledim ama ne kadar inandı emin değilim. Çünkü sadece arkadaş olarak da görmediğim doğru. çok yakışıklı ya da çok zengin bir insan değil. İlk gördüğümde gözüme bile çarpmamıştı. Sadece çok kibar nazik anlayışlı ve hayat çizgilerimiz aile ilişkilerimiz birbirine çok benziyor. Tanıdıkça etkilendim ve ikimizin de aynı yaşta olduğu bir Evren’de tanışmış olsaydık şansımı kesinlikle denerdim bunu ona da söyledim zaten. :) ama o Evren’de değiliz de dedim.
Hanımefendiciğim beni güldürdünüz ya
Ikiniz de bal gibi aşıksınız. Efendiler,beyler hanımlar havada uçuşuyor çünkü siz bile kendinize henüz itiraf edebilmiş değilsiniz.
Gelin ben size itiraf edeyim.
Siz bu adama sadece hayran değilsiniz. Istiyorsunuz da bu adami ama yaş farkınız ve adamin "ilişki düşünmemesi" konusunda çekinceleriniz var. Hani yaş konusunu da geçtim, adamin niyetini kafanızda netleştiremediginiz için "ya zaten ben de seninle olamam" imaji vermeye calisiyorsunuz.
Ama olmuyor yani. Birlikte film izlemek, yemeğe gitmek, mesaj yoluyla kavga edip barışmak, doktora getirip götürmek, her gün iyileşip iyileşmedigini sormak vs nedir sizce.
Yani şu yazılanları kac kız arkadaşinizla yaşıyorsunuz.
Ya da burda kaç kadın bunları hemcins arkadaşıyla yaşıyor.
Ben diyeyim. Hiçkimse.
Eğer ikili bir ilişkide yaşanılan şey, hemcinsle yaşanmiyorsa ona flört ya da sevgililik denir.
Sizinki henüz resmilesmemis ama flörtünüz yani. Bunu öteye beriye atmayın. Önce onda bi mutabık olalım.
Adama gelince... niyetini tespit edemedim. Yalan yok.
Ya o da sizi seviyor. Ya da eğleniyor. Bu ikisinden başka ihtimal zaten yok ama...
Isterseniz önce bu durumu kendiniz bi kabullenin. Sonra triplerin dozunu arttırın.
Adam size katlanıyor, gönül alıyor vb yapıyorsa sizi seviyor demektir.
Ama adam triplere dayanamayıp uzaklaşıyorsa anlarsınız ki adamin amacı eğlenmek.
Arzu ederseniz bi ara bi kıskançlık krizi geçirin ve beyefendinin nabzını bi yoklayın. Ona göre yol çizersiniz. Ama bu yöntemlerin hemen tamamı karizmanizi çizebilir.
Sizde biraz ben yöneticiyim egosu var. Bu sebeple bu yontemleri iyi kullanmanız lazim ki egonuzu zedelemesin.
Yani ayarında, hissettirmeden ve kesinlikle acik acik derdinizi anlatmadan sabrını bi zorlayın bakalım.
Kolay gelsin.basarilar dilerim
konu baya tanzimat olmuş kibarlıktan ama bendeniz maraba soyundan geldiğim için bunu devam ettiremicim
Okudugum en gercekci yorum, cok hosuna gittiamca bey size karsi bir seyler hissediyor belli ki ama onun da bir takim sebeplerden cekinceleri var. Kimse cinsel yakinlik hissetmedigi birine temasta bulunmak istemez veya onun temasindan hoslanmaz. Masallah sizde bu girla var. Ote yandan cinsel olarak sizi tatmin edip edeneyeceginden de emin olmayabilir yasi itibariyle. Ayrica duygusal biri oldugynuz icin cok yogun bi gonul iliskisi onu yoracak veya itecek olabilir bu yuzden de iliskiniz veya sizin ona karsi yogunlugunuz, samimiyetiniz artinca bir sekilde size dur mesaji gonderiyor video atarak veya evlenirsem yasitimla evlenurim vs diye konusarak. Kisacasi evlilik veya ikili duygusal iliski acisindan ilk tercihi degilsiniz ama tamamen hayatndan cikarip atamayacagi kadar da cazip ve el altindasiniz (el altinda lafim yanlis anlasilmasin, ayni yerde calistiginiz icin gorusmeniz vs kolay anlaminda) . Onun cephesinden boyle gorunuyor. Size gelince bence paylasimlarinizdan oturu etkilenmissiniz ama adamin gel gitlerinin siz de farkindasiniz ki ic sesiniz sizi durduruyor. Cok uzun vadede planlar yapmadan ani yasamak isterseniz bu adam burada ama ciddi bir iliski olacak gibi durmuyor
İki taraf için de söylüyorum; hiç bir çekim olmayan bir insanla neden film izleme, yemek yeme gibi şeyler yapayım? Dahası yanlış anlaşılmalara rağmen ilişkimi devam ettireyim? Hiç mi yaşıtım ve hemcinsim arkadaşım yok? Neden beni geren, nasıl davranacağımı bilemediğim bir ilişkiyi zorlayayım da siz biz demekle iyi vakit geçirmek arasında sıkışayım? Buradan bakınca o da sizden çok farklı gibi durmuyor. Olamazlara rağmen bir çekim var ve ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. Bence şu an ilişki düşünmüyorsanız arkadaşlığa evrilemeyecek bir durumdasınız.
Dışarıdan bakınca çok net flört olarak gözüküyor. Adam şansını deniyor belki de olabilir diye. Bu işin sonu birlikteliğe giderse üzülür müsünüz?
Dobra yorumunuz için sağolun güldürürken düşündürdünüztarzınız bana ablamı hatırlattı umarım o değilsiniz :) bu kişi belki açık açık sevişelim takılalım diyemediği için böyle belirsiz tavır ve hallerde olabilir. Bu yaşta bir insanın isteğini net bir şekilde dile getireceğine ben de inandığım içim iç sesim durduruyor muhtemelen beni. Sizi azıcık da ben güldüreyim, geçen bir konuşmada diyet yaptığından bahsetti, dedim zaten zayıfsınız ama o göbek illa olacak, eritemezsiniz çünkü andropoz’a ya girdiniz ya girmek üzeresiniz. Bozuldu
Cok yapmacık geldi bana bu tavirlar ya ikinizinde. İş yerindeki yerinizle, disardaki yerinizi kariştiriyorsunuz heralde birlikte calistiginiz için.
Sizli bizli konuştuğum insanla aramda mesafe vardir ve siz diye hitap ettiğim insana devamli "dokunarak" konuşmazdim, o şekilde konuşulmaz cunku.
Evde evde film izleyecek kadar samimi olup sinirlenince de "haddinizi biliniz" şeklinde hemen resmiyete dönmeniz filan, asiri bir kasilma var iki tarafta da.
Burda garip olan birseyler var ya da garip olan benim bilemedim. Ama adam sizi doğru anlamiş gibi gorunuyor disardan okuyunca bile.Cunku tutarli degilsiniz.
de mi ya, hele haddinizi biliniz,1975-hulya koçyiğit replikleri gibi.
haddinizi bilin dese yine neyse.
duble çoğul.
Al benden de o kadar30-50 olmaz asla olmaz.
adam keanu ysa olurdu jean reno,vincent cassel sa olurdu, ama bizim 50 lik amcalardan olmaz.
50 ya,10 sene sonra 60.
arkadaş da olmaz, sevgili de.