- 6 Temmuz 2020
- 136
- 233
-
- Konu Sahibi laytralaylom
Bu işyerimde 1.5 senedir çalışıyorum. 1 seneye yakındır arkadaşız. Evet birbirimize karşı saygılıyız ama suistimal edilmekten korkuyorum bir miktar güven sorunum var çünkü. Siz biz e devam etme sebebim de bir savunma mekanizması bence... üstte arkadaşlar yorum yazınca anlamlandırdım. Şans verin diyorsunuz ama ilişki istemiyorum diyen de kendisiydi aylar önce... böyle olunca aklıma ilişki istemiyorum takılmak istiyorum adamları geliyor... iş ilişkisi de varken risk almaya ne gerek var diyorum...Kac aydır bu sekılde Bı arkadslıgınız var?
Bence şans tanıyın, eger bu derece saygılı bi arkadslık varsa..
İlişki istemiyorum diyorsa, gönül eglendirmek, vakit geçirmek istiyordur.. O zaman daha cok mesafe koyup uzaklasın..Bu işyerimde 1.5 senedir çalışıyorum. 1 seneye yakındır arkadaşız. Evet birbirimize karşı saygılıyız ama suistimal edilmekten korkuyorum bir miktar güven sorunum var çünkü. Siz biz e devam etme sebebim de bir savunma mekanizması bence... üstte arkadaşlar yorum yazınca anlamlandırdım. Şans verin diyorsunuz ama ilişki istemiyorum diyen de kendisiydi aylar önce... böyle olunca aklıma ilişki istemiyorum takılmak istiyorum adamları geliyor... iş ilişkisi de varken risk almaya ne gerek var diyorum...
Bu yazdıklarınıza siz inanıyor musunuz kuzum
Basbaya flört bu. İş arkadaşlığını muhafaza etmemiz gereken biriyle evde film izlemeyiz. Ya da adam bize babacan yaklaşınca bozulup histeri krizi geçirmeyiz. Adamdan hoşlanıyorsunuz ama mantıklı bulmadığınız için böyle saçmalıyorsunuz sanırım.
Ayrıca sizin çizgi iş arkadaşlığını geçeli epey olmuş o yüzden isimlerle hitap edin birbirinize lütfen. Tanzimat döneminde yaşamıyoruz nihayetinde
Siz biz olayi tuhaf
Arada cok yas farki var
Benim esim de 49 oldu gecenlerde , dusunuyorum da cevresinde hic 20 yas kucuk arkadasi yok ne erkek ne kiz , genc musterilerimiz oluyor onlarla oturur bira icer sohbet eder vs ama bir bag kurulamiyor bu kadar yas farkiyla
Yani bana tuhaf geldi durumunuz , siz hayranlik besliyorsunuz ok ama adam sizden ne bekliyor ? Bu kismi cozemedim
Oneride bulunamayacagim ama sizin yerinizde olsam araya mesafe koyardim , nedense hic iyi seyler hissetmedim konunuzu okurken ki ben hep sans ver diye yorum yaparim bu tarz konularda , ama adam bana bi samimiyetsiz geldi bilemiyorumBen de çözemedim. Çözmek için bir öneriniz var mı? Niyeti farklıysa mesafemi koyayım. Söylediği gibi arkadaşlıksa mesafemi koruyarak arkadaşlığımı da bir miktar koruyacağım.
Adam sizden hoşlanıyor, ama yaşından mütevellit sizin bir boşluk durumundan kaynakli mi onunla birlikte olduğunuzu anlamlandirmaya calisiyor (attığı yazi video vs ile sizin kendinizi sorgulamanizi saglamaya çalışıyor). Belli ki çekim var karşılıklı. Benim anladığım siz ona acilsaniz ve sizle olmak istiyorum (sevgili, eş vs) deseniz adam kosa kosa gelecek. Burda sizin kendinizi çözmeniz gerekiyor, evet yas farkına rağmen ben bu ilişkiyi yaşayacağim, ya da asla olmayacak gibi gibi. Cunku demek ki o çekime engel olamıyorsunuz, yok ya biz arkadaşız kılıfı yetersiz kalıyor.
Ben yine de kosa kosa geleceğini düşünüyorum. Boyle yaparak niyetinin kotu olmadığını düşündürüyor size aklinca. Yani ben gorusuyorum ama kotu niyetim yok. Algisi yaratmaya calisiyor ama cekim var bana kalirsa.Başından bir evlilik geçmiş ve aylar önce yaptığı ve beni kızdıran konuşmasında evlilik düşünmüyorum düşünürsem de ileride yaşıtım birini düşünürüm demişti :) ben de bu ne ya aklınca bana mesaj mı veriyor bu diye kızmıştım. Aramızdaki ilişkiyi hep arkadaşlık olarak nitelendiren de o. Yani koşa koşa geleceğini sanmıyorum.
Lütfen amcacığım, biraz mısır uzatır mısınız?Evde evde film izleyecek kadar samimi olup sinirlenince de "haddinizi biliniz" şeklinde hemen resmiyete dönmeniz filan, asiri bir kasilma var iki tarafta da.
Ben yine de kosa kosa geleceğini düşünüyorum. Boyle yaparak niyetinin kotu olmadığını düşündürüyor size aklinca. Yani ben gorusuyorum ama kotu niyetim yok. Algisi yaratmaya calisiyor ama cekim var bana kalirsa.
Siz bir sey hissediyor musunuz?PEki siz ne öneriyorsunuz? Ben hem kendimi korumak istiyorum hem de karşımdaki insanın amacını, niyetini anlamak... nasıl davranmalıyım? İlk defa bu kadar yaş farkımın olduğu bir insanla bu tarz bir iletişimdeyim ne yapacağımı bilemiyorum...
Lütfen amcacığım, biraz mısır uzatır mısınız?
Teşekkür ederim efendim,
Yorumun kulağımda böyle çınladı.
Siz bir sey hissediyor musunuz?
Emin olmadığınız hissediliyor. Muhtemelen karşı taraf da hissediyor. Bu sebeple bunu bosluktan kaynakli mi, yoksa cidden bir sevgiden dolayi mi oldugunu anlamaya calisiyor olabilir. Ya da bir seyler yollayarak ölçüp tartmaya çalışıyor sizi. Yani siz bir adim atsaniz bu anlamda, o da atacak belli ki. Iyi düşünün, eger istemiyorsaniz ama cekim devam ediyorsa disarda gorusmeyi sonlandirin.Çok emin değilim. Onun söylemlerini farklı yorumlayıp kızınca, kendisine duyduğum şeyin Hayranlık olduğunu ve ilişkinin arkadaşlık seviyesinde kalacağını ona dün söyledim ama ne kadar inandı emin değilim. Çünkü sadece arkadaş olarak da görmediğim doğru. çok yakışıklı ya da çok zengin bir insan değil. İlk gördüğümde gözüme bile çarpmamıştı. Sadece çok kibar nazik anlayışlı ve hayat çizgilerimiz aile ilişkilerimiz birbirine çok benziyor. Tanıdıkça etkilendim ve ikimizin de aynı yaşta olduğu bir Evren’de tanışmış olsaydık şansımı kesinlikle denerdim bunu ona da söyledim zaten. :) ama o Evren’de değiliz de dedim.
Emin olmadığınız hissediliyor. Muhtemelen karşı taraf da hissediyor. Bu sebeple bunu bosluktan kaynakli mi, yoksa cidden bir sevgiden dolayi mi oldugunu anlamaya calisiyor olabilir. Ya da bir seyler yollayarak ölçüp tartmaya çalışıyor sizi. Yani siz bir adim atsaniz bu anlamda, o da atacak belli ki. Iyi düşünün, eger istemiyorsaniz ama cekim devam ediyorsa disarda gorusmeyi sonlandirin.
Rica ederim, ne demek. Katkı sağlayabildiysem ne mutlu bana. Dilerim çözümlenirSadece pozitif yorum yaptığınız için değil, üslubunuz için de çok teşekkür ederim. Burada arkadaş ekleme butonu vs varsa sizi takip etmek isterim. Sevgiler
Bişey yazicam sakın dalga geçmek gibi algılamayın.Boyle o kadar nazik ve zarif bir tarzınız var ki,bir kaç ay önce koronadan dolayı dışarı çıkamadığı için,zabıtaya alışveriş listesi veren bir amca vardı o geldi gözümün önüneSadece pozitif yorum yaptığınız için değil, üslubunuz için de çok teşekkür ederim. Burada arkadaş ekleme butonu vs varsa sizi takip etmek isterim. Sevgiler
Bişey yazicam sakın dalga geçmek gibi algılamayın.Boyle o kadar nazik ve zarif bir tarzınız var ki,bir kaç ay önce koronadan dolayı dışarı çıkamadığı için,zabıtaya alışveriş listesi veren bir amca vardı o geldi gözümün önünekonuya gelirsek aradaki yaş farkı çok.Bence siz aradaki mesafeye bir mesafe daha ekleyin.