Benim de eşimle aramda 12 yaş var
çok severek çok uyumla evlendik ama biyerden sonra bakiyosun tam tutmuyor, bazen bi olmuyor yani. Senin için daha enerjikken o daha olgun bu her konuda böyle oluyor. Güldüğün eğlendiğin şeyler bile aynı olmayabiliyor sonradan. Hayat yoruyor çünkü insanı. Ben kendim bile 12 sene önce eğlendiğim keyif aldigim enerji bulduğum şeylere şimdi bulamiyorken başkasi napsin. Ha diyeceksin benim sevdiceğimin yapisi şöyle böyle benden daha genç çok ayni kafalardayiz vs ama aynı hayatin içine girince o işler öyle olmuyor malesef
ve yavaş yavaş enerjimi kaybediyorum, içim duruluyor. Siz 3 ay anlaşmişsiniz ben 4 sene anlaştim, daha genç olsaydı daha başka olurdu dediğim çok nokta oldu. En çok da çocuk sahibi olduğumda. 44 yaşında baba oldu ve kaç yaşına kadar çalışabiliriz oğlumuz ayaklari ustunde durana kadar okutup güzel imkanlar verebilir miyiz diye çok düşünüyorum. Hele ki araya bikaç yıl koyup bidaha çocuk sahibi olmak istesem 48 yaşında falan olacak bu da artik çok fazla. Ha olmaz mi, olur ama ne kadar gelecek sunabiliriz ki o yaştan sonra kaç yıl yanında oluruz ne kadar oluruz o yüzden içime sinmiyor. Kimsenin yarina çıkacağı belli degil ama yine de çok düşünüyorsun bunlari bu levellara gelince
o yuzden sen iyisi mi baştan düşün.