Yaş 34,bekarlık…

Yazı dilinizden hissettiğim kadarıyla çok naif ve sevimli bir genç kadınsınız. Yaşınızsa tam olarak evlenme yaşı. Karakteriniz oturmuş, işiniz gücünüz yerinde çocuk yetiştircek kadar olgunsunuz ve terapi alacak kadar da gelişime açıksınız. Tüm bunlar sizin güzelliğiniz. Evlenmek evet nasip kısmet işi fakat ben insanın kendi kısmetini biraz da kendi yarattığına inananlardanım.
Düzenli olarak datelere çıkmalısınız. Flört ve ilişki kurmak bile bir çeşit beceri. Çekingen durduğunuz sürece bu yönünüzü geliştiremezsiniz. Hiç olmayacağını bildiğiniz biriyle bile sırf flört etmeyi öğrenmek ve o enerjide olmak için görüşün derim ben. Şimdi diyceksiniz ki ben o kadar date edilcek erkeği nerden bulucam? Arkadaş, okul, iş ve aile çevresini tükettiyseniz, dating appleri önerebilirim. Ben eşimle bumble üzerinden tanıştım ve 1 ay içerisinde nişanlanıp 5 ayda da evlendim. Çok sayıda kişiyle zihniniz berrakken ve kaygılardan arınmış şekilde görüştüğünüzde, sizin için doğru olan kişiyi hemen tanıyorsunuz ve her şey çok daha da kolay oluyor. Kendinize bu fırsatı verin. Bir erkekle oturup kahve içip evlilik ve ilişkiler üzerine konuşmakla hiçbir şey kaybetmezsiniz. Çekingenliğinizi atın üzerinizden ve hayatınızda yeni insanlara yer açmak için yaşamınızda birşeyleri değiştirin.

İşte ben de öyleyim sussam da suratsız dursam da illa konuşmaya çalışan birisi olur ay ne bileyim ya en azından özelden rica ederim diye yazabilirdim ille de gruptan yazmam da şart değildi çocuk bildiğin adım attı yoksa kim tutup okul watsap grubuna tel toka resmi çekip atar millet emoji atılsa ondan bile rahatsız olurdu gereksiz yazmayın önemli bir şey oldu sanıyoruz diye
Ama insanın içine olmayacak hissi doğar ya öyle bir his gelmiş yazmak istememiştim birde maddi açıdan durumlarının bayağı iyi olması belki sonra bu durumlar çok sıkıntı olurdu ben birde sürekli anı değil de ne olur diye ilerisini düşünen birisi oldum ve çocuk ciddi anlamda sürekli gözü lükste olan hafifte alaycı biriydi
Ya birde erkeklerde şu da var bildiğin koşar gibi adım atıp kızda o adıma karşılık verse kızın yanlış anladığını ima etme durumları
Amann ne bileyim cidden karmaşık zor işler

Ne vardı askılı giymeseydi dediğiniz kısım gerçekten çok komik. O zaman ne vardı kayniniz karşıdaki kadının giyimine saygı duysaydı? Koskoca kadının kafası basmıyor mu ne giyeceğini? Kim napsin giyime bile laf eden adamı ya.

Ben 25 yaşında evlendim. İlk çocuğumu kucağıma alamadan kaybettim şimdi ikinciye hamileyim ama riskli gebelik geçiriyorum inşalalh doğar. Yani demem o ki her şey nasip 25 yaşında evlenseydim öğrencilerimle yaşıt çocuğum olurdu demişsiniz nasibinizde yokmuş ki olmamış ben evlendim ama yine olmadı :) o yüzden kendinize stres yapmayın. Duanız edin inşallah karşınıza anlaşabileceğiniz bir hayatı paylaşabileceğiniz biri çıkar yuva kurarsınız

Kaynım şahane harika diye yazdıkların çok muhteşem özellikler değil öncelikle.
Ben de kaynın gibi bir adamla asla evlenmezdim
Askılı giyinen kıza da helal olsun kendinden ödün vermemiş

Kafa yapım sizinkinin tam zıttı mesela benim de. İlle olacaksa biri benim istediğim gibi olsun, yoksa olmasın gerek yok. Zaten yalnız geldik yalnız öleceğiz, kimse beraber ölmüyor, insanların sırf yalnız kalırım korkusuyla doğru düzgün sevmedikleri biri ile beraber olmaları bana çok acınası geliyor.

Kaynım şahane harika diye yazdıkların çok muhteşem özellikler değil öncelikle.
Ben de kaynın gibi bir adamla asla evlenmezdim
Askılı giyinen kıza da helal olsun kendinden ödün vermemiş
Her bu tarz başlıkta kaynının reklamı. Dm peşinde bence ben tanışmak isterim kaynınızla diye hiç kusura bakmasın da cazip bi adama benzemiyor hatta insan niye istediği halde evlenemediğini anlıyor okurken.

O kadar uygulamadan tanişan kişi duydum yine de önyqrgımi kıramıyorum nedense.

Yoo öyle birşey yok.ne çok sessiz sakin kadın var.kendine bahaneler bulmaya çalışıp durma kısmet işte.çok kilolu ya da engelli kişiler bile evleniyor.nasıl açıklayacaksin yani?
Onlar seçici değil demekki. Evlenmek için evlenmişler

Ay evet kaynına bu kadar bayılan bir bu üyeyi gördüm ben.
Benim de iki bekar kaynım var, neden bekarlar çok iyi anlıyorum ben
Dindar bir erkekle dindar olmayan bir kadın neden evlensin?
Bir kere giyimine karışması baştan falso. Asla giydiğime karıştırmamak doğalı. Ben de istemem.
Ben eşimle tatile gidio gönlümce mayo giyemeyeceksem evlenmem mesela.
Namaz niyaz da herkese cazip gelmiyor. Bana gelmez. Bana ne adamın sevabından. Bana mı yazılacak sanki? Kılıyorsa kendine.
Belli ki sohbeti açan, eğlenceli bir adam değil, kadına karışan bir tip. Neden evlensin kadınlar böyle vasat bir adamla.
Vasatla evleneceğime bekar kalırım mis gibi yaşarım.

Belli bir yaş üstü hala bekar olup eşini kendi seçecek kadınlar arasında dindar olmayan kadınlar çoğunluktadır zaten, onda bile ben de mesela seküler oluşunu artı gibi sunmam kimine artı gelmez, dindar tercih eder diye. Ama bu hanım dindarlığı artı gibi sunmakta kararlı hatta dediğin gibi az konuşan bir adam vs gibi artı gibi sunmuştu onu da. İlk buluşmada ne az konuşması. Belli ki sıkıcı bir adam işte. Daha sevgili bile olmadan askılıya karışan adam evlenince göz açtırmaz. Fragmanda böyleyse özellikleri o hoo.

Tamam da bir anda durup düşünüp, hadi bakalım artık kriterlerini düşüneyim diyerek olmuyor ki o iş? Hem bu eşya değil ki.gönül işi bu.gönlün ısındı mi ısınmadı mi? Zaten genelde de beğendiğimiz kişilere ısınıyoruz. Hadi ısınıvereyim, sevivereyim diyebiliyor muyuz.

Özgüvenli sessizlikle, özgüvensiz sessizlik arasındaki fark.

Son düzenleme:
Aynen öyle herkes takipte gibi güzel ve eğitimli olunca tüm akrabalar haset ederlerdi. Yani bir olay yaşıyayım hemenherkes konuşur. Göze gelme durumunu mu yaşıyoruz acaba. Çokta inanmam nazara göze ama. Benim bu kadar şanssızlığımın başka açıklaması yok gibi.

Bizim liseden tanışıp evlenenler bile var. Nasipse oluyor cidden. Matematik gibi güzel bir branş öğretmenisiniz bence özel ders verip sosyallesmeye bir yerlerden başlayın derim
Bizim lisedeki sınıftan o dönem sevgili olan her çift evlendi.bana çok tuhaf gelmişti.hiç mi karakteriniz, istekleriniz değişmedi, şöyle hayatı göreyim geçireyim demediniz arkadaş?şimdi buraya sorsan herkes çoluk çocuk bunlar iki güne ayrılır derlerdi.

O akrabanız kocası onu aldatınca , dövünce , artık sevmeyince , çocuk bakımı konusunda yardım etmeyince görürüz. O güzellik kalıcı değil, adamın tutkusu da . Adam çalışmayan eşine saygı duymayı bırakırsa , akrabanız boşanamıyacak ve evliliği sürdürecek bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…