- 12 Mart 2023
- 1.249
- 1.410
- 63
Yani göz nazar olayı mı çok etkiliyor diyorsunuz doğru da olabilir gözleri çıksınNasip işi de değil ben konuyu çözdümetraftaki insanların davranışına göre değişiyor olaylar,hani şu şımarık tipsiz kızlar çok şanslı oluyor diyorlar ya yada Allah çirkin şansı versin diyorlar,sebebi onlarla kimse uğraşmıyor herkes onları kendi haline bırakmış,onlar kariyerde yapsa başarılıda olsa kimse iplemiyor zengin koca da bulsalar kimse kıskanmıyor,şimdi ama şöyle güzel bir kız es kaza zengin koca bulsun kızın ne salaklığı kalır,ne namusu kalır ne dedikodular döner,güzel aurası yüksek kadın mutlu olamıyor,şöyle bir örnek vereyim bizim bir akaba eşine 2007 model baya ucuz bir araba aldı kadının hem kendi ailesi hem eşinin ailesi insanlıktan çıktı kıskançlıktan,eltisi kırdı geçirdi ortalığı o da kendine suv bir araba aldırdı kimsenin umurunda bile olmadı,diğeri o kadar güzelki millete herşeyi dert oluyor diğeri eh işte bile değil ama çok mutlu,diğeri eşinden ayrıldı kaynana görümce zindan etti hayatı eşi bile düşman oldu,öbürü çok mutlu kaynanasıyla el ele geziyor,hep etraftaki insanların tepkileri yorumları etkiliyor.
Nasip olmayışını kabul mü etmek lazım acaba …. İnsan hevesleniyor sevilmek istiyorumben de taktik değil nasip işi diyorum ya zaten
Misal birinden hoşlandınız devamının gelmesi için nasibin de yardımcı olması lazım nasipte yoksa taktik işi işe yaramaz diyorum hatta öyle bir şarkı sözü vardı kaderin izin vermediğine şansın gücü yetmez diye:))Nasip olmayışını kabul mü etmek lazım acaba …. İnsan hevesleniyor sevilmek istiyorum
yok nazar değil baya çeneleri hiç durmuyor,atıyorum güzel bir kızla tanıştı bir adam ne kızın arkadaşları ne etraf susmuyor mutlu olacak diye kuduruyorlar,çocuğu işleye işleye soğutuyorlar ben özellikle üniversitede bir kıza şahit olmuştum en yakın arkadaşı bile oğlana neler söyledi kızla ilgili hayret etmiştim,güzel yada başarılıysan millete dert oluyorsun kimse boşuna süslenmesin estetik olmasın bence önce başarılı ve mutlu olun sonra süslenin güzel olun,azıcık taktik yapınYani göz nazar olayı mı çok etkiliyor diyorsunuz doğru da olabilir gözleri çıksın
Yani şimdi birinden hoşlansak gidip nasıl cilve yapacağız yahu adamın tepkisini bilemeyiz kikaldı ki ben de ağır başlı biriyim bana da ters o durumlar
Bu işler taktikle şunla bunla olacak şeyler değil tamamen nasip şans işi ben bunu bilir bunu söylerim
Üniversite okurken çok güzel doğal sarışın bir kız vardı bizim de okulda popüler maddi durumları bayağı iyi erkek arkadaş grubu vardı. kız sürekli bu grupla takılmaya çalışır gider güler yüz gösterirdi öz güvenli ve kendinden çok emin bir kızdı.o grupta olan sarışın bir çocuk vardı sanırım kız ondan hoşlanıyordu bizde oğlanın hal ve hareketlerine bakınca çocuk da kızdan hoşlanıyor sanırdık neyse bir ara bu çocuk yaşça büyük bir ablaya bu kızdan için dert yanmış abla kız çok gurursuz sürekli yanımıza geliyor gülüyor ediyor gitmek istediğimiz yere ay ben de geleyim diyor falan diye abla şoke olmuş tabi eee o zaman sizde konuşmayın madem sevmiyorsanız kızı uzaklaştırın kendinizden demiş çocuk da ne derse beğenirsin abla biz onu ders notları için yanımızda tutuyoruz mecbur demiş
Hepimiz şaşırdık tabi bu laflara çünkü ortamı bir görsen çocuk da kızdan hoşlanıyor gibiydi kız zaten çocuğun dibinden ayrılmaz sürekli kakara kikiri sonra zaten bayağı kavga edip uzaklaştılar birbirlerinden gel gelelim bu kız öz güveni işvesi cilvesi ile mezun olur olmaz bankaya girdi sınavsız nesiz sürekli konferansa gelen iş adamlarını banka müdürlerini takip eder peşlerinden ayrılmazdı işini de yaptı zaten ama bu kadar öz güvenli haline hala bekar çok şaşırırım mesela hatta deriz işini her yerde yaptı bir gönül işini yapamadı demek ki nasip diye
Ben de çirkin kadınları kıskanıyorum.daha mantıklı.güzel olan hakediyormuş gibi geliyor bana.Nasip işi de değil ben konuyu çözdümetraftaki insanların davranışına göre değişiyor olaylar,hani şu şımarık tipsiz kızlar çok şanslı oluyor diyorlar ya yada Allah çirkin şansı versin diyorlar,sebebi onlarla kimse uğraşmıyor herkes onları kendi haline bırakmış,onlar kariyerde yapsa başarılıda olsa kimse iplemiyor zengin koca da bulsalar kimse kıskanmıyor,şimdi ama şöyle güzel bir kız es kaza zengin koca bulsun kızın ne salaklığı kalır,ne namusu kalır ne dedikodular döner,güzel aurası yüksek kadın mutlu olamıyor,şöyle bir örnek vereyim bizim bir akaba eşine 2007 model baya ucuz bir araba aldı kadının hem kendi ailesi hem eşinin ailesi insanlıktan çıktı kıskançlıktan,eltisi kırdı geçirdi ortalığı o da kendine suv bir araba aldırdı kimsenin umurunda bile olmadı,diğeri o kadar güzelki millete herşeyi dert oluyor diğeri eh işte bile değil ama çok mutlu,diğeri eşinden ayrıldı kaynana görümce zindan etti hayatı eşi bile düşman oldu,öbürü çok mutlu kaynanasıyla el ele geziyor,hep etraftaki insanların tepkileri yorumları etkiliyor.
Allahallah.hiç mantıklı değil.ben kiskanacaksam çirkin kadını kıskanırım yani.güzel olan zaten hakediyor diye düşünürsün.çarpık bir mantık bence.yok nazar değil baya çeneleri hiç durmuyor,atıyorum güzel bir kızla tanıştı bir adam ne kızın arkadaşları ne etraf susmuyor mutlu olacak diye kuduruyorlar,çocuğu işleye işleye soğutuyorlar ben özellikle üniversitede bir kıza şahit olmuştum en yakın arkadaşı bile oğlana neler söyledi kızla ilgili hayret etmiştim,güzel yada başarılıysan millete dert oluyorsun kimse boşuna süslenmesin estetik olmasın bence önce başarılı ve mutlu olun sonra süslenin güzel olun,azıcık taktik yapın
Her evli ya da sevgilisi olan da sevilmiyor ki.forumda neler okuyoruz, etraftan neler duyuyoruz.Nasip olmayışını kabul mü etmek lazım acaba …. İnsan hevesleniyor sevilmek istiyorum
Aslında erkek grubunun peşinde gezmekten ziyade direkt zaten erkek grubunda sarı çocukla iletişime geçerdi çocuk o erkek grubu ile sürekli takılınca mecbur o da onların olduğu ortama girerdi nasılısınnnn falan sırıtarak çocuk da buna sırıtırdı iyiyim sen nasılsın gibi :) ama cidden çok güzel bir kızdı yani ikisi bir bildiğin flörteşiyordu hatta çocuk bir ara Ben bir garsonla bile sevgili olurum ama kız çok güzel olmalı falan demişti bu arada kız okul dışında bir yerde garsonluk yapıyordu yani bildiğin kıza gibiydi sözleri ama noldu oldu çocuk sonra bu kızdan gıcık olmaya başladı hatta baştan beri gıcıkmış ama dışarıdan hiç öyle gözükmüyorduBurada sıkıntı nasipsizlik degil mesela. Kizin devamli herkesin peşine takılmasi o enerjide olmasi. Bi de Turk erkeginden bahsediyoruz yani ortamda samimi olarak isteniyor muyum istenmiyor muyum bakmadan sadece yaranmaya calisarak kalabalik erkek grubu peşinde koşan kizi kaç tanesi isteyecek?
Muhtemelen arkadaslari da asagilayici yorum yaptiysa olmaz o iş. Özgüven erkek peşinde koşmaz. Azicik sakin enerjide kalip insanlarin peşine takilmayi biraksa nasibi gelir belki.
Haklısın konu sahibi gibi akıllı kendini bilen bayanlar evlenemiyorKarakter meselesi mi şans mı bilmiyorum artık orasını. Ama geneli kurnaz şımarık işini bilen kızlar. Böyleleri seviliyor demekki. Ben yapı olarak ağır başlı biriyim. Hatta bir tanıdık cilveli olmadığım için bulamadığımı söylemiş annemeişve cilve önemli demekki
nasıl çarpık mantık şimdi bu,dünya var olduğundan beri güzeller kıskanılır çirkinler kendi haline bırakılır,çirkin kıskanan da ilk defa duydum,çirkin yani sonuçta allah bir yerden alıp bir yerden veriyor der geçeriz ama hem güzel hem başarılı hemde zengin OLUNMAZZZ gerek yok noluyoruz yaAllahallah.hiç mantıklı değil.ben kiskanacaksam çirkin kadını kıskanırım yani.güzel olan zaten hakediyor diye düşünürsün.çarpık bir mantık bence.
Aslında aynen ya mantıklısı öyle olanı zatenBen de çirkin kadınları kıskanıyorum.daha mantıklı.güzel olan hakediyormuş gibi geliyor bana.
Yok bacım bak şimdi şöyle çirkin zengin ya da çok yakışıklı biri ile evlense millet 40 yıl lafına oturur tam tersi güzel bir kız yakışıklı biri ile evlense onu hak etmiş olurnasıl çarpık mantık şimdi bu,dünya var olduğundan beri güzeller kıskanılır çirkinler kendi haline bırakılır,çirkin kıskanan da ilk defa duydum,çirkin yani sonuçta allah bir yerden alıp bir yerden veriyor der geçeriz ama hem güzel hem başarılı hemde zengin OLUNMAZZZ gerek yok noluyoruz ya
Aslında erkek grubunun peşinde gezmekten ziyade direkt zaten erkek grubunda sarı çocukla iletişime geçerdi çocuk o erkek grubu ile sürekli takılınca mecbur o da onların olduğu ortama girerdi nasılısınnnn falan sırıtarak çocuk da buna sırıtırdı iyiyim sen nasılsın gibi :) ama cidden çok güzel bir kızdı yani ikisi bir bildiğin flörteşiyordu hatta çocuk bir ara Ben bir garsonla bile sevgili olurum ama kız çok güzel olmalı falan demişti bu arada kız okul dışında bir yerde garsonluk yapıyordu yani bildiğin kıza gibiydi sözleri ama noldu oldu çocuk sonra bu kızdan gıcık olmaya başladı hatta baştan beri gıcıkmış ama dışarıdan hiç öyle gözükmüyordupuf akıl sır ermiyor bu gönül işlerine ya inşallah herkes gönlüne göre birini bulup evlenir
Yoo öyle birşey yok.ne çok sessiz sakin kadın var.kendine bahaneler bulmaya çalışıp durma kısmet işte.çok kilolu ya da engelli kişiler bile evleniyor.nasıl açıklayacaksin yani?Karakter meselesi mi şans mı bilmiyorum artık orasını. Ama geneli kurnaz şımarık işini bilen kızlar. Böyleleri seviliyor demekki. Ben yapı olarak ağır başlı biriyim. Hatta bir tanıdık cilveli olmadığım için bulamadığımı söylemiş annemeişve cilve önemli demekki
Bence kız hatayı zaten adamların peşine düşerek yapmış. Zaten çocuklar ondan not alıyormuş, o erkeklere yalvartmalıydı. Erkeklerin çoğu böyle. Şahsen bana aşkını itiraf eden erkeklerden hiçbirine ilgi göstermemiştim. Eşim Dahil. Sadece arkadaşça konuşurdum, yazana müsait olunca cevap yazardım yazmayanı da unutur giderdim. Ben bunu tecrübe ettim yani.Yani şimdi birinden hoşlansak gidip nasıl cilve yapacağız yahu adamın tepkisini bilemeyiz kikaldı ki ben de ağır başlı biriyim bana da ters o durumlar
Bu işler taktikle şunla bunla olacak şeyler değil tamamen nasip şans işi ben bunu bilir bunu söylerim
Üniversite okurken çok güzel doğal sarışın bir kız vardı bizim de okulda popüler maddi durumları bayağı iyi erkek arkadaş grubu vardı. kız sürekli bu grupla takılmaya çalışır gider güler yüz gösterirdi öz güvenli ve kendinden çok emin bir kızdı.o grupta olan sarışın bir çocuk vardı sanırım kız ondan hoşlanıyordu bizde oğlanın hal ve hareketlerine bakınca çocuk da kızdan hoşlanıyor sanırdık neyse bir ara bu çocuk yaşça büyük bir ablaya bu kızdan için dert yanmış abla kız çok gurursuz sürekli yanımıza geliyor gülüyor ediyor gitmek istediğimiz yere ay ben de geleyim diyor falan diye abla şoke olmuş tabi eee o zaman sizde konuşmayın madem sevmiyorsanız kızı uzaklaştırın kendinizden demiş çocuk da ne derse beğenirsin abla biz onu ders notları için yanımızda tutuyoruz mecbur demiş
Hepimiz şaşırdık tabi bu laflara çünkü ortamı bir görsen çocuk da kızdan hoşlanıyor gibiydi kız zaten çocuğun dibinden ayrılmaz sürekli kakara kikiri sonra zaten bayağı kavga edip uzaklaştılar birbirlerinden gel gelelim bu kız öz güveni işvesi cilvesi ile mezun olur olmaz bankaya girdi sınavsız nesiz sürekli konferansa gelen iş adamlarını banka müdürlerini takip eder peşlerinden ayrılmazdı işini de yaptı zaten ama bu kadar öz güvenli haline hala bekar çok şaşırırım mesela hatta deriz işini her yerde yaptı bir gönül işini yapamadı demek ki nasip diye
Üste bir üye işveli ve konuşkan olmakla ilgili yorum yapmıştı ben de ona ithafen ne kadar girişken de olsan güler yüzlü de olsan bu işler nasiple alakalı bunu ifade etmek için bu kızın örneğini verdim hatta ben koç burcuyum suratsız bir kızım fazla cıvık cıvık halleri sevmem koçlar soğuk da olur neyse okulda da öyleydim hatta sürekli kızlar uyarırdı suratını asma millet korkar vs vs diyeIste mutlaka davranisla alakalidir. Erkeklerin peşinde çok dolanmamak lazim. Ben bir erkegi coooook begeniyor da olsam max ilgilendigimi belli edecek bir iki davranis ve mimigim olur ama katiyyen zirt pirt dibinde bitmezdim mesela. Karsi taraftan bisey gormediysem kapatirim mevzuyu kimseye öyle pesinde gezecek kadar ölüp bitmedim.
Benim gordugum en cok kendini seven kadin her zaman kazanir. Evlilik istemeyen, erkekle ilgilenmeyen kadinlara en cok evlilik isteyen adamlar gelir hatta evlilik istemeyen adamlar ister olur. Güzellik çok önemli yolunu açar farkedilmeni kolaylastirir ama davranişlar cok daha önemli.
Üste bir üye işveli ve konuşkan olmakla ilgili yorum yapmıştı ben de ona ithafen ne kadar girişken de olsan güler yüzlü de olsan bu işler nasiple alakalı bunu ifade etmek için bu kızın örneğini verdim hatta ben koç burcuyum suratsız bir kızım fazla cıvık cıvık halleri sevmem koçlar soğuk da olur neyse okulda da öyleydim hatta sürekli kızlar uyarırdı suratını asma millet korkar vs vs diye
bu bahsettiğim kızın peşinde koştuğu çocuk okulun kafesinde otururken telefonun şarj yeri için tel toka arıyordu direkt bana gelip tel tokanız var mı demişti ben de Tel toka verdim dersim başlayınca oradan ayrıldım sonra çocuk okul watsap grubuna tel tokalar için teşekkür ederim diye yazmış grupta hocalar var en az 100 üye var ve okul ders dışı konuşmak yasak ama cocuk böyle yazmışbizim kızlar diyor yaz sen de kesin senin numaranı öğrenmek için böyle bir şey yaptı yok dedim nasıl yazayım okula rezil mi olayım derken öyle geçti gitti yani öyle buzdolabı gibi soğuk halime bir şekilde konuşmaya çalışanlar olurdu ama ben salak hep rezil olma korkusu ve çok çekimser olduğum için uzak dururdum o zamanlar hatta şimdi bile öz güvenli biri değilim aman yani napsaydım tutup da okul grubuna çocuk tel tokanın resmini çekip atıp teşekkür edince cevap mi verseydim ne biliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?