Merhabalar,34 yaşındayım,35’e doğru gidiyorum.
Ben kendimi çok geç farkettim.Kişilik olarak geç olgunlaştım.Yaşam tarzı,ailevi meseleler filan derken kendimin farkına varmam zaman oldu.
Kendimi fiziksel olarak beğeniyorum,işim de var…Bir türlü evliliğe cesaret edemiyorum.
Şimdi de yaşım geçmiş gibi hissediyorum.
Yani kendimi yaşlı hissetmeye başladım son zamanlar.Benim yaşımdakiler bana bakmazmış gibi geliyor.20li yaşlardakinin yanında hiç şansım yokmuş gibi geliyor.
Hatta çirkin bile bulmaya başladım kendimi.Kendime ne kadar bakarsam bakayım bebeksi yüzüm,gülen yüzüm eskisi gibi yok gibi.
Oysa çocuk sahibi olmayı o kadar çok isterdim ki.
Sınıf öğretmeniyim.Öğrencilerimi çok seviyorum.Onlarla olmak beni o kadar mutlu ediyor ki…25 yaşında nişandan döndüm,onunla evlenseydim belki benim de çocuğum öğrencilerimle aynı yaşta olacaktı diye düşünüyorum.
Ay,çok hüzünlüyüm.Ağlamak istiyorum…
sadece yazmak,içimi dökmek istedim
O zamanlar yaşadıklarını tahmin edemiyorum. Kurtulmuşsun evlendikten, çocuktan sonra öğrensen çok daha kötüydü. Birinin duasını almışsın yırtmışsın son anda.Benim 6 yıllık ilişkim tam düğün öncesi aldatılma ile bitti. O dönem yaşadıklarımı bir Allah bilir birde ben...insan ister istemez zaman zaman umutsuzluğa kapılıyor ama hayat devam ettikçe umut hep var
En kötüsü benim ilk erkek arkadaşımdı. Yurtdışında lisans öğrencisiyken tanışmıştık. Onca zorluğun içinde birisine koşulsuz güvenip yarı yolda kalınca biraz daha çok üzülüyor insan.O zamanlar yaşadıklarını tahmin edemiyorum. Kurtulmuşsun evlendikten, çocuktan sonra öğrensen çok daha kötüydü. Birinin duasını almışsın yırtmışsın son anda.
O kişiyle evlenseydiniz şuan daha da mutsuz olurdunuz ve çocuğunuz da bu mutsuzluğa dahil olurdu . Bir şey olmuyorsa bin hayır ara derler. Evlilik olmadan ayrıldığınız için çok şanslısınız. Ayrıca 34 yaş büyük değil, gençsiniz. Artık çoğu kişi 30 üzeri evleniyor. Ama şuan kendinizi üzgün,mutsuz ve yalnız hissettiğiniz için böyle düşünüyorsunuz. Hakkınızda hayırlısı, güzeli ,kolaylıkla olsun karşınıza hayırlı bir eş adayı çıkar ve yuvanızı kurarsınız inşallah25 yaşında nişandan döndüm,onunla evlenseydim belki benim de çocuğum öğrencilerimle aynı yaşta olacaktı diye düşünüyorum.
Bende 34 yaşındayım 13 senelik de evliyim. Ben de bazen sizin yerinize koyuyorum kendimiMerhabalar,34 yaşındayım,35’e doğru gidiyorum.
Ben kendimi çok geç farkettim.Kişilik olarak geç olgunlaştım.Yaşam tarzı,ailevi meseleler filan derken kendimin farkına varmam zaman oldu.
Kendimi fiziksel olarak beğeniyorum,işim de var…Bir türlü evliliğe cesaret edemiyorum.
Yani kendimi yaşlı hissetmeye başladım son zamanlar.Benim yaşımdakiler bana bakmazmış gibi geliyor.20li yaşlardakinin yanında hiç şansım yokmuş gibi geliyor.
Hatta çirkin bile bulmaya başladım kendimi.Kendime ne kadar bakarsam bakayım bebeksi yüzüm,gülen yüzüm eskisi gibi yok gibi.
Sınıf öğretmeniyim.Öğrencilerimi çok seviyorum.Onlarla olmak beni o kadar mutlu ediyor ki…25 yaşında nişandan döndüm,onunla evlenseydim belki benim de çocuğum öğrencilerimle aynı yaşta olacaktı diye düşünüyorum.
sadece yazmak,içimi dökmek istedim.
Ayyy hüzünlenme nolur artık bu yaşlar çok çok geç değil. Modern zaman yaşları böyle oldu. Ne güzel öğretmen olmuşsun mis gibi tatlı bir meslek sahibisinMerhabalar,34 yaşındayım,35’e doğru gidiyorum.
sadece yazmak,içimi dökmek istedim.
Olabilir ama terapi alıyorum bu konuda…Birazcık daha bu konuda farkındalığım arttı.30lu yaşlar evlenmek için ideal yaşlar. Hiçbir şeye geç kalmış değilsiniz. Ben en bittim dediğim, biri gelse de beni kurtarsa dediğim bir dönemde, 32 yaşında evlendim. Çevrenize, soğuk ve evlilik istemiyor gibi bi görüntü mü veriyorsunuz acaba?
Erkekler bir yolunu mutlaka bulup o güzel aşkın içine yapmasını biliyorlar.Bence de evlenmeyen hiçbir şey kaçırmıyor. Para kazanıyorsun. Ye iç gez. Özgürlük gibisi yok. İlk zamanlar aşk güzel de her aşk eskir. Bence tabii. Erkekler de değişiyor. Evlenince erkeklerin içine cin kaçıyormutluluk pozu veren mutlu sandığın çiftlerin çoğu senden daha mutsuz..
Muhtemelen ben de öyle bir görüntü veriyordum. Biraz ketum biriyim. O yüzden her yerde evlenmek istediğimi söyledimOlabilir ama terapi alıyorum bu konuda…Birazcık daha bu konuda farkındalığım arttı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?