Yaş 34,bekarlık…

Ve namazında niyazında kapalı kız isteyen adamı mı güzelliyorsun

Bunda taşlanacak ne var anlamadım, adam dindarsa tabi ki kendine uygun birini istemesi normal. Dindar kadın burda namazlı eş arıyorum diyince sorun olmuyor am aranan aday kadınsa ve dindarsa neden sorun oluyor

Bunda taşlanacak ne var anlamadım, adam dindarsa tabi ki kendine uygun birini istemesi normal. Dindar kadın burda namazlı eş arıyorum diyince sorun olmuyor am aranan aday kadınsa ve dindarsa neden sorun oluyor
Kadın deist ve muhteşem über kaybının tek meziyeti olarak dini değerlerini gösteriyor.
Kadın inançlı biri olsa anlarım da kadın deist
Hepsini geçtim açık kadına “bile” tamam der diyor. Askılı giymeyeceksin diyor.
Valla gayet de sorun bence.
Adam kendine göre birini bulmayıp inatla değiştirmek istiyor, deist kadın da değişsinler canım ne olacak diyor.
Gayeeet anormal bence

umutluev Kaynınızı olduğu gibi kabul edecek biri lazım, kaynınızın da öyle..kız şimdi evet dese sonra ben buyum giyeceğim istediğimi dese daha mı iyi.

Bana eskiden tanıştırıldığım biri köye giderken kapanır mısın demişti.Aileci olduğu da ayrıca belli olmuştu.

Bu arada tanıştırıldığım kişilerin bir eğri dişi, şiveli konuşması, saçma konuşması ya da sohbet edememesi gibi şeylerden buz kesiyordum kesip atıyordum. Kaynınızda da belki itici gelen başka şeyler vardır, üstüne bir de kıyafet konusu geçince amaaannn demişlerdir.

Böyleleri sonra evlilik birliği içinde bir başkasını bulup kaçıyo

Tabii ki.

Son düzenleme:
Bırak liseyi benim 25 yaşıma kadar kimse yüzüme bakmamiştı.sonra ne olduysa oldu, sihirli değnek değmiş gibi oldu.çok mu üzüldüm de Allah acıdı diyorum.

Siz överken iyi, yerlere göklere sığdıramazken kaynınızı, onu beğenmeyen kıyafetine karışılmasına izin vermediği için koca beğenmiyor diye kadını eleştirirken iyi , ama biz sizin sorunlu ve kendine Müslüman kaynınızı eleştirince, kadın kendini ezdirmediği için tebrik edeince kötü öyle mi?
Siz bu kadar beğendiğiniz muhteşem kaynınıza bekar arkadaşlarınızdan birini neden ayarlayamadınız ?

Ona kendine Müslümanlık diyoruz. Gidiyor açık giyen kadını beğeniyor ama daha kapalı giyinmesini istiyor yetişkin kadından.

Ona kendine Müslümanlık diyoruz. Gidiyor açık giyen kadını beğeniyor ama daha kapalı giyinmesini istiyor yetişkin kadından.

+++++++
İşte yorum sahibi demiş ya, bazı yönlerinizi tolere edersiniz diye, zannediyor ki değiştirmeye çalışmak = tolere etmek. Halbuki burada samimi olmayan taraf kaynı, kendi görüşüne zıt karakterde birini buluyor maksat birini bulmak işte, böyle tipler evlense de mutlu olamaz.

Bıktım artık şu erkek kafalı kadınlardan. İsteyen de linçlesin. Yıl 2025 hala ne giyeceğini erkeğe soran bunu normalleştiren bir tayfa var.
Hanımlar onun kafasının içindekinden sizde de var. Seçiminizi kendiniz yapın, elin sümüklü oğlanlarına bırakmayın bir zahmet. Aman aşkımız ,sevgimiz diye sizden değişmenizi isteyen erkek sizi sevmiyordur, kafasının içinde sizinle yarattığı illüzyonu seviyordur.

Yok yok hic bir anne saldirmaz bi yoruma. Gercekten o yorgunlukta ve emzirmenin de etkisiyle artan su ihtiyacindan goz altlarin karariyor cokuyor, cilt rengi degisiyor, saclar dokuluyor cansizlasiyor. Yardimsiz annelik yapmak cok zor. Annelik guzellestirmis diyenler ayak yapiyor

Valla bende ayrıldım, çok baskı görmüyorum ama evlilik mi tövbe çocuk isterdim tabi ama ondan bile korkuyorum.

Konu sahibinin bu tavsiyelere hiç kulak asmasını önermiyorum.
Herkes kendine göre birini beğenir eksisiyle artısıyla. Erkek bulmak ne çeşit bir lütuf ki kadınlar olarak erkeklerin isteklerine göre şekillenelim?
İlle de bir erkek bulalım diye beğenmediğimiz insanları neden zorla sevmeye çalışalım?
Erkek bulmak harika bir şey değil. Erkeğin ya da kadının, doğru insanı, ruh eşini bulması harika bir şey.

Bu devirde zor bulunur denilen özelliklerin çoğu şart değil. Memurmuş, evi arabası varmış.
Ben birey olarak kendi mesleğimi edinip kendi arabamı alabilirim. Bir erkeğin bağışına neden bakayım, hazırcı mıyım? Bence hiçbir kadın olmamalı. Yarın bir gün o adamın hayatında olmadığı durumda elinde hiçbir şey kalmaz kendi çabanla kazanmazsan. Kendim kazanmadan bir şeye sahip olmayı zaten doğru bulmuyorum.

Para, mal, mülk çabayla gayretle alınır, kurulur. Birlikten kuvvet doğar biz eşimle ikimizde sıfırdan başlayıp aldık her şeyimizi. Buzdolabımızın olmadığı günler vardı.

Dürüst olması, şiddete başvurmaması, aldatmaması zaten olması gereken şeyler. Muhteşem bir iyilikmiş gibi göstermek kadar saçma bir şey duymadım. Eşinizle bir hayat paylaşıyorsunuz, karakterinizin, zevklerinizin, hayata bakış açınızın uyumlu olması gerekir. "Yakın arkadaş" olabilmeniz gerekir bir kere. Sohbet edebiliyor olmanız gerekir. Dürüstlük, iyilik bunlar zaten olacak. Sonrasına bakmanız lazım.

"Açık kadınla bile" tanımı da hiç hoş değil.
Kızı da takdir ettim. Kimse, kimse için kendinden ödün vermesin bir zahmet. Bu hem kadın hem de erkek için geçerli. Herkes kendi dengine göre birini bulsun.
Tölere etmek ayrı yasak konulması ayrı bir şey.
Dışarıda yemek yemeyi çok seversin eşin ise hiç keyif almaz ancak tölere edip dışarıda seninle yer mesela. Ya da sevmediğin bir film türünü eşin için izlersin. "Şunu giyemezsin, şunu yapamazsın" kabul edilebilir şeyler değil. Sırf bir erkek bulacağım diye baskılanmayı kabul etmek doğru değil.

Cok benzemese de iki yönüyle size benzer olay yaşadım. Yaşim 22yken bir asker bana talip oldu ama ailem zaten iki taraftan da şehidimiz olan insanlarız diye vermedi.
Şimdi de ben 30 yaşındayım. Kendimi evde kalmış hissediyordum. Böyle bir başlık açtım. Oradaki yorumlardan sorna düşünce tarzimi değiştirmeye karar verdim. Birini beklemekten ya da aramaktan ziyade o beni zaten vakti gelince bulacak. Ben bu zamana kadar kendime ne katabilirim diye düşünüyorum. Üstelik sakın kendinize cirkin falan demeyin. Biz Allahın yarattığı en güzel sanat eserleriyiz. Ümitsizliğe kapılmayın. Zamanı geljcne olacak her şey.

34 yaşında kendi ayaklarının üzerinde durabilen ne istediğini bilen karakteri oturmuş bir genç kadınsınız. Yaş ilerledikçe ister istemez insanda seçicilik başlıyor. Örneğin 20li yaşlarda beni çok etkileyen davranışlar şuan bana sıradan ve komik geliyor Evlenmiş olmak için evlenmeyin. Sizi her yonden tamamlayacak insanı bulmak çok kıymetli. Anne olmayı istemeniz çok doğal ancak geriye dönüp bitmiş bir ilişkiye acaba diye düşünmek ssizi dibe çeker. Her zaman önünüze bakmanızı öneririm

Siz kaynınızı sürekli övüyorsunuz daha önce de okudum bu yazdıklarınızı ama sizin kaynınızı tanıdığınızı zannetmiyorum. Bir kere kimseye dövmez sövmez aldatmaz diye kefil olamazsınız. Nerden biliyosunuz yapmacağını veya yapmadığını? İnsanlar duygusal ilişkilerde daha farklı oluyor. Arkadaşımın görücü usulü görüştüğü bir adamın fuckbuddysi arkadaşıma mesaj atıp biz görüşüyoruz, daha geçen hafta otele gittik haberin olsun demişti. Bu adam aile dostlarıydı bir de. Ailesine sorsanız asla yapmaz.

Başka yakın arkadaşımı da tanıdıkları çok övdükleri biriyle görüştürmüştü. kaynınızdan biraz daha küçük, işi gücü yerinde, çok ahlaklı, sıcak kanlı diye öve öve bitirememişlerdi. Adam kadınlarla konuşmayı bile bilmiyordu. Arkadaşım nasıl kaçacağını bilemedi ilk buluşmadan. Anlattıklarınızdan kaynınız bana kadınlardan hiç anlamayan biri izlenimi verdi. Bir kere açık giyinen kız istemeyen birisi açık giyinen ve bundan memnun olan kızla görüşmesin. Hem de çok açık giyiniyor diyosunuz. Kendini dindar tanımlayan bir adam çok açık giyinen biriyle evlenip her gün kavga mı etmek istiyor? Onun yerine kapalı giyinen kadınlarla görüşsün mesela nasıl fikir?

Aynen.tanıyorlar mı sanki? Hoşgeldin, beş gittin yani?.bir de bizim insanımiz nedense herkese şöyle iyi böyle iyi demeyi pek seviyor.hep aynı örneği veriyorum ama yine yazacağım.insanların kapı komşusu ya da bir tanıdığı vahşice adama öldürmüş, ya da seri katil çıkmış herkes sessiz, sakin, efendi, kendi halinde biriydi falan filan diyor.

Kadınlarla konuşmayı bilmeyen ahlaklı oluyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…