Yaş 33 Hala Evlenemedim Evlenemiyorum :((

Ya çocuk aramazsa kız üzülmez mi
Hayat böyle çicek böcek değil maalesef
Piskolojisi bozulur belli yazdıklarından

Şu an çok mu mutlu?
Evet hayat çiçek böcek değil ama yaşanmayan şeylerin verdiği acı yaşananlarınkinden her zaman fazladır.
Hayatı çiçek böcek olmaktan çıkartan biraz da aşırı kasmak, her şeyden ürkmek, her şeyi çok ciddiye almaktır.

Anormal dedi bize
Gidip verin diyor Hollandalıya
Bende almana gideyim
Yabancıya gitsin

neden kendini kullanılmıs hissedesin ki istiyorsan merak ediyorsan git yasa hatta sen onu kullan seni tutan ney?

ben ilk kez esimle birlikte oldum ama sankı o 2 yıllık sevgililik donemınde hıc beraber olmadığmız ıcın hytımzın ıkı yılı bosa gıtmıs gıbı hıssetmıstım.

artık su tabuları yıkmak gerekiyor diye dusunuyorum. muhtemelen bir kac yıla bosanmıs bir erkekle evleneceksin senin ilk evliliğin olcak o ise sutten ağzı yanmıs biri o her seyi tadıp gelcek sense deneyımsız urkek, bence o kisiyle tanısana kadar hytın keyfını cıkar yalnızlık o kadar da kotu bir sey değil hatta evlilik gunumuzde hızmetcilik gibi olmus kadın hem gunduz ise gidiyor hem aksam evi cekip ceviriyor erkekler ayaklarını uzatıp tv ızlerken, erkekler uyurken cocukla ilgileniyor evliliğin hic bir ozenılcek yanı yok, hep evlenmıcem diyordum ama asık oldum cok iyi anlastığım biri denk geldı evlendım adam mukemmel olmasına rağmen en ufak bir seyi gozume batıyordu ilk baslarda, bilmıyorum yemek yap evi temızle utu yap camasır yıka as, sacmalık resmen isim iki katına cıktı parayı kazanan da benım isi yapan da bıktım bu kadınların evlılık merakından.

arkadas edin karsı cinsten de arkadasların olsun ılla dunyayı gezmene gerek yok kendı cevrende sosyalles cocuğu olan arkdslarınla vakit gecir, kıtap oku, yaz. evlenmek icin evlenıp kendını rezıl etme ama ben olsam hollandalı adamdan bahsetmıyorum ona sen karar verirsin ama sevısmekten cekınmezdım merak ediyorsam yasardım.

O senin görüşün
Herkes herşeyi kaldıramaz
bU kadar sene beklemiş
Evlensin öyle yaşasın

Aci denen sey icten gelir engel olamayiz yoksa ne kasmayan rahat insanlar ne psikolojik tedavi goruyorlar.

Sevgi olmazsa aci da olmaz aci hayatin bir parcasi ve ruha derinlik katar.

Fikrimi söyledim hepsi bu...size ne pardon ?
Bana gore fizyolojik ve psikolojik olarak normal değil...gerek kadın gerek erkek olsun...

Bu bana mı
Konu sahibi ben değilim
Kocandan önce yaşasaydın niye yaşamadın demek ki sende korktun
Kitap vs bana oku mu diyorsun hayatımın yarısı kitap okuyarak geçti
O dediğin tipte erkekle evlenmem zaten ömür boyu bakire kalırım boşver
Hizmetçilik için gelmedim dünyaya

Kızlık zarı= Bekaret değil. Hiç bir şekilde cinsel ilişkiye bulaşmamış demek bekaret. Bazı kadınlar yurtdışında bakire olmasına rağmen kızlık zarı yok, neden: jinekolojik muayene ki kanser için, erken teşhis için olması gereken yegane sey tampon kullanımı ve bakireliğin= hymen zarı olmadığının bilinmesi.

senı alıntıladım cunku kullanılmaktan bahsetmıstın gerı kalan her seyı konu shıbıne yazdım yardım ve fikir isteyen o yoksa sana neden fıkır vereyım sen kendı hytını kendın blr yasarsn.

Aci denen sey icten gelir engel olamayiz yoksa ne kasmayan rahat insanlar ne psikolojik tedavi goruyorlar.

Sevgi olmazsa aci da olmaz aci hayatin bir parcasi ve ruha derinlik katar.

Ben tamamen engelleyebiliriz demedim zaten. "Ben hiç acı çekmedim çekmem sülalem raad" demedim. Sevginin de acının da alasını tattım, bir sevgiliden ayrılmaya dünyası yıkılan piremseslerin hayalinde canlandıramayacağı acıları çektim. İyi ki de çektim beni şuan olduğum insan yaptılar. Ondan biraz da son 1-2 yıldır daha sallamaz bir insanım.

Bir de arkadasa umut versek keske cani yanmis konu acmis ne demek artik sana evlenip bosananlar gelir kiz kendini daha kotu hissedicek.

cok ığrenc bir yaklasım bu. vermek almak ne demek ya. zevk karsılıklı alınır. yabancıya gitmek ne ya
Bekareti aşağılamak ne peki
Niye insanlara anormal falan deniliyor

Bu kadına şiddet
Kimin hayatını yargılıyorsunuz
Kız burda hassasım üzülüyorum hayat arkadasımı bulamadım diyor
Yok normal değilsin yok hastasın
Ayıp ya
Modern olucam diye bu ne saçmalık

Bir de arkasa umut versek keske cani yanmis konu acmis ne demek artik sana evlenip bosananlar gelir kiz kendini daha kotu hissedicek.
bu kotu bır sey değil ki evlenıp bosanmıs olması. bu sadece tahmın cunku kadınlar genelde kendınden buyuk erkeklerı secerler. 30ların sonu kırkların basındakı ınsanlar da genelde bosanmıs ınsanlar oluyor bu cok normal ve moral bozacak hıc bır sey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…