- 23 Temmuz 2014
- 3.838
- 16.914
- 32
-
- Konu Sahibi melissaselin
Sana demedim yaben kımseye anormal demedim ve asağılamadm baskasıyla karsılastırıyorsun heralde senınkı gıbı adam dediğim benım esımse o da sennin gibi biriyle kahve ıcmezdı muhtemelen bence sakınles.
kımseyı sınırlendrmek gıbı bır amacım yok ama erkeklerın hepsı tembel varlıklar yasayınca gorceksın hıc umduğun gıbı bır sey olmadığını. kımseye delikanlılık da yapmıyorum konu sahıbı okuyorsa dıceğım o ki bir daha 33 yasına gelmeyeceksın sadece ıcınden geldiği gibi yasa kendini kısıtlamaktan vazgec kımse kendnı senden ıyı tanıyamaz eğer seray gıbı bu durum senı uzecekse evlenmeden sevısme ama eğer merak ediyorsan dene. hatta kendı kendıne bıle kurtulabılırsın o zardan zten ılıskılerın yaklasık yarısında kanama olmaz. ama su ucak konusunda yazdıklarından sonra bunu kafana cok taktığını anladm hıc de kafanda buyutcek bır sey yok. bence bi psikolojik yardım da alabilirsin, terapi almak ıyı gelecektr.
Yabancı arkadaslarım bile yargılamadı bu kadar yaBöyle şeylere karışmak istemiyorum ama burada çok marjinal kafalara sahipmiş gibi yazanlarda evli çocuklu emzirme beslenme hakkında konular açan insanlar.
Cinsel birliktelik yaşamak marjinallik olmadığı gibi yaşamamak da o kadar yadırganacak bir durum değil.
Sonuçta Los angeles veya Miami'de değil Türkiye'de yaşıyoruz.Bu kadar şaşırılacak şoke olacak ne var anlamadım doğrusu
Ve saygıdeğer konu sahibesi bir önceki yorumumda asla dinlememen gereken birisini alıntılamıştım, bak bu da artı iki oldu. Kesinlikle ve kesinlikle asla dikkate AL-MA!öncelikle o bekaretten bir kurtul.Erkeğin yaklaşını seni endişelendiriyor ya da günah vs düşünüyorsan kendi kendine hallet ama kurtul.Allah askına küçük bir kız çocuğu değilsin.Senin çoktan yıllık smear testine giren düzenli jinekolojik muayene olan bir kadın olman lazım.
Bekaretten kurtulduğun zaman önemli olan şeyin bekaret değil seni taymin etme becerisine sahip bir erkek olduğunu anlayacaksın.Artık 20li yaslarda değiliz sevişme orgazm gucu eskisi gibi değil.Kendine yazık ediyorsun.
Evleneceğn erkeğin 33 yaşında bekaret aradığını görürsen anında terket tavsiyem budur.
Kendimden hiç emin olamıyorum kafaya takan kırılgan naif bir yapım var. Bir hırsla adamla sevişip sonra pişman olursam o yükü kaldıramazsam diye endişelyim. Ben okudum kariyer yaptım ama modern bir ailede büyümedim maalesef, onlar da bilinçaltımı işledi maalesef. Mesela anneme göre bir kadın 50 yaşına kadar bile koca bulamasa seks yapmamalı. Bu zihin yapısını aşmak benim için zor hadi aştım ve seks yaptım, sonrasından çok korkuyorum kafaya takıp "niye yaptım" diye dünyamı kendime zehir edersem diye. Evlenip evllik çatısı altında yapayım diyorum kimse çıkmıyor karşıma hadi çıktı "tanıdık" boyutunda kalıyor ilerlemiyor.
Sen niye gaza geliyorsunKendimden hiç emin olamıyorum kafaya takan kırılgan naif bir yapım var. Bir hırsla adamla sevişip sonra pişman olursam o yükü kaldıramazsam diye endişelyim. Ben okudum kariyer yaptım ama modern bir ailede büyümedim maalesef, onlar da bilinçaltımı işledi maalesef. Mesela anneme göre bir kadın 50 yaşına kadar bile koca bulamasa seks yapmamalı. Bu zihin yapısını aşmak benim için zor hadi aştım ve seks yaptım, sonrasından çok korkuyorum kafaya takıp "niye yaptım" diye dünyamı kendime zehir edersem diye. Evlenip evllik çatısı altında yapayım diyorum kimse çıkmıyor karşıma hadi çıktı "tanıdık" boyutunda kalıyor ilerlemiyor.
seray senı cok merak ettm yaSen niye gaza geliyorsun
Gidicen yapıcan çocuk aramayacak bile seni
Ağlayıp durucan
Burdakiler kurtarır seni artık
Sende benim gibisin belli
Biraz daha bekle çıkar biri evleneceğin yada şu Hollandalıyı evlilik yoluna getir
canım senin konun baya dallanıp budaklanmış, önemli olan mutlu olmaktır kendi deeğer yargına göre yaşa, kesinlikle sosyalaşabilecegin kurslara git kafani dağıt enerjini yükselt, sürekli evlilik muhabbeti yapma. Kaç yıllık arkadaşımın bile hormonlari coştu ve şokla izliyorum yaptıklarını ama normal geliyor fizyolojik açıdan. İnsan bu yıllardır söylediğinin tersini yapabiliyor ya da kendi yargıladığı şeylerden beterini de yapıyor.Merhaba kızlar, biliyorum bu konuda yeterince konu açılıyor forumda ama ben çok kötüyüm, çok kötüyüm. Yalnızlık mengene gibi boğazımı sıkıyor. Yaş 33, 34'e de birşey kalmadı. İşim maaşım var, evimi arabamı aldım ama ruhumdaki boşluk gittikçe büyüdü ben neden kısmetsizim neden olmuyor ? En son sevgilim 26 yaşımda oldu. Bana "akışına bırak dünyayı gez" diyeceksiniz onları da yaptım. Akışına bıraktım olmadı, kendimi ülkeleri gezmeye verdim olmadı. En son geçen hafta 1 hafta izin aldımm, Güney Kore'yi ve Japonya'yı gezdim. Ama 4 duvarın içine girince üzülüyorum ağlıyorum. Duvarlar üstüme geliyor. Çirkin de sayılmam öyle, makyajımı yaparım iyi giyinirim. Bir de en çok canımı yakan şey insanların benim hakkımda vardır birisi diye düşünmesi halbuki YOK YOK. Sevgililer gününde "ee akşam planı nedir" diye soruyolar halbukibi bilseler bakan yok bana yıllardır((
Özel bir konu utanarak söylüyorum ama bakireyim. Hiç cinselliği tatmadım. Hassas ve naif bir insan olduğum için, evlilik dışı yaşamaktan kokrtum. Halbuki cinsellik doğal bir ihtiyaç, biliyorum, ve buna da üzülüyorum. Gün geçtikçe daha sinirli agrasif bir insan oluyorum. En son bir avm tuvaletinde bana çarpan 9-10 yaşlarında bir kız çocuğuna bağırdım, evet uyarmam gerekti başta ama öyle sinirliyim ki barut fıçıcısı gibiyim. Çocuğun annesi de bana bağırdı, annem ortalığı yatıştırmaya çalıştı. "Bu sinirle nolucak bana başımı belaya sokucam bir gün" diye düşündüm akşama kadar ağladım. Aklıma deli deli fikirler geliyor. Geçen sene Hollanda'ya gittiğimde orda bir adamla tanışmıştım (yabancı Hollandalı adam). Netten konuşuyoruz bana iltifatlar ediyor, Hollanda'ya gel tekrar benim evimde kalırsın diyor. Niyeti belli. Bazen diyorum yapayım bu çılgınlığı. Gideyim bekaretimi vereyim, cinselliği seksi tadayım, hem adam Türkye'den uzak bana salça da olmaz diyorum. Belki iyi olurum diyorum ama ya sonrasında daha kötü olursam diye korkuyorum. Kızlar ben çok kötüyüm ne olur bana birşey deyin. Özellikle de 30 üstü bekar, bakire kadınlar siz de böyle misiniz ? Toplum baskısıyla nasıl başediyorsunuz
Geçen bir toplantım vardı orda bir adam vardı bana evli misiniz diye sordu hayır dedim. Ben hayır deyince "aaaaaaaa neden" dedi. Yüzünde öyle bir ifade vardı ki bana acıyordu, "yazık kız kurusu " der gibiydi. Kızlar canım çok yanıyor en çok da insanların acıması içimi yakıyor
Ve saygıdeğer konu sahibesi bir önceki yorumumda asla dinlememen gereken birisini alıntılamıştım, bak bu da artı iki oldu. Kesinlikle ve kesinlikle asla dikkate AL-MA!öncelikle o bekaretten bir kurtul.Erkeğin yaklaşını seni endişelendiriyor ya da günah vs düşünüyorsan kendi kendine hallet ama kurtul.Allah askına küçük bir kız çocuğu değilsin.Senin çoktan yıllık smear testine giren düzenli jinekolojik muayene olan bir kadın olman lazım.
Bekaretten kurtulduğun zaman önemli olan şeyin bekaret değil seni taymin etme becerisine sahip bir erkek olduğunu anlayacaksın.Artık 20li yaslarda değiliz sevişme orgazm gucu eskisi gibi değil.Kendine yazık ediyorsun.
Evleneceğn erkeğin 33 yaşında bekaret aradığını görürsen anında terket tavsiyem budur.
Yazan herkese teşekkür ederim. Ama bu konuyu çok kafaya takıyorum ve bu da beni arabesk bir ruh haline sokuyor. Neden talihsizim diye düşünüp üzülüyorum ister stemez. Keşke evleneceğim kişi karşıma çıksa ve bu acılı bekleyiş sona erse.. Tüm bekarlara hayırlı eşini bulabilse tez zamanda..
Kendimden hiç emin olamıyorum kafaya takan kırılgan naif bir yapım var. Bir hırsla adamla sevişip sonra pişman olursam o yükü kaldıramazsam diye endişelyim. Ben okudum kariyer yaptım ama modern bir ailede büyümedim maalesef, onlar da bilinçaltımı işledi. Mesela anneme göre bir kadın 50 yaşına kadar bile koca bulamasa seks yapmamalı. Bu zihin yapısını aşmak benim için zor hadi aştım ve seks yaptım, sonrasından çok korkuyorum kafaya takıp "niye yaptım" diye dünyamı kendime zehir edersem diye. Evlenip evllik çatısı altında yapayım diyorum kimse çıkmıyor karşıma hadi çıktı "tanıdık" boyutunda kalıyor ilerlemiyor.
Bilmiyorum devir çok kötüGeçen burda okudum biri yazmış "insanlar artık tanışamıyor" diye çok doğru. Ben mesela farklı ortamlarda farklı erkeklerle tanışıyorum, diyelim bir erkekten elektrk aldım. O tanışıklık o ortamla sınırlı kalıyor. Erkek devamını getirmiyor yani çaba gerekiyor birbirini tanımak için. Sonra o erkekle başka ortamda rastlaşınca yine samimi sohbet ediyor falan ama orda kalıyor yaa. Bu beni çok üzüyor.
Daha önce başıma geld birine ısınır gibi olmuştum bir görüştük. Sonra bana netten yazdı sizi kahveye çıkarcam diye. Öyle umutlandım ki kızlar yüreğim pırpırdı. Sonra ne mi oldu bu adam bana yazmadı. Bir daha yazmadı. Aradan aylaaaaaaar geçti ben kariyerde üst bi noktaya geldim, onu duymuş bana netten mesaj yazıyo bana kırgın mısınız diye. Direk engelledim bu nedir yahu ?Oyun mu oynuyorsun benim kalbimle evlilik ümidimle ?
E gel tanışalımseray senı cok merak ettm ya
ben sana anormal dmedm seray :) o merak ettiği ve yasamak istediği icin korkma dedm hepsı bu yoksa ben de evlenınce ysamıstm. haha evt tnsalım bi ara.E gel tanışalım
Valla çok normalim
Sanki NY ta yaşıyoruz
Bakire misin aaa anormal
Bu ne tepki
eğer ilgini cektiyse o kisi bir kere caya kahveye davet et biraz daha tanımas fırsatın olur gelirse super gelmezse kendı kaybeder. belkı onlar da senın gıbı cekıngenlerdır hyr demenden korkuyorlardr.
herşey kader kısmetİnş ömür boyu sürür kardeşim genelikle uzun sürmüyor da geç evlilik yaptığında ve kadın büyük olduğunda
Canım bu mesajımda belirttiğim adam 40 yaşındaydı düşün. Bana "sizi kahveye çıkarıcam" dedi kabul ettim tamam dedim. Sonra 5 ay boyunca yazmadı. Koca 5 ay ! Dikkatini çekmek için sosyal medyada üyesi olduğu gruplara yazılar yazdım 5 ay yazmadı ! Sonra ben kariyerde iyi bir konuma gelince yazası tuttu: "tebrikler bu küslüğü bitirelim barışalım" diye. Benim bir gururum var. Bu yaşadığım tek olay değil diğer erkeklerle de buna benzer şeyler yaşadım malesef burdaki çoğu 30+ bekar kadın yaşamıştır bizim yaş sınırımız var bebek olması için, evlenp bebek yapmak istiyoruz karşıdaki oyun oynuyo. Karşıma hep böyleleri çıkıyo. Bunda ne var diceksiniz, ben çok hassas ve kırılganım. Başkalarına rüzgar gibi gelen olaylar bende deprem etksi yaratıyo çok ciddiyim. Olan bana oluyo her defasında ben korkmaya başladım artık.