Yaş 33 Hala Evlenemedim Evlenemiyorum :((

Böyle şeylere karışmak istemiyorum ama burada çok marjinal kafalara sahipmiş gibi yazanlarda evli çocuklu emzirme beslenme hakkında konular açan insanlar.

Cinsel birliktelik yaşamak marjinallik olmadığı gibi yaşamamak da o kadar yadırganacak bir durum değil.

Sonuçta Los angeles veya Miami'de değil Türkiye'de yaşıyoruz.Bu kadar şaşırılacak şoke olacak ne var anlamadım doğrusu

ben kımseye anormal demedim ve asağılamadm baskasıyla karsılastırıyorsun heralde senınkı gıbı adam dediğim benım esımse o da sennin gibi biriyle kahve ıcmezdı muhtemelen bence sakınles.
Sana demedim ya
Kovaya dedim
Ay içmesin ne yapayım senin kocanı ay daraldım yeminle
Ne bekaretmiş ya
Asıcaklar bakireyim diye
Herkes kendini normal sanıyor

Kendimden hiç emin olamıyorum kafaya takan kırılgan naif bir yapım var. Bir hırsla adamla sevişip sonra pişman olursam o yükü kaldıramazsam diye endişelyim. Ben okudum kariyer yaptım ama modern bir ailede büyümedim maalesef, onlar da bilinçaltımı işledi. Mesela anneme göre bir kadın 50 yaşına kadar bile koca bulamasa seks yapmamalı. Bu zihin yapısını aşmak benim için zor hadi aştım ve seks yaptım, sonrasından çok korkuyorum kafaya takıp "niye yaptım" diye dünyamı kendime zehir edersem diye. Evlenip evllik çatısı altında yapayım diyorum kimse çıkmıyor karşıma hadi çıktı "tanıdık" boyutunda kalıyor ilerlemiyor.

Bilmiyorum devir çok kötü Geçen burda okudum biri yazmış "insanlar artık tanışamıyor" diye çok doğru. Ben mesela farklı ortamlarda farklı erkeklerle tanışıyorum, diyelim bir erkekten elektrk aldım. O tanışıklık o ortamla sınırlı kalıyor. Erkek devamını getirmiyor yani çaba gerekiyor birbirini tanımak için. Sonra o erkekle başka ortamda rastlaşınca yine samimi sohbet ediyor falan ama orda kalıyor yaa. Bu beni çok üzüyor.

Daha önce başıma geld birine ısınır gibi olmuştum bir görüştük. Sonra bana netten yazdı sizi kahveye çıkarcam diye. Öyle umutlandım ki kızlar yüreğim pırpırdı. Sonra ne mi oldu bu adam bana yazmadı. Bir daha yazmadı. Aradan aylaaaaaaar geçti ben kariyerde üst bi noktaya geldim, onu duymuş bana netten mesaj yazıyo bana kırgın mısınız diye. Direk engelledim bu nedir yahu ?Oyun mu oynuyorsun benim kalbimle evlilik ümidimle ?

Son düzenleme:
Yabancı arkadaslarım bile yargılamadı bu kadar ya

Ve saygıdeğer konu sahibesi bir önceki yorumumda asla dinlememen gereken birisini alıntılamıştım, bak bu da artı iki oldu. Kesinlikle ve kesinlikle asla dikkate AL-MA!
Şu zihniyet ne diyorsa tam tersini yap. Ne diyorsa ona dön sırtını ve tam tersi istikamet git seni doğru yola çıkarır.

Son düzenleyen: Moderatör:

bizim milletten umudunu kes öncelikle, onlara kalsa 40 ında mezara koyarlar adamı.. bence yurt dışına açıl, emin ol daha anlayışlı, daha mantıklı, daha yakışıklı ve ana kuzusu olmayan zibilyon tane çıkar karşına.. şimdiden yazları git, ortam yap kendine.. bak 3 yıla gitme ihtimalinde varmış, hiç deneme şansını burada..

Sen niye gaza geliyorsun
Gidicen yapıcan çocuk aramayacak bile seni
Ağlayıp durucan
Burdakiler kurtarır seni artık
Sende benim gibisin belli
Biraz daha bekle çıkar biri evleneceğin yada şu Hollandalıyı evlilik yoluna getir

seray senı cok merak ettm ya

canım senin konun baya dallanıp budaklanmış, önemli olan mutlu olmaktır kendi deeğer yargına göre yaşa, kesinlikle sosyalaşabilecegin kurslara git kafani dağıt enerjini yükselt, sürekli evlilik muhabbeti yapma. Kaç yıllık arkadaşımın bile hormonlari coştu ve şokla izliyorum yaptıklarını ama normal geliyor fizyolojik açıdan. İnsan bu yıllardır söylediğinin tersini yapabiliyor ya da kendi yargıladığı şeylerden beterini de yapıyor.
Hayatı üzülerek geçirmek yerine korkmadan yasa gitsin. Kendi kendini kapana sıkıştırma.
Ask sevişmek güzel şey bunlar bence hayatta her zaman yapamadıkları için üzülür insan cesaret edemedikleri icin.
kendini sev kismetin artacak inan bana.

Ve saygıdeğer konu sahibesi bir önceki yorumumda asla dinlememen gereken birisini alıntılamıştım, bak bu da artı iki oldu. Kesinlikle ve kesinlikle asla dikkate AL-MA!
Şu zihniyet ne diyorsa tam tersini yap. Ne diyorsa ona dön sırtını ve tam tersi istikamet git seni doğru yola çıkarır.

Konunun senin olduğunu bile farketmedim başka üyelerin daha yoğun yazması yüzünden. 35 yaşında arkadasım var, canımdan öte canım, olmayan ikiz kardeşim. Rüyasında herkesi öldüren ben, bir tek onu evlendirdim. Epey de güldük. O da yalnız ama halbuki Amerika'dan doktoralı iyi bir yabancı dili var, bence çok hoş ve kibar ve temiz ama anaç.uzun zamandır da yalnız, bence erkekleri iten şey bu. Ona da diyorum kaldır şu kafanı yerden, bırak anaç olmayı, akıllı hanım hanımcık halleri, belki budur sıkıntı yaratan bilmiyorum ama o hale de dikkat et. Sevgili eş gibi değilde anne gibi mi görüyorlar da uzaklaşıyorlar bilmiyorum.

eğer ilgini cektiyse o kisi bir kere caya kahveye davet et biraz daha tanımas fırsatın olur gelirse super gelmezse kendı kaybeder. belkı onlar da senın gıbı cekıngenlerdır hyr demenden korkuyorlardr.

eğer ilgini cektiyse o kisi bir kere caya kahveye davet et biraz daha tanımas fırsatın olur gelirse super gelmezse kendı kaybeder. belkı onlar da senın gıbı cekıngenlerdır hyr demenden korkuyorlardr.

Canım bu mesajımda belirttiğim adam 40 yaşındaydı düşün. Bana "sizi kahveye çıkarıcam" dedi kabul ettim tamam dedim. Sonra 5 ay boyunca yazmadı. Koca 5 ay ! Dikkatini çekmek için sosyal medyada üyesi olduğu gruplara yazılar yazdım 5 ay yazmadı ! Sonra ben kariyerde iyi bir konuma gelince yazası tuttu: "tebrikler bu küslüğü bitirelim barışalım" diye. Benim bir gururum var. Bu yaşadığım tek olay değil diğer erkeklerle de buna benzer şeyler yaşadım malesef burdaki çoğu 30+ bekar kadın yaşamıştır bizim yaş sınırımız var bebek olması için, evlenp bebek yapmak istiyoruz karşıdaki oyun oynuyo. Karşıma hep böyleleri çıkıyo. Bunda ne var diceksiniz, ben çok hassas ve kırılganım. Başkalarına rüzgar gibi gelen olaylar bende deprem etksi yaratıyo çok ciddiyim. Olan bana oluyo her defasında ben korkmaya başladım artık.

Konu sahibi buradaki gorusleri suzgecinizden ve kendinizi taniyarak gozden gecirin karar verin.

Bu isler karisik kismet imtihan bilinmez inanciniz varsa ama hep bir karsiligi mukafati olacaktir kirilmanizi anliyorum

Çekingen misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…