- 30 Mart 2009
- 2.148
- 6.459
-
- Konu Sahibi melissaselin
Sen önce kendi dilini düzgün konuş/yaz da ondan sonra İngiltere’den örnek verirsinEğer 30uunda evlenirsen çocuk yaparsan o biraz büyüyene kadar 50 60 felan olursun hayla gençmisin yani haylen çocuğunla ilgilenebilirmisin...benim gördüğüm kadarıyla eskisi daha iyi daha mutlulardı...şimdiki devir çok kötü..eğer inglizce anlasaydın veya anlıyorsan ..ingliz insanlarda erken evlenmemin faydalarını söylüyor ve bunun hakında bir çok bilgi veriyorlar
Bende elimden geldiği kadar güzel türkçe öğrenip yazmaya çalışıyorum ...hatamı düzeltiğiniz için teşekkürler...allah izin verirse tabikide ama ben sadece ideal yaş benim için erken olmalıHaylen değil halen bu birincisi, ikincisi senin için kötü olduktan sonra kaç yaşında evlenirsen evlen mutlu olamazsın. Ayrıca evlenmek için belli bi standart yaş yoktur. Allah ne zaman kısmet ederse o zaman evlenir herkes. Ve 25 inden önce evlenenlerde boşanma aldatma ve problemli evlilikler daha çok oluyor. Bir kadın bence maddi özgürlüğünü kazandıktan sonra evlilik hayatına atılmalı.
Ha sen 21 inde evlenmek istiyorsan da özgürsün, evlen.
Yurt dışında yaşıyorum malesef elimden geldiği kadar türkçe öğrenmeye çalışıyorum napayım işte ...allah kısmet ederse bir kaç ay sonra bende türkiyeye taşınacamSen önce kendi dilini düzgün konuş/yaz da ondan sonra İngiltere’den örnek verirsin
Hiyli ginçmisin yini hiylin çiciğinli
Şöyle de diyebiliriz: Cinsel fonksiyon anlamında kadınların duyguların yönetiminde, hormonların etkisinde!Bu bakirelere öfke ne ya
Erkekleri anlıyorum vermiyoruz diye de
Kadınlara ne oluyor
Kendi seks tanrıçası sanki
Kör topal bir herif bulmuş evlenmiş
Bize anormal diyorlar
illa size benzeyen mi olacak niye şanş vermiyorsunuz ki belki göründüğü ve olduğu kişilik farklıdır ve birbirinizi tamamlarsınızGayet dogru bir saptama + oneri
Bana 4 yas kucuk yazilanlar gayet olduGecen sene 30dum, gayet 26lik bir eleman basbayagi cok ilgi gosterdi ama hayat tarzlarimiz cok farkli diye ben istemedim. Benimle yasit bask bir adam daha ilgilendi, ona da ayni sebepten olmaz gozuyle baktim cok farkliydik.
Bu yil 31 yasindayim, 27 yasinda biri ilgi gosteriyor hayat tarzlarimiz yine cok farkli, ben daha egitimliyim, daha kariyer odakliyim, daha ciddi ve katiyim, bu adam daha eglenceli daha rahat bana gore. Yine cok farkliyiz amma velakinnn o kadar yakisikli ki anlatamam. Meslek olarak da profesyonel sporcu + befen egitimi ogretmeni, bense muhendisim. Bu sefer neden farkli bakiyorsun derseniz cok yakisikli, asiri kasli tas gibi manken gibi yani
Kurban olam gelme. Senin kafadaki insanlara ihtiyaç yok, olanı kafi.Yurt dışında yaşıyorum malesef elimden geldiği kadar türkçe öğrenmeye çalışıyorum napayım işte ...allah kısmet ederse bir kaç ay sonra bende türkiyeye taşınacam
Eğer 30uunda evlenirsen çocuk yaparsan o biraz büyüyene kadar 50 60 felan olursun hayla gençmisin yani haylen çocuğunla ilgilenebilirmisin...benim gördüğüm kadarıyla eskisi daha iyi daha mutlulardı...şimdiki devir çok kötü..eğer inglizce anlasaydın veya anlıyorsan ..ingliz insanlarda erken evlenmemin faydalarını söylüyor ve bunun hakında bir çok bilgi veriyorlar
e senin başka vasfın yok demek ki hayatta. Ne işe yarayacağım bari evleneyim demiş olabilirsin.18-22 yaşına kadar evlenilir yoksa geç evlenirsen mutsuz olursun erken olduğu zaman daha uzun sürüyor ilişkliler...sana bağlı derim ben bu yaşa kadar neden evlenmedin ki..
Siz cok secici olabilir misinizhaklısınız ben de bundan korkuyorum.
ama öte yandan bazen öyle doluyorum ki. etrafta yaşadığı cinsellikle hava basan kadınlar falan da olunca. Neyim eksik oluyorsun.Madem bu bir bir ihtiyaç, hazır biri de var, gidereyim bu ihtiyacı kafasına geliyorsun.
Hayır herkesin hayatına yaşam tarzına saygılıyımŞöyle de diyebiliriz: Cinsel fonksiyon anlamında kadınların duyguların yönetiminde, hormonların etkisinde!
Öncelikle söylediğiniz çok ayıp...yani benim görüşüm beni ilgilendirir ben ister 18imde evlenirim ister başka bir yaşta evlenirim herkes aynı görüşlü değilKurban olam gelme. Senin kafadaki insanlara ihtiyaç yok, olanı kafi.
Ya çocuk aramazsa kız üzülmez miEvlilik olmasa bile sevmek,sevilmek,sevişmek bunlar ihtiyaç, hatta dünya bunlar etrafında dönüyor, üreme içgüdüsü diye bir gerçek var. Birileri tabu yarattı diye cinselliğin ihtiyaç olduğu gerçeği değişmiyor.
Bence evlenemeseniz bile cinselliği tatmadan ölmemelisiniz. Ben olsam giderim o Hollandalı adamın yanına. Evinde kalmak zorunda değilsiniz yerinizi ayırtın sonra buluşun. Beraber gezin tozun Amsterdam sokaklarında, sevişin. Böylece bir gün uçakta giderken bakire öleceğiniz değil o güzel hafta sonunuz gelir aklınıza. Hayat korkakları, çekimserleri, risk alamayanları mutlu etmez.
Kendin kurtul muöncelikle o bekaretten bir kurtul.Erkeğin yaklaşını seni endişelendiriyor ya da günah vs düşünüyorsan kendi kendine hallet ama kurtul.Allah askına küçük bir kız çocuğu değilsin.Senin çoktan yıllık smear testine giren düzenli jinekolojik muayene olan bir kadın olman lazım.
Bekaretten kurtulduğun zaman önemli olan şeyin bekaret değil seni taymin etme becerisine sahip bir erkek olduğunu anlayacaksın.Artık 20li yaslarda değiliz sevişme orgazm gucu eskisi gibi değil.Kendine yazık ediyorsun.
Evleneceğn erkeğin 33 yaşında bekaret aradığını görürsen anında terket tavsiyem budur.
Evlilik olmasa bile sevmek,sevilmek,sevişmek bunlar ihtiyaç, hatta dünya bunlar etrafında dönüyor, üreme içgüdüsü diye bir gerçek var. Birileri tabu yarattı diye cinselliğin ihtiyaç olduğu gerçeği değişmiyor.
Bence evlenemeseniz bile cinselliği tatmadan ölmemelisiniz. Ben olsam giderim o Hollandalı adamın yanına. Evinde kalmak zorunda değilsiniz yerinizi ayırtın sonra buluşun. Beraber gezin tozun Amsterdam sokaklarında, sevişin. Böylece bir gün uçakta giderken bakire öleceğiniz değil o güzel hafta sonunuz gelir aklınıza. Hayat korkakları, çekimserleri, risk alamayanları mutlu etmez.
Evlilik olmasa bile sevmek,sevilmek,sevişmek bunlar ihtiyaç, hatta dünya bunlar etrafında dönüyor, üreme içgüdüsü diye bir gerçek var. Birileri tabu yarattı diye cinselliğin ihtiyaç olduğu gerçeği değişmiyor.
Ayıp degil tabi ki ama normal olmadığı aşikar...