Yaş 33 Hala Evlenemedim Evlenemiyorum :((

bu kotu bır sey değil ki evlenıp bosanmıs olması. bu sadece tahmın cunku kadınlar genelde kendınden buyuk erkeklerı secerler. 30ların sonu kırkların basındakı ınsanlar da genelde bosanmıs ınsanlar oluyor bu cok normal ve moral bozacak hıc bır sey yok.
Bekar adam dolu o yaşta

senı alıntıladım cunku kullanılmaktan bahsetmıstın gerı kalan her seyı konu shıbıne yazdım yardım ve fikir isteyen o yoksa sana neden fıkır vereyım sen kendı hytını kendın blr yasarsn.
Kullanılmış hisseder çünkü bekarete önem veren bir kız
Ben böyle hissettim
Arayıp sormazsa böyle hisseder
Çünkü o tip bir kız belli

bu kotu bır sey değil ki evlenıp bosanmıs olması. bu sadece tahmın cunku kadınlar genelde kendınden buyuk erkeklerı secerler. 30ların sonu kırkların basındakı ınsanlar da genelde bosanmıs ınsanlar oluyor bu cok normal ve moral bozacak hıc bır sey yok.

Yasamis olucak o yasiyacagini farkli olucaksiniz diyerek konusunca belirtmek istedim.

Size kendinizi değersiz hissettirecek, hoş sohbet, bir kaç kelam etmeyecek bir adam ile evlenecekseniz bekarlıgi yeğlerim.. Evliligi sadece imza atmaktan ibaret sanan öküzler olduğu sürece bekarlık sultanlıktır..

Üff kes
Sen sorun nlu evliliğine bak
Kıronun birini almışsın
Gel karşıma kimsen özelden
Burdan klavye delikanlılığı yapma
Seninki gibi adamla kahve içmem ben be
Beni zıvanadan çıkardın sonunda
Sen kadın olamazsın bu üslupla :)
Kesin erkeksin....nerden fırladın böyle

Hayır kadınsan eğer...kinin ve acın büyük
Uzuldum sana

Sen kadın olamazsın bu üslupla :)
Kesin erkeksin....nerden fırladın böyle

Hayır kadınsan eğer...kinin ve acın büyük
Uzuldum sana
Karşıma gel karşıma
Kim olduğumu gör
Varoş seni
Yiyorsa gel hadi
Sen kimsin benim temiz hayatımı yargılıyorsun inancımı beklentilerimi
Terbiyesiz
Hadsiz şey
O varoş hayatını al git burdan

neden kendini kullanılmıs hissedesin ki istiyorsan merak ediyorsan git yasa hatta sen onu kullan seni tutan ney?

ben ilk kez esimle birlikte oldum ama sankı o 2 yıllık sevgililik donemınde hıc beraber olmadığmız ıcın hytımzın ıkı yılı bosa gıtmıs gıbı hıssetmıstım.

artık su tabuları yıkmak gerekiyor diye dusunuyorum. muhtemelen bir kac yıla bosanmıs bir erkekle evleneceksin senin ilk evliliğin olcak o ise sutten ağzı yanmıs biri o her seyi tadıp gelcek sense deneyımsız urkek, bence o kisiyle tanısana kadar hytın keyfını cıkar yalnızlık o kadar da kotu bir sey değil hatta evlilik gunumuzde hızmetcilik gibi olmus kadın hem gunduz ise gidiyor hem aksam evi cekip ceviriyor erkekler ayaklarını uzatıp tv ızlerken, erkekler uyurken cocukla ilgileniyor evliliğin hic bir ozenılcek yanı yok, hep evlenmıcem diyordum ama asık oldum cok iyi anlastığım biri denk geldı evlendım adam mukemmel olmasına rağmen en ufak bir seyi gozume batıyordu ilk baslarda, bilmıyorum yemek yap evi temızle utu yap camasır yıka as, sacmalık resmen isim iki katına cıktı parayı kazanan da benım isi yapan da bıktım bu kadınların evlılık merakından.

arkadas edin karsı cinsten de arkadasların olsun ılla dunyayı gezmene gerek yok kendı cevrende sosyalles cocuğu olan arkdslarınla vakit gecir, kıtap oku, yaz. evlenmek icin evlenıp kendını rezıl etme ama ben olsam hollandalı adamdan bahsetmıyorum ona sen karar verirsin ama sevısmekten cekınmezdım merak ediyorsam yasardım.
Saygıdeğer konu sahibesi işte bak asla ve de asla "din-le-me-men" gereken zihniyet bu.
Ne diyorsa tam tersini yap, bilki doğru olan odur.

ya bırak şunu ya
Amacı sinirlendirmek
Kendi yapmış da ne olmuş
Burda klavye delikanlılığı
Anormal kendi
Terbiyesiz işte muhattab olma
kımseyı sınırlendrmek gıbı bır amacım yok ama erkeklerın hepsı tembel varlıklar yasayınca gorceksın hıc umduğun gıbı bır sey olmadığını. kımseye delikanlılık da yapmıyorum konu sahıbı okuyorsa dıceğım o ki bir daha 33 yasına gelmeyeceksın sadece ıcınden geldiği gibi yasa kendini kısıtlamaktan vazgec kımse kendnı senden ıyı tanıyamaz eğer seray gıbı bu durum senı uzecekse evlenmeden sevısme ama eğer merak ediyorsan dene. hatta kendı kendıne bıle kurtulabılırsın o zardan zten ılıskılerın yaklasık yarısında kanama olmaz. ama su ucak konusunda yazdıklarından sonra bunu kafana cok taktığını anladm hıc de kafanda buyutcek bır sey yok. bence bi psikolojik yardım da alabilirsin, terapi almak ıyı gelecektr.

Yani yaş ilerledikçe hayat sabun gibi kayıp gidiyor düşüncesi akla geliyor.

Bu dünyaya 1 defa geliyoruz ve insan tadabilecek şeyleri tatmak istiyor. Bir de cinsellik doğal ihtiyaç, diğer arkadaşlar da söylemişler sinir yapıyor. Belki cinselliği tatsam bu mutsuzluk halim azalır mı diye meraktayım. 34'e geldim, hormonlar var.

Bir de çoğuna saçma gelecek ama, uçak yolculuğu yaptığım zamanlar hayatla ilgli düşüncelere dalıyorum. "Şimdi bu uçak düşse hiç evlenememiş olarak, bakire bir kız kurusu olarak ölmüş olacağım." diye düşünüp ağlıyorum. Her uçağa bindiğimde böyleyim.

Ruh halim hiç iyi değil :KK43:(

Yazan herkese teşekkür ederim. Ama bu konuyu çok kafaya takıyorum ve bu da beni arabesk bir ruh haline sokuyor. Neden talihsizim diye düşünüp üzülüyorum ister stemez. Keşke evleneceğim kişi karşıma çıksa ve bu acılı bekleyiş sona erse.. Tüm bekarlara hayırlı eşini bulabilse tez zamanda..

umarm gonlune gore anlasacağı bırıyle olur evlı bekar olmasındansa konumuz o değil su an.
Ya bu benim fikrim
İsterse bin kızlada yatmış olsa ben bekaretimi eşime vermek istiyorum suç mu ya
Nerdeyse asıcaksınız
Ben yaşayanlarada saygı duyuyorum zaten
Arkadaslarım var
Yaşamayana niye saygı yok
Neyin öfkesi bu

Üff kes
Sen sorun nlu evliliğine bak
Kıronun birini almışsın
Gel karşıma kimsen özelden
Burdan klavye delikanlılığı yapma
Seninki gibi adamla kahve içmem ben be
Beni zıvanadan çıkardın sonunda
ben kımseye anormal demedim ve asağılamadm baskasıyla karsılastırıyorsun heralde senınkı gıbı adam dediğim benım esımse o da sennin gibi biriyle kahve ıcmezdı muhtemelen bence sakınles. :KK66:

kımseyı sınırlendrmek gıbı bır amacım yok ama erkeklerın hepsı tembel varlıklar yasayınca gorceksın hıc umduğun gıbı bır sey olmadığını. kımseye delikanlılık da yapmıyorum konu sahıbı okuyorsa dıceğım o ki bir daha 33 yasına gelmeyeceksın sadece ıcınden geldiği gibi yasa kendini kısıtlamaktan vazgec kımse kendnı senden ıyı tanıyamaz eğer seray gıbı bu durum senı uzecekse evlenmeden sevısme ama eğer merak ediyorsan dene. hatta kendı kendıne bıle kurtulabılırsın o zardan zten ılıskılerın yaklasık yarısında kanama olmaz. ama su ucak konusunda yazdıklarından sonra bunu kafana cok taktığını anladm hıc de kafanda buyutcek bır sey yok. bence bi psikolojik yardım da alabilirsin, terapi almak ıyı gelecektr.
Canım neden kendi bozsun iyi misin sen ya
Gider yatarım biriyle madem iş zarsa yani
Ayrıca ben sana demedim
Kova mı ne yorumum onaydı

X