neden kendini kullanılmıs hissedesin ki istiyorsan merak ediyorsan git yasa hatta sen onu kullan seni tutan ney?
ben ilk kez esimle birlikte oldum ama sankı o 2 yıllık sevgililik donemınde hıc beraber olmadığmız ıcın hytımzın ıkı yılı bosa gıtmıs gıbı hıssetmıstım.
artık su tabuları yıkmak gerekiyor diye dusunuyorum. muhtemelen bir kac yıla bosanmıs bir erkekle evleneceksin senin ilk evliliğin olcak o ise sutten ağzı yanmıs biri o her seyi tadıp gelcek sense deneyımsız urkek, bence o kisiyle tanısana kadar hytın keyfını cıkar yalnızlık o kadar da kotu bir sey değil hatta evlilik gunumuzde hızmetcilik gibi olmus kadın hem gunduz ise gidiyor hem aksam evi cekip ceviriyor erkekler ayaklarını uzatıp tv ızlerken, erkekler uyurken cocukla ilgileniyor evliliğin hic bir ozenılcek yanı yok, hep evlenmıcem diyordum ama asık oldum cok iyi anlastığım biri denk geldı evlendım adam mukemmel olmasına rağmen en ufak bir seyi gozume batıyordu ilk baslarda, bilmıyorum yemek yap evi temızle utu yap camasır yıka as, sacmalık resmen isim iki katına cıktı parayı kazanan da benım isi yapan da bıktım bu kadınların evlılık merakından.
arkadas edin karsı cinsten de arkadasların olsun ılla dunyayı gezmene gerek yok kendı cevrende sosyalles cocuğu olan arkdslarınla vakit gecir, kıtap oku, yaz. evlenmek icin evlenıp kendını rezıl etme ama ben olsam hollandalı adamdan bahsetmıyorum ona sen karar verirsin ama sevısmekten cekınmezdım merak ediyorsam yasardım.