- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
-
- Konu Sahibi melissaselin
Önce bu kızla dalga geçenler yavaşlasın
Kesinlikle!!Valla dibine kadar bakireyim ama benim gibi olmayan kadinlara "ustunden bilmem kac tane erkek gecmis" nitelendirmesi yapan hadsizlere var gucumle karsi koyarim. Terbiyesizlesmenin alemi yok.
Mune , cok cirkinlesti burasi.
İnsanlarla dalga geçerlerse her türlü tepkiyi alırlar. Her kes haddini bilsin.Yavrum "Çılgın bakire" demekle "Namussuz, erkeklerin altından geçen" demek eş mi allasen?
Kendince espri yapmış kadın geçmiş, hadi gıcık aldı-aldın denk bir şey dersin. "Namussuz" ithamı nedir ya, zaten bu bekaret = Namus kavramından kurtulmak için hala daha yırtınıyor 21. yüzyıl kadını, bu kromagnon itham nedir?
İnsanlarla dalga geçerlerse her türlü tepkiyi alırlar. Her kes haddini bilsin.
Yok anormal dediler yok sağlıksız bakireyiz diyeİnsanlarla dalga geçerlerse her türlü tepkiyi alırlar. Her kes haddini bilsin.
Kız az bile cevap verdiYok anormal dediler yok sağlıksız bakireyiz diye
Koca koca kadınlar ya
Kızda patladı sonunda
Eger o tepki olaya hic karismayanlari da kapsiyorsa boyle tepki olmaz kusura bakmayin. Bir kisi yuzunden butun bakire olmayan kadinlara laf gitmis oldu, konu sahibinin savunulacak bir yeri kalmadi. "Bilmem kac erkek ustunden gecmistir" ithami da tumuyle erkek ustunlugunu kabul eden bir zihniyetin yansimasi, boyle bir laf hicbir ortamda hicbir kadina karsi sarf edilemez.İnsanlarla dalga geçerlerse her türlü tepkiyi alırlar. Her kes haddini bilsin.
Bekaretımı vereyım kurtulayım der gibisin. Bu ne kadar degerli bırsey. Merak etmeyın evlenirsnz çılgınlık yasamaya gerek yok
Terbiyesizsinizevet bir kadının namusunu koruması kendini erkeklere kullandırmaması, kullandırtmak istememesi normal.
üstümden yüzlerce erkek geçmesindense bakire olup namusumu korumayı tercih ettim bu benim tercihim.
Onların cevabını ben verecektim ama başkalarının kalbini kırarım diye sustum. Zaten yazdığım cevapla bile istemeyerek yapmış oldum. İnsanı deli ediyorlarEger o tepki olaya hic karismayanlari da kapsiyorsa boyle tepki olmaz kusura bakmayin. Bir kisi yuzunden butun bakire olmayan kadinlara laf gitmis oldu, konu sahibinin savunulacak bir yeri kalmadi. "Bilmem kac erkek ustunden gecmistir" ithami da tumuyle erkek ustunlugunu kabul eden bir zihniyetin yansimasi, boyle bir laf hicbir ortamda hicbir kadina karsi sarf edilemez.
Terbiyesizsiniz
Bende sizi duzgun bir kadin sanip saf saf yorumlar yapmistim konunuza
Mumkunse bekar kalin , uremeyin , sizin gibi oksijen israf edecek cocuklar yapmayin
Hadsiz
Konu daha cok bazi erkeklerin igrenc zihniyeti uzerinde sekillendi benim takip edebildigim kadariyla. Bir deMissCherryBlossom un talipleri
Bende öyleOnların cevabını ben verecektim ama başkalarının kalbini kırarım diye sustum. Zaten yazdığım cevapla bile istemeyerek yapmış oldum. İnsanı deli ediyorlar
Bu kadar alindigina gore bos degildirAnormal dedi görmedin mi
Bence ona takıl sen
Asiri sinirlendimMilanam sakin, banlanmaya gerek yok boşver.
Demek onlar namusu bacak arasında taşımayı tercih ediyorlar, kendi tercihleri, taşımaya(!) devam etsinler. Belli ki kafalarına ağır geliyor.
Bizim namusa bakış orada olmadığından, sorun yok bebeem
Sen kendine bak ne atlıyorsunBu kadar alindigina gore bos degildir
Hala sayfalarca ayni yerdesin...
Niye konu sahibi alinmadi mesela
Ben sahsina bisey demedim
Cirkin oldugunu sandigimi da sen uydurdun...bence ruhen bitik durumdasin
remedioslabelle Ben sizin bu konu hakkindaki takindiginiz tavira hayran kaldim, gercekten basindan itibaren bu konuyu takip ettim, sinirlenmenizi hakli goruyorum diger kadınlar gibi. Neyse, 21. yy bile boyle, muhtemelen bu zihniyette degismez. Uzulmeyin