Yaş 33 Hala Evlenemedim Evlenemiyorum :((

Önce bu kızla dalga geçenler yavaşlasın

Yavrum "Çılgın bakire" demekle "Namussuz, erkeklerin altından geçen" demek eş mi allasen?
Kendince espri yapmış kadın geçmiş, hadi gıcık aldı-aldın denk bir şey dersin. "Namussuz" ithamı nedir ya, zaten bu bekaret = Namus kavramından kurtulmak için hala daha yırtınıyor 21. yüzyıl kadını, bu kromagnon itham nedir?

İnsanlarla dalga geçerlerse her türlü tepkiyi alırlar. Her kes haddini bilsin.

İnsanlarla dalga geçerlerse her türlü tepkiyi alırlar. Her kes haddini bilsin.
Eger o tepki olaya hic karismayanlari da kapsiyorsa boyle tepki olmaz kusura bakmayin. Bir kisi yuzunden butun bakire olmayan kadinlara laf gitmis oldu, konu sahibinin savunulacak bir yeri kalmadi. "Bilmem kac erkek ustunden gecmistir" ithami da tumuyle erkek ustunlugunu kabul eden bir zihniyetin yansimasi, boyle bir laf hicbir ortamda hicbir kadina karsi sarf edilemez.

Bekaretımı vereyım kurtulayım der gibisin. Bu ne kadar degerli bırsey. Merak etmeyın evlenirsnz çılgınlık yasamaya gerek yok

Kime gore neye gore? Evet herkesin bakis acisi cok farkli su bekarete, cokta degerli birsey degil benim icin, erkek yasiyorsa kadında yasayabilir cinselligini, benim icin ruhun bekareti onemlidir, akildir, sevgi ve saygidir. Asil odur en onemli bekaret, yoksa bakire olup/bakire evlenip tonla seyler yapanları saymiyorum bile.

Bakire olup saygili bir bicimde yorum yapan, bakire olmayip yorumlarinda kibarligi birakmayan kadinlar, hepiniz cok guzel karakterli insanlarsiniz.

evet bir kadının namusunu koruması kendini erkeklere kullandırmaması, kullandırtmak istememesi normal.

üstümden yüzlerce erkek geçmesindense bakire olup namusumu korumayı tercih ettim bu benim tercihim.
Terbiyesizsiniz
Bende sizi duzgun bir kadin sanip saf saf yorumlar yapmistim konunuza
Mumkunse bekar kalin , uremeyin , sizin gibi oksijen israf edecek cocuklar yapmayin
Hadsiz

Onların cevabını ben verecektim ama başkalarının kalbini kırarım diye sustum. Zaten yazdığım cevapla bile istemeyerek yapmış oldum. İnsanı deli ediyorlar

Terbiyesizsiniz
Bende sizi duzgun bir kadin sanip saf saf yorumlar yapmistim konunuza
Mumkunse bekar kalin , uremeyin , sizin gibi oksijen israf edecek cocuklar yapmayin
Hadsiz

Milanam sakin, banlanmaya gerek yok boşver.
Demek onlar namusu bacak arasında taşımayı tercih ediyorlar, kendi tercihleri, taşımaya(!) devam etsinler. Belli ki kafalarına ağır geliyor.
Bizim namusa bakış orada olmadığından, sorun yok bebeem

Onların cevabını ben verecektim ama başkalarının kalbini kırarım diye sustum. Zaten yazdığım cevapla bile istemeyerek yapmış oldum. İnsanı deli ediyorlar
Bende öyle
Ama sağlıksızsın yok saldırgansın sinirlisin o yüzden bakiresin diye yaftalıyorlar
Önce sinirlendiriyorlar çemkirince aaa ne ayıp
E senin yaptığın da ayıp sonuçta
Özel hayata niye saygı yok
Hepsi Haydar Dümen e bağladı ya
Profesör kesildi beniim gibilere sağlıksız dedi
Kendi çok sağlıklı ya

Asiri sinirlendim
Kendime de kizdim
Konuyu okunca karsimda duzgun egitimli bir kadin var sandim anlamamisim
Boylelerin3 yorum yapmam normalde degmezler cunku

Bu kadar alindigina gore bos degildir
Hala sayfalarca ayni yerdesin...
Niye konu sahibi alinmadi mesela
Ben sahsina bisey demedim
Cirkin oldugunu sandigimi da sen uydurdun...bence ruhen bitik durumdasin
Sen kendine bak ne atlıyorsun
Evet güzelim çatla
Kıskançlığını belli etme bu kadar
Saldırma bana
Bitik sensin
Şöyle açtığın konulara baktım da ne olduğun belli
Sen git fal baktır cahil anca senin gibi varoşlar inanır işte bunlara
Sanane ya benim şeyimden
Sen kendine bak kezo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…