- Konu Sahibi melissaselin
Evet senin mahallen kezbanBu ne ya cennet mahallesi repliği mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet senin mahallen kezbanBu ne ya cennet mahallesi repliği mi
Kadin-erkek iliskilerine ve cinsellige bakis aciniz inanilmaz carpik. Cinsellik kadinin erkege sundugu bir armagan degildir, kadin erkegi mutlu etmek icin cinsellik yasamaz. Kadinlar da cinsellikten zevk alir, bunu biliyorsunuz degil mi?Valla bence kullanmak
Çünkü kadının ne çıkarı var pardon
Adamın ayağına kadar gidecek ona sunacak kendini
Sonra aranmıcak sorulmayacak kendini kötü hissedicek depresyona giricek
Maddi anlamda demedim
Ama erkek çaba harcamadığı kadına değer vermez bu kadar basit
Bunu görüyorsunuzdur hayatınızda zaten
Valla bence kullanmak
Çünkü kadının ne çıkarı var pardon
Adamın ayağına kadar gidecek ona sunacak kendini
Sonra aranmıcak sorulmayacak kendini kötü hissedicek depresyona giricek
Maddi anlamda demedim
Seray ben yıllardır kullanıyorum kadınlar kulubunu cok mahkemeler oldu cok canlar sıkıldı haberin olsun.uzatma bence yazık olurGel karşıma yada sus dedim
Niye kendine az özgüven canım ya
Evet senin mahallen kezban
evet bir kadının namusunu koruması kendini erkeklere kullandırmaması, kullandırtmak istememesi normal.
üstümden yüzlerce erkek geçmesindense bakire olup namusumu korumayı tercih ettim bu benim tercihim.
Versin ya yiyorsaSeray ben yıllardır kullanıyorum kadınlar kulubunu cok mahkemeler oldu cok canlar sıkıldı haberin olsun.uzatma bence yazık olur
Bekaret değil olayO erkege gore degisir. Kac tane erkek evlenmek istedigi "bakire" kiz icin kirk takla atiyor, sonra evliliklerinde dayakta yiyiyorlar, aldatiliyorlar da. Hicbir erkek "Ben bunu bakire aldim ya, el ustunde tutayim demiyor" Her erkek degil belki ama, dusunceleriniz cok sig, klasik toplumsal bize dayatilmis seyleri kusuyorsunuz su an. Klasik toplumumuzun yansimasisiniz
Sen git uyuVersin ya yiyorsa
Gitsin.mahkemeye
Ben onu merak ediyorum bir boka benzemediği için gizliyor kendini
Benle alay ediyor aklı sıra
Evet dünya size kalsın uyucamSen git uyu
:)Evet dünya size kalsın uyucam
Zaten boşa zamanım gitti bugün
Bir kaç gün görmek istemiyorum bu forumu
Siz takılın işiniz yok başka zaten
Versin ya yiyorsa
Gitsin.mahkemeye
Ben onu merak ediyorum bir boka benzemediği için gizliyor kendini
Benle alay ediyor aklı sıra
Aaa bak yaralıymış öyle desin o zamanBen kova hatunun esinin evlenirken bakir oldugunu ve sonradan baska kadinlara baktigini hatirliyorum. Belki bu bakis acisindan..bilmem kac yasina gelmis o yuzden yasamadiysa psikolojik sorunlari vs vardir diye yorum yazmis olabilir kendi hayatindan gorerek diye dusunuyorum.
Ayrica cok cok kotu bir anlamda oyle birsey soyledigini de dusunmuyorum. Uzerinize alinmissiniz fazlaca.
Herkes kendi yasantisindan edindigi deneyimlerden bahsediyor yani. Bukadar uzatmaya abartmaya ve cirkinlesmeye gerek yok.