Yaş 33 Hala Evlenemedim Evlenemiyorum :((

öncelikle ben cinselliğin bu yaşa kadar yaşanması gerektiğini düşünüyorum. ama hiçbir şey için geç değil.
şimdi kendimi senin durumundaymış gibi düşünerek yazacağım.

hayatta bir çok şeyi başarmışsın kariyer ve birikim adına.
çevremde kimse de yok diyorsun.
ben olsam internetten tanışma yoluna giderdim.
ama uyduruk sitelerden değil
hobilerinle ilgili forumlar olabilir.

açıkçası biraz çapkın olurdum.
gittiğim ortamlarda bekar olabilecek kişileri keserdim. restoranlarda falan
sonra da tesadüfen tanışmak için yollar geliştirirdim.

madem böyle bir aşk yaşama niyetim var her türlü çabalardım yani.

biraz ciddileşen bir ilişkim olduğunda, seviyorsam ve seviliyorsam cinselliği de yaşardım.

Ayın nerde acaba?...kesin o disiplini temsil eden guclu bir burctur...

Değil kız ay burcum yengeç, güneş balık :)
Yıldızlara kalsa sanatçı falan olmuştum
Ama işimde yaratıcı bir tipim belki ordan kurtarıyorumdur başka türlü iş konusunda ne balıkla ne yengeçle alakam var Einstein da balık burcu bir elektronik mühendisi abiydi belki ona çekmişimdir

Y
Yukselen de mi yengec?

Dur başka bir teori ile geldim :) erkekler çok eğitimli ve akıllı kadından da korkabiliyorlar, ayakları üzerinde duracak ona muhtaç olmayacak falan diye, bir nevi ego pohpohlamasana ihtiyaç var.
NASA'da astrofizikçi olarak çalışan bir arkadasım var, internetten dating applerden sevgili buldu ama bulana kadar doktoralı olduğunu,alanının astrofizik nasada çalıştığını sakladı, hem de bütün bunları Amerika'da yaptı.

Doğum haritamın bütün özelliklerini gösteriyorum ben, bu kadar olur. Dalga geçerdim ben, ta ki biri hayatımı dogum harıtama bakarak önüme sürene kadar.

Valla ben ilk etapta ne iş yaptığımı kimseye söylemiyorum. İşi gücü duyan kaçıyor zaten

Var ya yeminle yengeç mi diye geçti içimden ama yazmadım sordum direk :) Sen o zaman kesin çok feminen bir kadınsın :) Koyu saçlı beyaz tenli yuvarlak yüzlüsün memintolar da büyüktür

Boşver benim gibi double akrep olmaktan iyidir, yorgun düşürüyor bazen beni bu burcun yoğunluğu

++++

Burçlardan anlıyor musunuz? Benimki de aslan. Yükselenim balık.

Evettt Balık-yükselen yengecimçok berbat bir karışım. Bir kez aşık oldum tam 3 yılda unuttum (ya da unutamadım)
Ayda yengecin olmasi bir yandan iyi...sana ekstra kadinsilik anaclik katar ama psikolojik olarak ozguvensizlik katar...egerki destekleyici burclarin saglam olsaydi sorun olmazdi ama yukselrnde de yengec var bu kötu..bu disariya potansiyelini gosterememek demek...guneste balik cok guzel bir kadin oldugunu gosteriyor

Kim baktı kız
Geleceği tutturdu mu:)
Yazarım özelden diyorum kullan şu redditi bir de astroloji forumu. Senin teyzeden haber çıkmadı bu ara:)

Ay korkunçlu burç :))) nişanlım akrep ömrümü yedi:)

Yazarım özelden diyorum kullan şu redditi bir de astroloji forumu. Senin teyzeden haber çıkmadı bu ara:)

Ay korkunçlu burç :))) nişanlım akrep ömrümü yedi:)

Aa hayır çok önyargıyla yaklaşılıyor bize tek suçumuz duygularımızı tutkularımızı yoğun yaşamamız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…