Yaş 33 Hala Evlenemedim Evlenemiyorum :((

Konu sahibi arkadasim da burclar konusuna dahil olduguna gore :) ben de sizi burcunuza gore degil de yazdiklariniza da istinaden önsezilerimle anlatmak isterim..
Insanlari takmiyormus gibi görünseniz de aslinda iciniz icinizi yiyor ve fena halde kafaya takiyorsunuz.Insanlara olan yönelimleriniz,davranislariniz cogu zaman yanlis anlasiliyor buna ragmen insanlari gozlemlemekten vazgecmiyorsunuz.Güzelliginizi insanlarin dile getirmesini istiyorsunuz diger turlu boyle olmadigini dusunuyorsunuz.Durustsunuz dobrasiniz bu yuzden insanlar sizi farkli yorumluyor.Cogu seye tepki verdikten sonra pismanlik yasayip vicdaninizi sorguluyorsunuz cunku merhamet duygunuz fazlasiyla mevcut.Yuzeysel gorunuyorsunuz ama cok derin duygulariniz var.Insanlar disardan tanidiginda farkli yakindan tanidiginda daha farkli oldugunuzu soyluyorlar.Gucsuz gorunmemek adina cabaniz sizi daha da gücsüzlestiriyor.Ince fikirlisiniz cogu zaman yanlis anlasiliyorsunuz ama bir turlu vazgecemiyorsunuz.Inatci degil ama kararlisiniz.Duygusalsiniz.Sevgiden sefkatten hoslanan ama asirisina kacildiginda tirnaklarini cikaran kedi gibisiniz :)
Bu arada burcum yay yukselenim süpheli biraz..:) yengec veya aslan

Senin kafa iyi değil cümlelerin çok saçma belkide insanları bu uzaklaştırıyorfur bir insanın hayata geliş amacı evlilik değil nasipse olur

Merhaba
Ben de 31 yaşındayım en son 4 yılı geçti kimse yok hayatımda ve senin gibi evim arabam da yok (araba en büyük hayalim olmasına rağmen) gezemiyorum da maalesef işten izin almak bile sorun oluyor. Yalnız yaşıyorum
Senin kadar biri olsun diye çok kafa yormuyorum arayışta değilim
Ama insan sevmek ve sevilmek, kadın olduğunu hissetmek istiyor hak veriyorum
Cinsellik konusunda ben de senin gibi seçiciyim bence tek seferlik bir şey yaşama, sonrasında pişman olabilirsin.
Özel hissettiğin biriyle yaşasan belki bir kere yaşamış olsan bile pişmanlık hissetmezsin ama öylesine biriyle yaşama derim.

Bir de şöyle bir şey var, hani kafa yormak yerine serbest bıraksan "enerjiyi" o doğru kişi karşına çıkar.
Maalesef 4-4lük insan yok beklentini çok yüksek tutma ama düzgün, güvenilir biri illa ki vardır. Çok kafa yorma, hayatını yaşa, sosyal ortamlara karış ama bundan keyif al, biriyle tanışırım beklentisiyle olmasın.

Kızlar şu burç muhabbetlerine çok inanmayın
İnsanları kalıba sokuyorlar
Herkes aynı değil
Bütün yengeçler duygusal bütün oğlaklar mantıklı falan değil
İnanmayın bunlara fallar mallar hepsi atmasyon şeyler
Devir teknoloji akıl devri
Kişisel gelişim kitapları okuyun iletişim konusunda kendinizi geliştirin daha özgüvenli olun insanların ne dediklerine bakmayın
Kendi doğrunuz olsun ona uygun davranın iki üç densiz anormal dedi diye anormal olmazsın
Bence sen burdan gazı alıp gidip hiç olmayacak bir tiple olursan pişman olucaksın burç murç hikaye Yani
Birde herkese güvenme özelini açma bence
İnsanlara saldıracak konu gerek kendi özel hayatlarındaki tatminsizliği burda tanımadıkları insanlar üzerinden çıkarıyorlar

Eee kadınlar erkekler paralı olsmasını direttiği için erkekler de misilleme olarak kadınlar genç olsun dediler.

Kocasizlik basina vurmus demek bu oluyor cilgin bakire seni

ay kıyamam :) bence şans ver hatta kesinlikle denemelisin
Tarzlar aynı olmaz zaten
ayrıca sen ciddisin biraz esnek bir adam seni de açar, hayatına renk katabilir :)
Hem de beden eğitimci, kaslı falan oooooo

Hep teknoloji hep akil hep kisisel gelisim olmaz degil mi? Arada kafayi dagitmak gerek.Yoksa kimse burclarla yatip kalkmiyor.Hayati bazen okadar ciddiye almamak gerekir.Okadar sıkıcı olmaya gerek yok bence..
Bence burçlar sıkıcı
Bu tarz şeylere inanmak bel bağlamak
Kafa başka şekildede dağıtılıyor
Ya ben kendi fikrimi söyledim
İsteyen inanır banane
Kızın piskolojisi bozuk yok fal yok burç olayına girerse iyice çöker
Kendini geliştirmesi özgüvenini yerine getirmesi lazım
Dans kursuna gitsin mesela
Spora gitsin
Bunları yapsın

Bu konu ciddi anlamda midemi bulandirdi. En gec 22de evleneceksin diyen tip ustune kendi burusukluguna bakmadan genc kadin arayan 50lik amca mide bulandirmayacak gibi degil. Konu sahibi, umutsuzluguna dusmekte haklisiniz bence cunku cevrenizdeki erkekler gercekten igrencler. Elinizden geliyorsa o ortami terk edin, eger gercekten istiyorsaniz da Hollandali adamla bulusun. Daha cok gencsiniz, ne guzel gezip dolasiyorsunuz karsiniza mutlaka birisi cikar. Siz biraz daha sicakkanli olmaya calisin, durusunuz erkekleri urkutuyor olabilir.

ay kıyamam :) bence şans ver hatta kesinlikle denemelisin
Tarzlar aynı olmaz zaten
ayrıca sen ciddisin biraz esnek bir adam seni de açar, hayatına renk katabilir :)
Hem de beden eğitimci, kaslı falan oooooo

Pffff aşırı yakışıklı
Daha durun yeni tanışmış sayılırız. Bir ilgi gösterdi ama kendi kendime gelin güvey olmayayım şimdiden

Burclardan ziyade bu bekaret tartismasi canini daha cok sıkar bence.Bazi seyler zevkler hayat görüsleri görecelidir.
Ben de uzun uzadiya kendisine nazicane tavsiyelerde bulundum.Umarim kendisine faydali olabilmisizdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…