Yaş 33 Hala Evlenemedim Evlenemiyorum :((

Konuşmasın onlar çok
Adam sevmiş almış
Akılsız olsa devlet başkanı olamaz
Onlar ne olmuş hayatta?
Kart horoz 50 yaşında 30 yaşında kızı ne yapacakmış sen bakma onlara
Bak beni dinle biraz daha bekle
Flört et gez dolaş yapıyorsun zaten
Her fırsatta tatile çık birileriyle tanış güzel giyin bakımlı ol
Çıkacak emin ol
İnsanlar bu yaşta evleniyor artık
Evlenemiyorum diye sinyal verme erkeklere
Onlara muhtaç olduğunu hissettirme
Bunu hissettikleri anda kaçarlar
Aksine evliliği düşünmediğini hissettir

Salla gitsin, çöp tipler bakma sen onlara. Bak bu ülkenin erkeği pis ve beter bir ahlaki anlayışları var. Gider Türk kızının boğazını sıkar bekaret diye, nefes aldırmaz, şöyle olmazsa evlenmem der, gider yabancının 15 yaşından beri aktif seks hayatı olan kadınıyla da evlenir, onu umursamaz. Karşılarında güzel bir 35 yaşında kadın görsünler, o söyledikleri lafları tek tek yerler. Takılma o mağara adamlarına.

Ay çokda bayılıyorum sana deseydin ya
Valla hiç genç diye övünmesinler yerler boynuzu otururlar
Benim bir arkadaşım yaşça büyük biriyle sevgili valla hep gözü dışarda kızın adam mutlu edemiyor yaş farkı iyi birşey değil

Çok yaşayın.

Senin örneğindeki cinsler sadece cinsel odaklı düşünen beyinsizler herkesi öyle zannetme evli olduğu halde azıcık ışık görse asılacak çok adam var tam tersi olan da var.
Kesinlikle enerjin evde kaldım modunda bunu değiştir bak hayatın nasıl da değişecek. Pozitif ol elalemi çok takma
Asıl erkekler koşmalı pesinden tek artıları organları onları çekip çeviren adam eden zaten biziz.
Bu arada aşk ve çekim denen birşey var mantık devre dışı kalıyor o durumlarda nerden biliyorsun 35 yaşında aşık olmayacağını, kendine üzülerek ömür mü geçer. Mutlu ol gitsin mutlu olmayı tercih et her uyandığında.

Hanımefendi açık söylüyorum,dünyayı gezen bir kadınmışsınız zaten.

Bizim insanımızda kadın/erkek iki gülünce ''bana asılıyor'' diyen tipler mevcut,hatta toplumun büyük çoğunluğu böyle.Sevgiden çok uzağız ne yazık ki.

Sevişmeyi kadına bir çeşit ceza olarak görenler var o yüzden ''erkek adam sevdiğine kıyamaz'' laflarıyla gezen binlerce erkek var.Bunlar normal düşünceler değil.

Eğer imkanınız varsa gidin gezin Hollanda'yı tekrar.Belki yüz yüze görüşünce farklı düşünürsünüz daha olumlu ya da olumsuz.

Erkek dünyanın her yerinde erkek evet.Sevişip ertesi gün suratına bakmayan Avrupalı da mevcut,yok değil.Ama bu konularda en azından sizi yargılamıyorlar.

insanlar isinize yarayacak sizi motive edecek seyler yazmak yerine yine tartisma konusu yapacak bisey bulmuslar.Herkesin fikri yasayisi kendine degil midir? Kimi evlilik oncesi iliskiye hayir der kimi olagan bakar.Bu konunun tartisma platformunun burasi oldugunu sanmiyorum.Arkadasimizin actigi konuyu tabir-i caizse baltalamissiniz!!
Nacizane yorumum;Öncelikle farkli cevreler edinmelisiniz farkli insanlar taniyabileceginiz ortamlar farkli arkadasliklar.Ne kadar kalabalik bir cevrede olursaniz ihtimal okadar artar.Yasamis yasamamis oldugunuz hicbir seyden pismanlik duymayin.Sizi mutlu edecek olsaydi zaten yapardiniz.Mutlaka kisiliginize,düsünce yapiniza uygun insan cikacaktir.Kadere inanir misiniz bilmem bazi seyler alinyazisidir inanirim.Evlenip yuva kurup mutsuzluktan coluguyla cocuguyla intihar edip ölemedigi icin aglayan insanlar taniyorum.Acele ettikce hata yapma yanlis kisiye denk gelme ihtimaliniz daha da artacaktir.Siz bunlari yasayan ilk kisi degilsiniz emin olun.
Hemen evlenmeliyim yasim gececek cocugum olmayacak psikolojisinden kurtulup ne kadar degerli oldugunuzun farkina varin.Ne mutlu ki duygulariniz var ruzgarlarin deprem etkisine cevirdigi hassasiyete sahipsiniz.Insanlar okadar bencil ve umursamaz ki..Asil onlarin yaydigi elektrik irrite edici..Aynaya bakin gozlerinizin icine..Mutlu olabilirim neden olmasin olanlarin benden ne fazlasi var? diyin.Kendi kendine konusanlar sadece deliler degildir.Delirin de bazen anasini satayim :) Bazen sükunet bazen cilginlik.Hangisinin size iyi geldigini tespit edin ve oyle yasayin.Derken beyaz atli prensiniz kapinizi calivermis:) Ne kadar o fikirle kendinizi bogarsaniz olene kadar bekar kalacakmissiniz gibi gelir..Eglenceli,hayata pozitif bakan arkadasliklar edinin.Komedi filmleri izleyin dag bayir bisiklet surun hem form tutmus hem yorgunluktan sinirlenme firsati bulamamis olursunuz.Ne mutlu ki ekonomik sartlariniz bir cok seye musait.Kara kara Dusunecek karamsar ruh haline burundugunuz sey imkansiz degil.Dunyada bir dolu insan..Elbet rast gelecek belki de acaba suan ruh esim nerde diye dusunen o adam adim adim yaklasiyordur
Ne kadar aglarsan agla mutlu olursan ol herseyin bir sonu var be arkadasim inanki sadece yasamda keyif almak,kendini mutlu etmek varken kendini heba etmek bos..
Biraz daha pozitif olup etrafiniza guzel enerjiler yayin..En kisa zamanda seviyorumm:) diye baslik acacaksiniz inaniyorum ve bunu diliyorum..
Mutluluk yagmurlari altinda sirilsiklam olasin insallah arkadasim :)

Hollanda da ki adam sizi evine cagirip seks yapmak isteyene kadar elini sallar ellisi gelir ya..
Adamlar icin bu bi tabu degil ki.
Evlilik isi de tamamen nasip isi, bu kadar kafaniza takmayin.

Aileniz veya arkadas cevreniz neden birilerini ayarlamiyor? Hem is arkadaslariniza da bu konuyu acarsaniz onlari aday olarak gormediginizi anlarlar. Ben de erkeklerin yogunlukta oldugu bir yerde calisiyorum, ve mecbur arkadas olmaya calisiyorum bu insanlarla, ama sizin de bahsettiginiz gibi yanlis anlasilmaktan da odum kopuyor. O yuzden mesafemi artirdim digerlerine karsi. Eger aile ve arkadas cevresinden is cikmazsa internetten sizin gibi iliski arayan birisini bulabilirsiniz. Nasil profil olusturmaniz gerektigine dair bir suru yararli site var, onlardan ilham alin. Cinselligi de arka plana atin gorusmelerinizde, ve evlilik dusundugunuzu soyleyin. Boylece yanlis insanlari bastan elemis, bosa vakit kaybetmemis olursunuz.

Evlenmek mi cinsellik yaşamak mı istiyorsun? Birincisi nasip kısmet ama ikincisii için bu kadar dertlenme derim istedikçe olmuyor bu iş ters orantılı

Evet yaşadığım olaylar beni etkiledi kolay güvenemiyorum erkeklere.Bi erkek yaklaşsa ilgi belli etse bir yandan içim umutla dolarken aynı anda kasılıyorum çok kasılıyorum
Kolay güvenemiyorum erkeklere diyorsun peki o bahsettiğin adama nasıl güvenipte birliktelik yaşamak istiyorsun? Evleneceğin kişi hiç ummadığın anda çıkar karşına. Kendini bu kadar yıpratma

illa size benzeyen mi olacak niye şanş vermiyorsunuz ki belki göründüğü ve olduğu kişilik farklıdır ve birbirinizi tamamlarsınız

Valla ne yalan söyleyeyim ben de aynı şekil düşünüyorum. Bu zamana kadar kendime denk gördüklerimden 5 paralık fayda görmedim. Belki bu adam çıkar. Bakalım hayırlısı:) Daha yeni tanıştık sayılır çok da gelin güvey olmak istemiyorum.

Konu biraz bana abartılı mı geldi ne ?
Sosyal olmayabilir misiniz yeterince ? Ya da akrabalar aileniz evlenmek istediğinizi biliyor mu ?
Illa ki bulursunuz birini bence ortamı değiştirin olmazsa

38 yaşındayım bekarım.
Ara ara acaba olsa mı diye düşündüğüm oluyor. Sonra amannn kim uğraşacak deyip boşveriyorum.

Yalnızlık Allaha mahsus evet ancak kaderin nasıl yazıldığını bilmiyoruz. Herkes evlenecek, evlenenlerin tamamı mutlu olacak diye bir şey yok.

Ek olarak, cinselliği yaşayacaksanız özel biriyle yaşayın. Sıradan biriyle sıradan bir ilişki hayvani duygulara teslim olmaktan başka bir şey olmaz çünkü.

Hollanda da ki adam sizi evine cagirip seks yapmak isteyene kadar elini sallar ellisi gelir ya..
Adamlar icin bu bi tabu degil ki.
Evlilik isi de tamamen nasip isi, bu kadar kafaniza takmayin.
Ay evet ama yinede erkek milleti işte kendi kızları yetmiyor bizede dadanıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…