- 25 Mart 2018
- 27
- 39
-
- Konu Sahibi melissaselin
Ay burcunu ogren...ay psikolojiyi temsil eder astrolojide..
Aslan candır :) durusunla dışa yansittigin cok uc farklilikta...
Ayda yengecin olmasi bir yandan iyi...sana ekstra kadinsilik anaclik katar ama psikolojik olarak ozguvensizlik katar...egerki destekleyici burclarin saglam olsaydi sorun olmazdi ama yukselrnde de yengec var bu kötu..bu disariya potansiyelini gosterememek demek...guneste balik cok guzel bir kadin oldugunu gosteriyor
İnternette bi siteden yapmıştım ne derece güvenilir bilmiyorum ama. Ay burcum Başak çıkmıştı.
Çok doğruEvlenen pişman evlenmeyen pişman valla
O haritaaa :))) benim asla cesaret edemedigim ...matematik sevmem :))
Sasirmadim :)
Moralim bozuluyor ister istemezen çok da benim dengim olabilecek 35 küsur yaşındaki erkeklerin 25-26 yaşındaki kızlarla evlenmek istemelerini söylemesine bozuluyorum. Hatta bir tanesi benim yanımda söyledi özellikle. "Beni koca adayı olarak görme sakın" diye mesaj verdi kendince bana belki de. Buna çok içim acıdı. Ben bu beyefendiye hiç koca adayı gözüyle bakmamıştım çünkü asla,amacım sadece işyerinde diğer çalışanlarla diyalog kurabilmek.
Yine benden 2 yaş küçük başka bir erkek var işyerinde. Arkadaş olarak sevdiğim bir insan.Kandilde aradım kutladım aramama şaşırdı sanki. Laf arasında sevgilisi olduğunu sıkıştırdı. Canım çok yandı. Beni asılıyor zannetti ama öyle bir niyetim asla yoktu. Ben zaten hoşlandığım biri olsa rahat rahat arayamam kasılırım. Hoşlanmadığım, sadece arkadaş olarak gördüğüm erkeklerle ise iletişimde rahatımdır çekinmem diyalog kurarım ama karşı taraf asılıyor bu diye düşününce canım acıyor
Böyle bir çılgınlık yapmayın .İlk tecrübede afedersiniz ama zevk almayabilirsiniz. Yani cinselliğe alışmakta bir süreç. Hem yaşınız daha genç. Karşınıza elbet iyi birileri çıkar.Merhaba kızlar, biliyorum bu konuda yeterince konu açılıyor forumda ama ben çok kötüyüm, çok kötüyüm. Yalnızlık mengene gibi boğazımı sıkıyor. Yaş 33, 34'e de birşey kalmadı. İşim maaşım var, evimi arabamı aldım ama ruhumdaki boşluk gittikçe büyüdü ben neden kısmetsizim neden olmuyor ? En son sevgilim 26 yaşımda oldu. Bana "akışına bırak dünyayı gez" diyeceksiniz onları da yaptım. Akışına bıraktım olmadı, kendimi ülkeleri gezmeye verdim olmadı. En son geçen hafta 1 hafta izin aldımm, Güney Kore'yi ve Japonya'yı gezdim. Ama 4 duvarın içine girince üzülüyorum ağlıyorum. Duvarlar üstüme geliyor. Çirkin de sayılmam öyle, makyajımı yaparım iyi giyinirim. Bir de en çok canımı yakan şey insanların benim hakkımda vardır birisi diye düşünmesi halbuki YOK YOK. Sevgililer gününde "ee akşam planı nedir" diye soruyolar halbukibi bilseler bakan yok bana yıllardır((
Özel bir konu utanarak söylüyorum ama bakireyim. Hiç cinselliği tatmadım. Hassas ve naif bir insan olduğum için, evlilik dışı yaşamaktan kokrtum. Halbuki cinsellik doğal bir ihtiyaç, biliyorum, ve buna da üzülüyorum. Gün geçtikçe daha sinirli agrasif bir insan oluyorum. En son bir avm tuvaletinde bana çarpan 9-10 yaşlarında bir kız çocuğuna bağırdım, evet uyarmam gerekti başta ama öyle sinirliyim ki barut fıçıcısı gibiyim. Çocuğun annesi de bana bağırdı, annem ortalığı yatıştırmaya çalıştı. "Bu sinirle nolucak bana başımı belaya sokucam bir gün" diye düşündüm akşama kadar ağladım. Aklıma deli deli fikirler geliyor. Geçen sene Hollanda'ya gittiğimde orda bir adamla tanışmıştım (yabancı Hollandalı adam). Netten konuşuyoruz bana iltifatlar ediyor, Hollanda'ya gel tekrar benim evimde kalırsın diyor. Niyeti belli. Bazen diyorum yapayım bu çılgınlığı. Gideyim bekaretimi vereyim, cinselliği seksi tadayım, hem adam Türkye'den uzak bana salça da olmaz diyorum. Belki iyi olurum diyorum ama ya sonrasında daha kötü olursam diye korkuyorum. Kızlar ben çok kötüyüm ne olur bana birşey deyin. Özellikle de 30 üstü bekar, bakire kadınlar siz de böyle misiniz ? Toplum baskısıyla nasıl başediyorsunuz
Geçen bir toplantım vardı orda bir adam vardı bana evli misiniz diye sordu hayır dedim. Ben hayır deyince "aaaaaaaa neden" dedi. Yüzünde öyle bir ifade vardı ki bana acıyordu, "yazık kız kurusu " der gibiydi. Kızlar canım çok yanıyor en çok da insanların acıması içimi yakıyor
Evet genel profil icin yeterli bana :)Harita önemlidir güneş ay burcu ve yükselen yıldız haritasının %20'si filandır ancak :) Ama haritada ustalaşmak cidden zor.
Tabi ki at bakarım :) Ama senden de yorum isterim sen de anlıyorsun çünkü çoğu insana göre hani burç bilgin yengeç duygusaldır aslan egoisttirin ötesinde belli :)Evet genel profil icin yeterli bana :)
Dahası beni aşar...msj atsam bakarmisin :)
Bir de bu tipler uredi sanki tecavuz ediceksiniz gibi kendini geri cekip triplere giriyorlar sizde konusmayin bile degmez.
Herkes kendini halt sanıyor işte boşver yaZoruma gidiyor aslında bilseler, benim gerçekten hoşlanddığım bi erkeğin yanında kasıldığımı çekindiğimi, hoşlanmadığım erkeklerin karşısında ise gayet rahat olduğumu .. zannediyorlar ki hoşlandığım için diyalog açmak istiyorum, alakası yok halbuki.
Ben 38 yaşımda kendimden 4 yaş küçük biriyle evlendim. 39 da hamile kaldım. 41 de bir daha kaldım. Hiç ummadığım şekilde cıvıl cıvıl bir hayatım oldu. Acıyan gözleri de çok iyi bilirim. Laf sokmaları ve tuhaf şakalara maruz kalmayı da..Çok donanımlı birisiniz. Doğru kişi mutlaka gelecek karamsar olmayın. Cinsellik yaşamayın bence çünkü insanı aşırı bağlıyor. Yanlış kişiye bağlanmanızı istemen. İnşallah bu konunun devamı yakın zamanda ‘evleniyorım’ olur. Sevgiler..
Geleneksel bir ruh haline sahipsin iste...ve kendine karsi ufak da bir kibirin var aslinda, gundelik hayatta bile misal atıyorum her sivi sabunluģu kendine layik gormezsin...disardan zaman zaman nazli ve kaprisli gorunsende duygusal yonun de ayni anda ortaya cikabiliyor....seni dikkatli gozlemleyen sasiriyordurneden ? hangi özellikleri veriyor?
Ay sen 17 yaşında genelleme yapacak tecrübeyi nerden edindinİnş ömür boyu sürür kardeşim genelikle uzun sürmüyor da geç evlilik yaptığında ve kadın büyük olduğunda
18 kart kacar bence, otururken ayaklari yere degiyorsa evlendireceksin kiz kismini. Bir bitmedi igrenc zihniyetiniz18-22 yaşına kadar evlenilir yoksa geç evlenirsen mutsuz olursun erken olduğu zaman daha uzun sürüyor ilişkliler...sana bağlı derim ben bu yaşa kadar neden evlenmedin ki..