Yaş 33 Hala Evlenemedim Evlenemiyorum :((

Elbette, adeta bir Sophia Lorenim

Cnm niye öyle düşünüyorsun ki ne güzel işte hala bakiresin kısaca 20 sinde bile milletin basaramiyacagini başarmışsın bunlar kader kısmet işi ne zmn açılırsa evlenirsin bak herkesin değişik dertleri var ben küçük yaşta evlendim evlendigimden 1 sene sonra evliliğim yapıldı çünkü yaşım tutmuyordu ben hayatımı yasayamadim evlilik guzelmi diye sorsan eh idare eder sende haklısın umarım yakında hayırlı bir kısmet karşına çıkar

Bir de bu tipler uredi sanki tecavuz ediceksiniz gibi kendini geri cekip triplere giriyorlar sizde konusmayin bile degmez.

Böyle bir çılgınlık yapmayın .İlk tecrübede afedersiniz ama zevk almayabilirsiniz. Yani cinselliğe alışmakta bir süreç. Hem yaşınız daha genç. Karşınıza elbet iyi birileri çıkar.

Bir arkadaşım var 30 yaşında, sevgilim bile yok diyordu ancak aradığı kişi içim şöyle olsun böyle olsun diye hayal kuruyordu.is hayalleri hiç gerçekçi gelmiyordu :)

Elbet karşınıza birileri çıkar, illaki bir yerlerde nasibiniz vardır. Geçenlerde ünlü bir bayan 45 yaşında evlendi, hayatının aşkını o zaman bulmuş.

Ben 38 yaşımda kendimden 4 yaş küçük biriyle evlendim. 39 da hamile kaldım. 41 de bir daha kaldım. Hiç ummadığım şekilde cıvıl cıvıl bir hayatım oldu. Acıyan gözleri de çok iyi bilirim. Laf sokmaları ve tuhaf şakalara maruz kalmayı da..Çok donanımlı birisiniz. Doğru kişi mutlaka gelecek karamsar olmayın. Cinsellik yaşamayın bence çünkü insanı aşırı bağlıyor. Yanlış kişiye bağlanmanızı istemen. İnşallah bu konunun devamı yakın zamanda ‘evleniyorım’ olur. Sevgiler..

Bir de bu tipler uredi sanki tecavuz ediceksiniz gibi kendini geri cekip triplere giriyorlar sizde konusmayin bile degmez.

Zoruma gidiyor aslında bilseler, benim gerçekten hoşlanddığım bi erkeğin yanında kasıldığımı çekindiğimi, hoşlanmadığım erkeklerin karşısında ise gayet rahat olduğumu .. zannediyorlar ki hoşlandığım için diyalog açmak istiyorum, alakası yok halbuki.

Kandilde aradığım arkadaşın şaşırıp alakasız şekilde kız arkadaşından bahsetmesine çok kırıldım bilhassa. Değer verdiğim sevdiğim bir arkadaşımdı, insanlık yapayım dedim iş atıyor muamelesi yaptı

Herkes kendini halt sanıyor işte boşver ya

Tebrik ediyorum mutluluğunuz daim olsun. İnsanlar can yakıcı biliyorsunuz ve birşey sormak istiyorum, bu süreçte psikolojinizi sağlam tutmayı, öfkelenmemeyi nasıl başardınız?

Cinsellik yaşamak için cinsellik yaşanır mı ya ?

Bir duygu his olmadan o zevki alamazsınız zaten bekaretinizin gittiğiyle kalırsınız .

Ya tam böyle zevkinize göre birini bulursanız da adam bekareti sorun edip yine evlenemezseniz ne olacak o zaman .

Bilemiyorum sizin gibi yükseklerde uçan kadınlara bu ülkede uygun aday bulmak çok zor . Çoğu kompleksli . Kendinden iyi kadınları kabul etmiyor .

neden ? hangi özellikleri veriyor?
Geleneksel bir ruh haline sahipsin iste...ve kendine karsi ufak da bir kibirin var aslinda, gundelik hayatta bile misal atıyorum her sivi sabunluģu kendine layik gormezsin...disardan zaman zaman nazli ve kaprisli gorunsende duygusal yonun de ayni anda ortaya cikabiliyor....seni dikkatli gozlemleyen sasiriyordur

18-22 yaşına kadar evlenilir yoksa geç evlenirsen mutsuz olursun erken olduğu zaman daha uzun sürüyor ilişkliler...sana bağlı derim ben bu yaşa kadar neden evlenmedin ki..
18 kart kacar bence, otururken ayaklari yere degiyorsa evlendireceksin kiz kismini. Bir bitmedi igrenc zihniyetiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…