Yaş 33 Hala Evlenemedim Evlenemiyorum :((

boyle 5 ay fln beklediğni bilmiyordum bence en onemlısı ne bılıyor msn panik olup karsına ılk cıkanla evlenme onemlı olan icine sinmesi. kırılgan ve duygusalsan da tek gecelık seyler yasama merak icin. eğer daha agresif bı yapın olsaydı kendını tutma derdim. ayrıca penık olcak bi durum yok artık kadınlar 40 yasından sonra bıle ıvf yardımyla cocuk yapıyor. 33 genc bır yas artk sadece ulkemız erkeklerı genelde sorunlu tıpler ama herkes cıft yaratılmstr sen de esını bulacaksn elbet sadece sabır.

ben sana anormal dmedm seray :) o merak ettiği ve yasamak istediği icin korkma dedm hepsı bu yoksa ben de evlenınce ysamıstm. haha evt tnsalım bi ara.
Biliyorum sen demedin canım
Bende sana demedim zaten o lafları
Çok hevesliyse yaşasın zaten
Ben üzülür diye uyardım çünkü o yapıda biri

bazı erkeklerde öyle istiyor misal benim x anam gibi olamadın deyip durdu.
Anan olacaksam niye evleneyim. Kadın olmak kadın gibi hissetmek varken.
Kısaca var öyle tipler çoğu odun erkek anam gibi olsun çekip çevirsin beni düzeltsin derdinde :)

İnşallah. Erkeklere birşey olmuyor. Biyolojik avantajları var, erkeğin 70 küsur yaşında bile bebeğ olabilyor biyolojileri ona göre. Peki ya biz kadınlar ? Belli yaşı geçtikten sonra çocuk doğurmak zorlaşıyor treni kaçırma riski gelip çörekleniyor.

Öyle çok erkek var ki, bir kadının en güzel en çıtır senelerini yiyor. Sonra yaşı 40'a dayanmış kaını terkedip alıyor bir 25'lik çıtır. Kasım kasım kasılıyor bir de. İşyerindeki 35'lik erkekler devamlı 20'lik kızla evlenme muhabbeti yapıyolar gözleri nasıl parlıyo bu muhabbeti yaparken ( Kadınların böyle şansı yok, 35'lik kadının 20'lik erkekle evlenmesi söz konusu olunca millet ayıplar. Tersi olunca helal deyip alkışlıyorlar. Kadın ı taze etten ibaret görüyorlar. Eğitimin, kültürün, kariyerin, kazandığın maaş da var ama yaş hepsinin önüne geçiyo

Hanımefendi koskaca insansınız.. Elbette ilişkileriniz olmuştur, olacaktır da.. Uzun süren bir ilişkide illaki cinsellik olur yani.. Eşimle nişanlanmadan önce de aynı evde kaldık nişanlandıktan sonra da ve illa ki yaşadık az çok bir şeyler.. Siz bence çok katısınız ve bunu hissettiriyorsunuz karşınızdakine... Nasıl diyeyim ilişkiniz yenidir anlarım ama zamanla o elektriğin olması lazım.. Bu arada herkesin kararı kendine göre doğru.. Yaşarsınız yaşamazsınız..O kişinin kendi bileceği iş..Ama hastalıklı muamelesi çok saçma.. Ne mana? İlla herkes evlenmeden önce cinselliği yaşamak zorunda değil.. Benim söylediklerim sizin için sevgili konu sahibi..Bu kadar kafaya takıyorsanız yaşayın... Güzel bir şey.. Ama sonrasında diyelim ki adam sizinle evlenmedi.. " Hayallerimi çaldın.. Beni yarı yolda bıraktın.." gibi cümleler sarfetmeyin.. Zira cinsellik tek kişinşn istemesiyle olacak bir şey değildir..Kişi kendinden sorumldur..

Çok haklısınız.
Kız bakire diye sanki küresel ısınma dahil herşeyin sebebi buymuş gibi bir hava estirilmiş çakma marjinaller tarafından.
Ben evlilik öncesi ilişkiye HAYIR diyorum. Bunun için linç edileceksemde buyursun etsinler, bu dokuz köyden ilk kovuluşum olmaz.
Aman çok marjinalizya bakire birisini duyunca uzaylı görmüşe döndük, el birliğiyle kızı hollandalı ile yatağa sokacaz!

Evet yaşadığım olaylar beni etkiledi kolay güvenemiyorum erkeklere.Bi erkek yaklaşsa ilgi belli etse bir yandan içim umutla dolarken aynı anda kasılıyorum çok kasılıyorum

Bırak çekingenliği, gerekiyorsa hoşlandıysan sen adım at. Şen şakrak ol, ve bu işin üstüne düşme. Bekaret işi de değil, kadın sinirli olur tarzı seylere de takılma. Bir sürü bakire olmayan arkadasım evlendi ama daha bir çok da bakire olan evlendi. Bu işler belli olmaz, önemli olan senin kendini iyi hissetmen, kendini üzecek şeyler yapmaman. Sosyal çevre önemli , ona dikkat et. Ben nişanlanırken evlilik kararı verirken bile evli ve çocuklu insanlardan bir ton mesaj aldım, sinirlerimi alt üst ettiler " evlenme, daha yaşın kaç çok gençsin, gez toz, biz evlendik de ne oldu" söyleyenler de yirmilerinde evlenenler :))) bir cinnet anında yirmisinde evlenenden akıl alacak değilim, madem mutsuzsunuz boşanın dedirttiler....Bizim millet üstüne lazım olmayan seylere burnunu sokmakta usta, samimiyet sınırını aşıyorlar, hadlerini bildirmek farz öylelerine.

Son düzenleme:
Bizde evlenmek isteyip evlenemeyen bir sürü akrabam var kız bulamıyoruz, sizde kendinize kismet demekki hayırlısı bu rabbim gecte olsa alniniza birini yazdı böyle düşünün, tanımadığınız kimseyle beraber olmayın ya çök uzulur ya hastalık kaparsaniz ALlah muhafaza olmadı görücü usulü görüşmeleri kabul edin bellimi olur kısmetin nerden çıkacağı.

Sen çok naif bir insansın belli.
Allah gönlüne göre hayırlı kısmetini versin.
Sabret, dua et. Elbette senin kısmetinde biryerlerde senin onu beklediğin gibi o da seni bekliyor.

Fransa’nın cumhurbaşkanı evlenmiş kaç yaş büyük eşi
Ne var yani
Tamam uç biraz ama
Herkeste genç kız sevdalısı değil
Aşk diye birşey var
Umutsuz olma ya

Fransa’nın cumhurbaşkanı evlenmiş kaç yaş büyük eşi
Ne var yani
Tamam uç biraz ama
Herkeste genç kız sevdalısı değil
Aşk diye birşey var
Umutsuz olma ya

İşyerindeki erkekler Fransa cumhurbaşkanına bile yorum yapıyorlar, "onun durumu istisna, ekstrem bir durum" diyorlar. 55'lik bir adam var karısı 50 yaşında. "benim hanım yaşlandı boşayıp 30'luk bayan almak istiyorum" deyip duruyor ciddi ciddi söylüyor.

Yeter ama ya, vermeyin şöyle bilinçsiz insanların çirkin örneklerini.

Akademi de misin? Kadını meta olarak görüyorlar da ondan, onlardan uzak dur ama bütün erkekleri öyle belleme. Belli ki yanlış kişiler var çevrende kafanın bu kadar bulanık olmasının sebebi de onlar.

Valla kızlar şu hayatta bende şunu farkettim,güzelsen ,kariyerin varsa,paran varsa,ailen yanındaysa,artı onlarla mutluysan yalnızsın..çünkü standartlarını bırakmak istemiyorsun,evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorsun,kriterlerine uygun seveceğin,sevileceğin birini arıyorsun,bu kadar beklemişim değsin istiyorsun:)))ama bulamıyorsunya da tam tersi tercih edilmiyorsun..hayırlısı bee

Akademi de misin? Kadını meta olarak görüyorlar da ondan, onlardan uzak dur ama bütün erkekleri öyle belleme. Belli ki yanlış kişiler var çevrende kafanın bu kadar bulanık olmasının sebebi de onlar.

Moralim bozuluyor ister istemez en çok da benim dengim olabilecek 35 küsur yaşındaki erkeklerin 25-26 yaşındaki kızlarla evlenmek istemelerini söylemesine bozuluyorum. Hatta bir tanesi benim yanımda söyledi özellikle. "Beni koca adayı olarak görme sakın" diye mesaj verdi kendince bana belki de. Buna çok içim acıdı. Ben bu beyefendiye hiç koca adayı gözüyle bakmamıştım çünkü asla,amacım sadece işyerinde diğer çalışanlarla diyalog kurabilmek.

Yine benden 2 yaş küçük başka bir erkek var işyerinde. Arkadaş olarak sevdiğim bir insan.Kandilde aradım kutladım aramama şaşırdı sanki. Laf arasında sevgilisi olduğunu sıkıştırdı. Canım çok yandı. Beni asılıyor zannetti ama öyle bir niyetim asla yoktu. Ben zaten hoşlandığım biri olsa rahat rahat arayamam kasılırım. Hoşlanmadığım, sadece arkadaş olarak gördüğüm erkeklerle ise iletişimde rahatımdır çekinmem diyalog kurarım ama karşı taraf asılıyor bu diye düşününce canım acıyor

Al benden de o kadar. İnstagram da gezip tozup burda rol kesiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…