- 30 Nisan 2018
- 1.425
- 2.906
-
- Konu Sahibi melissaselin
boyle 5 ay fln beklediğni bilmiyordum bence en onemlısı ne bılıyor msn panik olup karsına ılk cıkanla evlenme onemlı olan icine sinmesi. kırılgan ve duygusalsan da tek gecelık seyler yasama merak icin. eğer daha agresif bı yapın olsaydı kendını tutma derdim. ayrıca penık olcak bi durum yok artık kadınlar 40 yasından sonra bıle ıvf yardımyla cocuk yapıyor. 33 genc bır yas artk sadece ulkemız erkeklerı genelde sorunlu tıpler ama herkes cıft yaratılmstr sen de esını bulacaksn elbet sadece sabır.Canım bu mesajımda belirttiğim adam 40 yaşındaydı düşün. Bana "sizi kahveye çıkarıcam" dedi kabul ettim tamam dedim. Sonra 5 ay boyunca yazmadı. Koca 5 ay ! Dikkatini çekmek için sosyal medyada üyesi olduğu gruplara yazılar yazdım 5 ay yazmadı ! Sonra ben kariyerde iyi bir konuma gelince yazası tuttu: "tebrikler bu küslüğü bitirelim barışalım" diye. Benim bir gururum var. Bu yaşadığım tek olay değil diğer erkeklerle de buna benzer şeyler yaşadım malesef burdaki çoğu bekar kaın yaşamıştır bizim yaş sınırımız var bebek olması için, evlenp bebek yapmak istiyoruz karşıdaki oyun oynuyo. Karşıma hep böyleleri çıkıyo. Bunda ne var diceksiniz, ben çok hassas ve kırılganım. Başkalarına rüzgar gibi gelen olaylar bende deprem etksi yaratıyo çok ciddiyim.
Çekingen misin?
Konunun senin olduğunu bile farketmedim başka üyelerin daha yoğun yazması yüzünden. 35 yaşında arkadasım var, canımdan öte canım, olmayan ikiz kardeşim. Rüyasında herkesi öldüren ben, bir tek onu evlendirdim. Epey de güldük. O da yalnız ama halbuki Amerika'dan doktoralı iyi bir yabancı dili var, bence çok hoş ve kibar ve temiz ama anaç.uzun zamandır da yalnız, bence erkekleri iten şey bu. Ona da diyorum kaldır şu kafanı yerden, bırak anaç olmayı, akıllı hanım hanımcık halleri, belki budur sıkıntı yaratan bilmiyorum ama o hale de dikkat et. Sevgili eş gibi değilde anne gibi mi görüyorlar da uzaklaşıyorlar bilmiyorum.
Biliyorum sen demedin canımben sana anormal dmedm seray :) o merak ettiği ve yasamak istediği icin korkma dedm hepsı bu yoksa ben de evlenınce ysamıstm. haha evt tnsalım bi ara.
Merhaba kızlar, biliyorum bu konuda yeterince konu açılıyor forumda ama ben çok kötüyüm, çok kötüyüm. Yalnızlık mengene gibi boğazımı sıkıyor. Yaş 33, 34'e de birşey kalmadı. İşim maaşım var, evimi arabamı aldım ama ruhumdaki boşluk gittikçe büyüdü ben neden kısmetsizim neden olmuyor ? En son sevgilim 26 yaşımda oldu. Bana "akışına bırak dünyayı gez" diyeceksiniz onları da yaptım. Akışına bıraktım olmadı, kendimi ülkeleri gezmeye verdim olmadı. En son geçen hafta 1 hafta izin aldımm, Güney Kore'yi ve Japonya'yı gezdim. Ama 4 duvarın içine girince üzülüyorum ağlıyorum. Duvarlar üstüme geliyor. Çirkin de sayılmam öyle, makyajımı yaparım iyi giyinirim. Bir de en çok canımı yakan şey insanların benim hakkımda vardır birisi diye düşünmesi halbuki YOK YOK. Sevgililer gününde "ee akşam planı nedir" diye soruyolar halbukibi bilseler bakan yok bana yıllardır((
Özel bir konu utanarak söylüyorum ama bakireyim. Hiç cinselliği tatmadım. Hassas ve naif bir insan olduğum için, evlilik dışı yaşamaktan kokrtum. Halbuki cinsellik doğal bir ihtiyaç, biliyorum, ve buna da üzülüyorum. Gün geçtikçe daha sinirli agrasif bir insan oluyorum. En son bir avm tuvaletinde bana çarpan 9-10 yaşlarında bir kız çocuğuna bağırdım, evet uyarmam gerekti başta ama öyle sinirliyim ki barut fıçıcısı gibiyim. Çocuğun annesi de bana bağırdı, annem ortalığı yatıştırmaya çalıştı. "Bu sinirle nolucak bana başımı belaya sokucam bir gün" diye düşündüm akşama kadar ağladım. Aklıma deli deli fikirler geliyor. Geçen sene Hollanda'ya gittiğimde orda bir adamla tanışmıştım (yabancı Hollandalı adam). Netten konuşuyoruz bana iltifatlar ediyor, Hollanda'ya gel tekrar benim evimde kalırsın diyor. Niyeti belli. Bazen diyorum yapayım bu çılgınlığı. Gideyim bekaretimi vereyim, cinselliği seksi tadayım, hem adam Türkye'den uzak bana salça da olmaz diyorum. Belki iyi olurum diyorum ama ya sonrasında daha kötü olursam diye korkuyorum. Kızlar ben çok kötüyüm ne olur bana birşey deyin. Özellikle de 30 üstü bekar, bakire kadınlar siz de böyle misiniz ? Toplum baskısıyla nasıl başediyorsunuz
Geçen bir toplantım vardı orda bir adam vardı bana evli misiniz diye sordu hayır dedim. Ben hayır deyince "aaaaaaaa neden" dedi. Yüzünde öyle bir ifade vardı ki bana acıyordu, "yazık kız kurusu " der gibiydi. Kızlar canım çok yanıyor en çok da insanların acıması içimi yakıyor[/QU
Kız zzz sen delimisin iyimisin bilsen evlilikde bi halt yok ahhhh ahhhh şu zamanlarının kıymetini bilirsin.... Komşum 45 yaşında evlendi bi de çocuk yaptı ohh dedim gezmiş tozu ne güzel hem kocası hem kendi olgun ne istediğini biliyor dinginler .. Hayatta illa her şeyin bir sırası mı var vardır zamanı cooollll ol birde utanarak bakireyim diyorsun garipsin onu sevdiğin insanla paylaşmak güzel elin hollandalisini napcan yazık etme kendine.. İnsanlar senin evli olup olmadığını sorunca aaaaaa yazık demezler emin ol ohhhh işi var arabası var geziyor diye imrenirler kendini mutsuz etme hayatini yaşa elbet vardır beyaz atlı prensin
boyle 5 ay fln beklediğni bilmiyordum bence en onemlısı ne bılıyor msn panik olup karsına ılk cıkanla evlenme onemlı olan icine sinmesi. kırılgan ve duygusalsan da tek gecelık seyler yasama merak icin. eğer daha agresif bı yapın olsaydı kendını tutma derdim. ayrıca penık olcak bi durum yok artık kadınlar 40 yasından sonra bıle ıvf yardımyla cocuk yapıyor. 33 genc bır yas artk sadece ulkemız erkeklerı genelde sorunlu tıpler ama herkes cıft yaratılmstr sen de esını bulacaksn elbet sadece sabır.
Çok haklısınız.Burada evlilik oncesi iliskiye hayir diyen biri ciksa linc edersiniz peki bakire diye sizin yaptiginizin bundan farki oluyor mu??
Baskasina zarar vermedigi surece herkesin gorusu inanci kendinedir.
Burada konuya acan arkadas zaten uzgunken boyle yorumlar yapmanin amaci ne????
Evet yaşadığım olaylar beni etkiledi kolay güvenemiyorum erkeklere.Bi erkek yaklaşsa ilgi belli etse bir yandan içim umutla dolarken aynı anda kasılıyorum çok kasılıyorum
Sen çok naif bir insansın belli.Canım bu mesajımda belirttiğim adam 40 yaşındaydı düşün. Bana "sizi kahveye çıkarıcam" dedi kabul ettim tamam dedim. Sonra 5 ay boyunca yazmadı. Koca 5 ay ! Dikkatini çekmek için sosyal medyada üyesi olduğu gruplara yazılar yazdım 5 ay yazmadı ! Sonra ben kariyerde iyi bir konuma gelince yazası tuttu: "tebrikler bu küslüğü bitirelim barışalım" diye. Benim bir gururum var. Bu yaşadığım tek olay değil diğer erkeklerle de buna benzer şeyler yaşadım malesef burdaki çoğu 30+ bekar kadın yaşamıştır bizim yaş sınırımız var bebek olması için, evlenp bebek yapmak istiyoruz karşıdaki oyun oynuyo. Karşıma hep böyleleri çıkıyo. Bunda ne var diceksiniz, ben çok hassas ve kırılganım. Başkalarına rüzgar gibi gelen olaylar bende deprem etksi yaratıyo çok ciddiyim. Olan bana oluyo her defasında ben korkmaya başladım artık.
Fransa’nın cumhurbaşkanı evlenmiş kaç yaş büyük eşiİnşallah. Erkeklere birşey olmuyor. Biyolojik avantajları var, erkeğin 70 küsur yaşında bile bebeğ olabilyor biyolojileri ona göre. Peki ya biz kadınlar ? Belli yaşı geçtikten sonra çocuk doğurmak zorlaşıyor treni kaçırma riski gelip çörekleniyor.
Öyle çok erkek var ki, bir kadının en güzel en çıtır senelerini yiyor. Sonra yaşı 40'a dayanmış kaını terkedip alıyor bir 25'lik çıtır. Kasım kasım kasılıyor bir de. İşyerindeki 35'lik erkekler devamlı 20'lik kızla evlenme muhabbeti yapıyolar gözleri nasıl parlıyo bu muhabbeti yaparken( Kadınların böyle şansı yok, 35'lik kadının 20'lik erkekle evlenmesi söz konusu olunca millet ayıplar. Tersi olunca helal deyip alkışlıyorlar. Kadın ı taze etten ibaret görüyorlar. Eğitimin, kültürün, kariyerin, kazandığın maaş da var ama yaş hepsinin önüne geçiyo
Fransa’nın cumhurbaşkanı evlenmiş kaç yaş büyük eşi
Ne var yani
Tamam uç biraz ama
Herkeste genç kız sevdalısı değil
Aşk diye birşey var
Umutsuz olma ya
İşyerindeki erkekler Fransa cumhurbaşkanına bile yorum yapıyorlar, "onun durumu istisna, ekstrem bir durum" diyorlar. 55'lik bir adam var karısı 50 yaşında. "benim hanım yaşlandı boşayıp 30'luk bayan almak istiyorum" deyip duruyor ciddi ciddi söylüyor.
Valla oyle demisti hatta profilinede yazmisti ama bilmiyorum yalanda olabilir ben elanin trol oldugunu dusunuyordum son donemAaaa sözlendimi o :))
İşyerindeki erkekler Fransa cumhurbaşkanına bile yorum yapıyorlar, "onun durumu istisna, ekstrem bir durum" diyorlar. 55'lik bir adam var karısı 50 yaşında. "benim hanım yaşlandı boşayıp 30'luk bayan almak istiyorum" deyip duruyor ciddi ciddi söylüyor.
Akademi de misin? Kadını meta olarak görüyorlar da ondan, onlardan uzak dur ama bütün erkekleri öyle belleme. Belli ki yanlış kişiler var çevrende kafanın bu kadar bulanık olmasının sebebi de onlar.
Al benden de o kadar. İnstagram da gezip tozup burda rol kesiyorlar.Böyle şeylere karışmak istemiyorum ama burada çok marjinal kafalara sahipmiş gibi yazanlarda evli çocuklu emzirme beslenme hakkında konular açan insanlar.
Cinsel birliktelik yaşamak marjinallik olmadığı gibi yaşamamak da o kadar yadırganacak bir durum değil.
Sonuçta Los angeles veya Miami'de değil Türkiye'de yaşıyoruz.Bu kadar şaşırılacak şoke olacak ne var anlamadım doğrusu