denedim, gerçekten muhteşem bir şey. Görüntü resmen kısır gibi. Azcık zeytinyağını kaçırmışımkarnabahar kısırı ( sağlıklı kısır :))
rondodan geçirilmş karnabahar
limon
istenilen yeşillikler
katkısız / ev yapımı salça
hazırlanışı:
karnabahar azıcık zeytinyağı ve 1 yk salça ile kavrulur.
biraz soğuduktan sonra istenilen bahartalar ve yeşillikler ile karıştırılı :)
çok basit çok leziz
Eki Görüntüle 1903273
afiyet olsunnn :)denedim, gerçekten muhteşem bir şey. Görüntü resmen kısır gibi. Azcık zeytinyağını kaçırmışımEki Görüntüle 1906787
ben bunu fırında yapıyordum tost makinası da güzel fikirmişEki Görüntüle 1906904 Evde kizartmasini sevdiginiz tüm sebzeleri kullanabilirsiniz.
Sebzeleri temizleyip dograyip tost makinasinda yada teflon bir tavada kitartiyoruz.Ben tost makinesinde yapmayi tercih ediyorum.hatta tavayi fircayla az yagliyorun.
Renkli biberleri domates rendesinde kavurup sebzeleri icine ekliyorum.dilersem sarmisakli yogurtla
Yok yogurt yemiyeceksem domatesler kavrulurken 1 dis sarmisakta ekliyorum.
Yagda kizartmadan cok daha lezzetli oluyor.
Firini denemedim fistigim hicben bunu fırında yapıyordum tost makinası da güzel fikirmiş
fırında da çok güzel oluyor canım. ben geçen aylarda fırında yapıyordum. hatta mantar falan da aldım pazar akşamı yemeğim olacak bu inşallah.Firini denemedim fistigim
Tostta dene zamandan tasarruf
Tarif isteriz amafırında da çok güzel oluyor canım. ben geçen aylarda fırında yapıyordum. hatta mantar falan da aldım pazar akşamı yemeğim olacak bu inşallah.