- 27 Nisan 2016
- 4.754
- 29.938
Eğer karnabahar seviyorsan gerçekten çok güzel. :) tavsiye ederim.Aaa ben bu tarifi diyetisyenden de duymuştum. Tadi gercekten kisira benziyo mu canim
Bir de pizza da yapılıyor onu da yarın paylaşırim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer karnabahar seviyorsan gerçekten çok güzel. :) tavsiye ederim.Aaa ben bu tarifi diyetisyenden de duymuştum. Tadi gercekten kisira benziyo mu canim
Beni sirke ve pul biberi basıyorumbunu deneyeceğim tavuk yiyemiyorum ama sarımsak sirke yedirtir diye düşünüyorum tşkler tarif için
Hayırlı olsun. Çok YORUM değil çok TARİF lütfen Takibi kolaylaştıralım, ara da leziz şeyleri kaçırmayalımMerhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri..
Kızlar Tariflerin Arada Kaynamaması İçin Sadece Yemek Tarifi Paylaşmaya Özen Gösterelim Lütfen
Resımli olması sartmı kuzucumHayırlı olsun. Çok YORUM değil çok TARİF lütfen Takibi kolaylaştıralım, ara da leziz şeyleri kaçırmayalım
RESİMLE daha güzel olur benceResımli olması sartmı kuzucum
Topik hayırlı olsun , naniş yine ne haltlar karıştırdın kuzum
Fıstık bir tavsiye ; ilk mesajına eklenen tariflerin isim ve sayfalarını eklersen linkte ne var kaçıncı sayfada bilinmesi kolay olur
özlendiniz püsküüt hanım
Ben yapmıştım ve eşim de yedi ben söyleyene kadar anlamadi karnabahardan yapildiginiAaa ben bu tarifi diyetisyenden de duymuştum. Tadi gercekten kisira benziyo mu canim