- 25 Ekim 2013
- 1.371
- 1.676
Mevzuda siz sadece dayak konusuna takılırsanız tabikide diğer olayları görmezsiniz. Bir Anne var ortada ve gelin olarak yorum sahibi de karşısındaki kadına sıradan birisi gibi yada yaşıtıymış gibi çene çalıp kavga etmesi hakaret etmesi ne kadar doğru acaba? Ben o hadisi dayağa sabretmesi için söylemedi. Ben sözlü bir tartışmada susarak sabrederek,kayınvalidesini gösteremediği olgunlugu kendisinin göstererek hem eşinin kalpini kazanması hemde Rabbinin rızasını kazanması için söyledim. Ama sanırım sizler kendinize göre yorum yaparak anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız vesselammevzusu dayak olan bir konuya gelip cennet için sabretmeliyiz yazarsan böyle anlamam çok normal değil mi ?
Size göre yanlış olan demek ki bana göre doğru. Ben doğruluguna inanmadıgım hiç bir cümleyi söylememKardeş sen çok yanlış gelmişsin.
Sizinde benim yazdıklarımı okumadıgınız ortada. Ben asla ve asla dayagı meşru göstermedim. Dayaga ben değil, bizzati benim dinim olan İSlam en başta karşıdır. Ben sadece ufak defek sorunlarda bir yuvanın yıkılmasına karşıyım. Ben konu sahibine keşke kayınvalideniz konuşup dursaydı sizde susarak Hem eşinizi kırmamaış olurdunuz hemde susarak şeytana fırsat vermemiş olurdunuz demek istedim. ALLAH aşkına siz benim dayak tarafdarı oldugum fikrine nasıl vardınız?!
Bende bu kadınlar kulubündeki bir çok insanı tanıyamadım.Bir çok konuda aldatma konusu dayak konusunda yorumlarla aman durun sabredin diyenler şimdi 1 tokat karşısında hemen boşan diyerek neyin kafasını yaşıyorlar anlamış değilimacaba içinde şiddet olan bi konuda ufak tefek sorunlar için yuva yıkılmasına karşıyım diyebilcek bi düşüncede olduğunuz için olabilir mi?
Bende bu kadınlar kulubündeki bir çok insanı tanıyamadım.Bir çok konuda aldatma konusu dayak konusunda yorumlarla aman durun sabredin diyenler şimdi 1 tokat karşısında hemen boşan diyerek neyin kafasını yaşıyorlar anlamış değilim
kendi adıma öyle bir şey söylemedim söylemem de kim için dediğinizi anlamadımBende bu kadınlar kulubündeki bir çok insanı tanıyamadım.Bir çok konuda aldatma konusu dayak konusunda yorumlarla aman durun sabredin diyenler şimdi 1 tokat karşısında hemen boşan diyerek neyin kafasını yaşıyorlar anlamış değilim
nedenini ben size söyleyeyim.Çünkü tokat sadece bir başlangıç.Fiziksel şiddeti bir kez uygulayan insanı artık durduramazsınız.Bende bu kadınlar kulubündeki bir çok insanı tanıyamadım.Bir çok konuda aldatma konusu dayak konusunda yorumlarla aman durun sabredin diyenler şimdi 1 tokat karşısında hemen boşan diyerek neyin kafasını yaşıyorlar anlamış değilim
Bu hep eski Türk filmlerinde yanlış anlaşıldıktan sonra tokat yiyip yine de tirim tirim kociş peşinde koşan Hülya Koçyiğitgiller yüzünden böyle.ben kendimi ezdirmem arkadaş, cehenneme gidicem bu durumda odun atmak isteyen?
Bu hep eski Türk filmlerinde yanlış anlaşıldıktan sonra tokat yiyip yine de tirim tirim kociş peşinde koşan Hülya Koçyiğitgiller yüzünden böyle.
Bana tokat atacak adama o elini yediririm herhalde; kan çıktı yine beynime ya.
Olmasan da oldu derlerahah ahh neler dicem de feminik diyollaa