Yarin eve gelmişsin ve ben yokum Sevgili Kocam..

mevzusu dayak olan bir konuya gelip cennet için sabretmeliyiz yazarsan böyle anlamam çok normal değil mi ?
Mevzuda siz sadece dayak konusuna takılırsanız tabikide diğer olayları görmezsiniz. Bir Anne var ortada ve gelin olarak yorum sahibi de karşısındaki kadına sıradan birisi gibi yada yaşıtıymış gibi çene çalıp kavga etmesi hakaret etmesi ne kadar doğru acaba? Ben o hadisi dayağa sabretmesi için söylemedi. Ben sözlü bir tartışmada susarak sabrederek,kayınvalidesini gösteremediği olgunlugu kendisinin göstererek hem eşinin kalpini kazanması hemde Rabbinin rızasını kazanması için söyledim. Ama sanırım sizler kendinize göre yorum yaparak anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız vesselam
SON OLARAK ŞUNU DA BELİRTEYİM Kİ, DAYAK ATAN KİM OLURSA OLSUN,İSTER ANNENİN EVLADINA, İSTERSE KOCANIN EŞİNE ATTIĞI BİR TOKAT OLSUN,BEN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIM.

canım bu ne ya, her konun aynı, her konuda şiddet (fiziksel, ruhsal) her konuda gitsin bu artık baba evine yeaaa muhabbetleri... sen deli misin aklını peynir ekmekle mi yedin neden heba ediyorsun gençliğini ?

acaba içinde şiddet olan bi konuda ufak tefek sorunlar için yuva yıkılmasına karşıyım diyebilcek bi düşüncede olduğunuz için olabilir mi?

acaba içinde şiddet olan bi konuda ufak tefek sorunlar için yuva yıkılmasına karşıyım diyebilcek bi düşüncede olduğunuz için olabilir mi?
Bende bu kadınlar kulubündeki bir çok insanı tanıyamadım.Bir çok konuda aldatma konusu dayak konusunda yorumlarla aman durun sabredin diyenler şimdi 1 tokat karşısında hemen boşan diyerek neyin kafasını yaşıyorlar anlamış değilim

Aman durun sabredin diyen ben fazla görmüyorum.Herkes kendine bir hayat kur diyor.Çok çok pişman olmuşsa bir şans daha ver falan deniyor.Kocan aldatmış aman dur sabret diyen daha görmedim.1 tokat dediğiniz şey de şiddet işte illa gözünün morarması mı gerekiyor dayak kalıbına girmesi için ? Ayrıca herkesin ortasında vurulmuş ne kadar onur kırıcı bir şey,onurunun zedelenmesi bile başlı başına bir boşanma sebebi.

kendi adıma öyle bir şey söylemedim söylemem de kim için dediğinizi anlamadım

çok sorunlu bir aile,üzgünüm elini bir kere kaldırdıysa eşiniz bir tartışmada yine kaldırır.ve aile çok sorunlu ama eşiniz kopamayacaktır tekrar tekrar kavga edeceksiniz değmez bence anladığım kadarıyla önceden de sorunlarınız varmış,bence bir karar verin sonuçta siz eminim ki bundan sonra devam etse dahi gidişatı bizden iyi görebiliyorsunuzdur.bence kendinize yazık etmeyin.

Konu sahibi boşansa ne olacak ki? Akıllı kadın kendini zaten bu durumlara düşürmezdi. Bence biraz tencere kapak bir ilişki. Boşanmasınlar. Benim önerm aileyle araya mesafe konması yönünde. Yoksa birbirini trtaklama bu ilişkide rutin bir hal almış.

Boyle bir aileyle hala gorusme israri neden? Ben erkek kardesimle boyleyim, ayni yerde atesle barut gibiyiz ve gorusmuyoruz, arti ailem de gorusmememiz icin elinden geleni yapiyor. Kardesime aramadan gelme, biz annemdeysek ablanlar burada gelme diyor. Sizinki cok sacma bir durum olmus.

pardon da kocanız szi onların önünde tokatlıyor sonra benim eşim ezdirem!
onlara o cesareti veren sizin kocanız olmuş
eğer eşinizle devam edecekseniz bile size tek tavsiye ailesiyle bayramda dahi görüşmeyin

nedenini ben size söyleyeyim.Çünkü tokat sadece bir başlangıç.Fiziksel şiddeti bir kez uygulayan insanı artık durduramazsınız.

O tokat tek bir kez dahi yaşanmış olsa bile; bir ömür hiç aklından çıkmayacak.. hep yüzünde ve yüreğinde hissedeceksin acısını..

Hakkınızda hayırlısı olsun..

Bana kalırsa artık eşinizin ailesi işe görüşmeyi kesmelisiniz. Ben olsam o tokattan sonra bir daha görüşmezdim.

Bütün konularınızı genel olarak okudum
Genel bir yorum yapıyorum
En ufak bir lafta bile karşıdaki insanı çileden çıkarana kadar ağlayıp söylenen bir yapınız var
Örn: eşinizi sinir edip görümceyi dövdürmeniz
Olayları aşırı abartıyorsunuz
Örn: kına tepsisi olayı. Yani kıytırık bir yepsi. Oda abisinini nişanı için heves etmiştir tutmak istemiştir. Sonuçta o da onun kardeşi. Sizin kardeşiniz tutmuş en nihayetinde. Neden bu kadar olay? Sonra tabiki kp sizi sevmez, görümce size hizmet etmez. Siz onları sevdiniz mi ? Sende bir kardeşsin buyur bunu da sen yap dediniz mi ? Varsa yoksa abiyle kardeşin arasını nasıl bozarıma kafa patlatmışsınız yazık... İki kardeş bayramda bile görüşmeyecek hale gelmişler. Bu kız kaldı ki zamanında intihar etmiş belki abisine çok ihtiyaç duyuyor ? Günah değil mi ?

Benim yengem 20 liralık tepsi uğruna aylarca huzursuzluk çıkarsa bende onun tabağını kaldırmak istemem. Zerre kadar da sevmem.

Kızı dövdürüp sözünü mahvetmişsiniz. Üstüne kız bunları yapmakla az bile kalmış.

Valla karisik durum gibi gorunuyor ama bu sadece sizden dinledigimiz kismi o yuzden en iyi karari kendiniz verebilirsniz. Siddet hicbirseyin cozumu degil esiniz tokat atmamaliydi ama bu raddeye gelene kadar ne oldu sizin de hataniz var miydi bilemem..

ben kendimi ezdirmem arkadaş, cehenneme gidicem bu durumda odun atmak isteyen?
Bu hep eski Türk filmlerinde yanlış anlaşıldıktan sonra tokat yiyip yine de tirim tirim kociş peşinde koşan Hülya Koçyiğitgiller yüzünden böyle.

Bana tokat atacak adama o elini yediririm herhalde; kan çıktı yine beynime ya.

ahah ahh neler dicem de feminik diyollaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…