Yarin eve gelmişsin ve ben yokum Sevgili Kocam..

Canım ya götür altınları suratlarına fırlat ne haliniz varsa görün de evi terket diyesim geliyor benim sadece ..eşin ani bir sinirle böyle bişeyi tekken yapsa bir ihtimal düşün derdim ama bundan böyle sizin seviye yerlerde KV KP görümcen bi taraflarına kına yaksın artık!

Arkadaşlar kaçıp gittiğim fln yok.. Yazdıklarımın arkasındayım. Kaçıp gitmek için o kadar yazmadım sizlere..

Öncellikle herkese iyi veya kötü yorumlarınız için teşekkür ederim.

O günden beri ayaklanamadım, hastaneye gittim serum ve ilaçlarla eve döndüm.

Eşim ailesi kovduğunda oda kovdu beni, ben babamı çağırıp ayakkabımı giydiğim de ise kv o kadar kapıya kadar gelip içeri girmem için rica etti..

Eşimin hareketlerinden de anladığım kadarıyla pişman. Elbette pişmanlık herşeyi geri getirmiyor.

Kendisiyle dün zar zor (halsizliğimden) konuşabildim.. Kararım: Ya boşanırız, yada ailesiniyle beni yüz göz etmez birdaha. En azından kardeşi evlenene kadar (1-2sene) o eve ayağımı atmam, dedim kendisine. Oda kendine bir gel konuşuruz herşeyi dedi. Tmm dedim.

Lütfen halimi bilmeden yorumlamayın.

Evet şiddet görmüştüm.. O hadiselerden sonra kendisi bana bir fiske atmamıştı. Babasının gazıyla (kılıbıksın sen vs..) ve babasına sesimi yükseltmemle birlikte refleks olarak attı, kp de onu geriye itti. Benim de aklım almıyor önce gazla sonra itekle.. Eşim görümcemle tartıştığında hadi kalk gidiyoruz dedi kalktım kv sütümü helal etmem dedi bende zorla çektim eşimi öyle dediği için (keşke de çekmeseydim) yada ben çıkıp gitseydim.. Ama keşkeler işte geri getirmiyor o günü. Yoksa yapacağım tek şey çekip gitmel olurdu o cehennemden.

Şimdi durumumuz bu.. Ya boşanıyoruz yada ailesiyle konuşmayacağım/görüşmeyeceğim.

Ben olsam o tokattan ve işe bide kendi ailemin karışmasından dolayı giderdim heralde ama insanın başına gelmesi farklı tabiki geçmiş olsun

Siz zaten iç hesaplaşmalarınızı yapmışsınız, eşinizin iyi yönleri daha ağır basmış, boş yere buraya konu açıp germeseydiniz keşke kendinizi, malum iş dayak seven, koca düşkünü kadın olmanıza kadar götürülecektir. götürülmiştür belkide okumadım yorumları tahminde bulunuyorum sadece. Ben okuduğum konunuzdan zaten barışacağınızı anladım.

yalnız eş bana bu boşanma barışma durumlarını çok da takmıyor gibi geliyor.

konu sahibi rutin olarak boşanmaya kalkıp sonra kendi kendini boşanmamaya ikna ediyor.

bu tamamen bi izlenim açılan konulardan dolayı

Haklı olabilirsiniz de .. Eğer babanız da size "benim bakacak durumum malum.. İşim bile yok kızı. Kime güveniyorsun? Kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalış (1 senem kaldı okulun bitmesine)" derse boşanma kararı o kadar da kolay alınamıyor. Kim ister ya kim ister! Durmadan eşim bugun annesinden babasından ne duyup hangi gaza gelecekte benim üzerme yürüeyecek düşüncede olmayı durmadan.. Dayak yemeğe aşıkmışım gibi görünüyorum burda da, elbet sizin kadar bende olaya hafif bakmıyorum eşimle iyi olduğumuzu kim söyledi? Küsüp boşanacağım dersem kime sığınacağım. Kime gidiyim? Babanızdan da böyle şeyler duyarsanız be yapmayı bekliyorsunuz! Son şans bu diyip sustum. Ama şansa veya eşime bağlılığımdan değil, ailemi düşündüğümden.. Babam bugun yanındayım ama yarin yaşayacağım ne malum diyor? Arkadaşlar eleştirin eleştirmeyin demiyorum ama lütfen sorun önce, ailen arkanda mı? Boşanabilecekmisin? Diye..

Fiziksel hasar bir yana psikolojik kisim daha kotu. 2 turlude siddet var. Yol ver gitsin tokat ne demek. Hic kimse senden degerli degil

daha önceki konuları okumadım ama arkadaşların yorumlarından az çok bir şeyler anladım. uzunca bir yorum yapmak istemiyorum çünkü zaten gerekli tavsiyeler verilmiş. ben sadece şunu demek istiyorum; hem sen hem kocan ruh hastasısınız, tedavi olun.

bu arada türkçeye de biraz dikkat lütfen.

Biz ne desek boş.
Her şekilde kabul etmeyip, kendi doğrularınızı bize normalmiş gibi göstermeye çalışıyorsunuz.
Allah yardımcın olsun.

2.sayfada burcutk alıntı yapmış senin bir yorumunu, o yorumda dayak yiyorum ama ayrılmak istemiyorum demişsin

şimdi burda çizdiğin portre tam tersi sanki ayrılmak istiyorsun ama şartların musait değil, hangisine inanalım

ben buradaki yorumlara çok ters bir şey yazacağım.. hani siz demişsiniz ya "kocamdan dayak yiyorum ama boşanmıyorum diyeceğim aklıma gelmezdi" diye.. bundan 2 sene öncesine kadar şimdi yazacağım mesaj da benim aklıma gelmezdi..

ben artık bazı şiddet türüne karşı değilim, yani istiyorsanız tabi ki dayak yiyebilirsiniz.. gurur sizin, hayat sizin, beden sizin.. siz kendinizi korumazken burada kim size neden boşan desin, saçma.. ailesine karşı yapacağınız şey ise eşiniz şiddet uygularken yapacağınız şey ile aynı; tolere etmek..

kolay gelsin..

belki de dayak cennet çıkmadır diyenler haklıdır değil mi

Konu sahibesi birkaç sayfadan sonra "ama aslında" ile başlayan cümleler kurmaya başladığında ben zaten çabaların boşa gittiğini anlıyorum.

Ama belki de yaşımdan dolayı genç bir kız buraları okuyordur ve ağzımızdan "ye o zaman dayak" lafını duyar ve ileride bir gün uygular diye korkuyorum.

Sen de haklısın.

Babanız kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Emekli mi? Emekliyse bakmakla yükümlü olduğu kaç kişi var?
Ayrıca çoğumuzun babası dün vardı,bugün yok. Kimse kazık çakmadı.
Siz okulu bitirene kadar da ölmez bence babanız. Maddi olarak ancak 1-2 sene yük olursunuz.
O kadarına da yanaşmıyorsa başlarım babalığına.
Ben evi terk ettiğim zaman sıfırı tüketmiştim. Rahmetli babamın kuru bir emekli maaşı vardı. Evde biri yeni mezun ama işsiz,diğeri işten çıkarılmış iki abim vardı. Gayet de geçindik. Bi tabak yemek yedirmekten mi aciz babanız?
Hiç sanmıyorum..

arkadaş bir konusunda babasının araba aldığından bahsetmişti ama..

Ruh hastası ailenin ruh hastası oğulları ve kızları.
Anlaşılan siz de ruh hastası gelin olmak için Israrla bu insanların dibinde yaşamaya devam ediyorsunuz.
Hayırlısı...

Tokat atması düşündürücü.. öncesi var mı bilmiyorum ama sonrasının garantisi var mı sizce ? ailesi de tuhafmış bayram günü olacak şey mi eskiye dönmeler düğün cd sinin izlenmesi çok saçma .. yaşandı ve bitti her ne olursa olsun.. ( benim eşimin ailesi gibiler eskiye dönmeleri) kayınpederine de diyecek yok yani babanı çağırmalar.. eşin ailesinin yanında tam tavrını koymuş ama koruyamamış.. hakkında hayırlısı olsun canımmm... benimde aileyle eşimle sorunlarımm var .. sıcağı sıcağına karar alınmamalı biraz kafanı dinle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…