- 20 Haziran 2015
- 1.282
- 3.140
Çok feminik gördüm seni çok. Nedir şu erkeklerin bizden çektiği ama?ahah ahh neler dicem de feminik diyollaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok feminik gördüm seni çok. Nedir şu erkeklerin bizden çektiği ama?ahah ahh neler dicem de feminik diyollaa
Ve gece fenalaştığımda eşimin o bana merhameti, kafamda herşeyi allak bullak etti..
fenalaşma sebebinizde kendisi bunu hatırlarsanız belki daha net düşünürsünüz.
Aynen. 'Siniri olmasa pamuk gibi adam. Sadece sinirlendiğinde kafamı duvara vuruyor.'kk klişesi, en sevdiklerimden biri: özünde iyi biri, normalde iyi biri, aslında iyidir
bu klişeler genelde döven söven boynuzlayan adamlara söyleniyor
Aynen. 'Siniri olmasa pamuk gibi adam. Sadece sinirlendiğinde kafamı duvara vuruyor.'
Bir de samimiyetsiz özlü sözlere sırtımızı dayamaya bayılırız. Bir adam 'dünya ahiret bacımsın' diyorsa garanti o kadında gözü vardır. Biri 'ölüm hak miras helal' diyorsa garanti rahmetli elinde olsaydı ona zırnık bırakmazdı. Her şey için bir bahanemiz vardır bizim.
Evvet. İşin kötüsü kınadığını yaşamadan ölmezsinciler bizim gibi destek olup aklı başında yorum yapanları kınamaya doyamıyorlar. Ne feminikliğimiz kalıyor ne de marjinalliğimiz.kınadığını yaşamadan ölmezsin ve yuva kolay mı kuruluyo var bide