Yarin eve gelmişsin ve ben yokum Sevgili Kocam..

Sizin ilişkinin oluru yok bence ya. Anlattıklarınızdan çıkardığım kadarıyla herkesin ayrı ayrı karakter arızaları var. ÜStüne herkes geçmiş konusunda acayip kırgın ve yapı olarak çirkef. Bazı insanlar bu düzen içinde yaşayıp giderler. Fırtınalı sülale kavgaları yaşar iki gün sonra güler geçerler, kırılıp umursamazlar vs. ama siz içten içe etkileniyorsunuz da stresten yüz felçi geçirmişsiniz bakın. Yapı olarakta intikam yemincisi stayla bir insansınız biraz, olmaz yani size de yazık. Doğacak çocuklarınıza hepten yazık.

kk klişesi, en sevdiklerimden biri: özünde iyi biri, normalde iyi biri, aslında iyidir

bu klişeler genelde döven söven boynuzlayan adamlara söyleniyor
Aynen. 'Siniri olmasa pamuk gibi adam. Sadece sinirlendiğinde kafamı duvara vuruyor.'

Bir de samimiyetsiz özlü sözlere sırtımızı dayamaya bayılırız. Bir adam 'dünya ahiret bacımsın' diyorsa garanti o kadında gözü vardır. Biri 'ölüm hak miras helal' diyorsa garanti rahmetli elinde olsaydı ona zırnık bırakmazdı. Her şey için bir bahanemiz vardır bizim.

Valla durum çok vahim eski konularınızıda az çok hatırlıyorum bu geçmişin izleri hiç bitmiyor bizimde var bir iki mesele annem hiç unutmaz:KK34:
KV ile annem nezaman bi araya gelselerdi hep laf sokma atışma vs en son çocuklarımın doğum gününde mevzu kopdu çok pis kavga çıkdı sonrasında :mad:ben hala kendime Derimki o gün eşim beni dövmedi ya artık eminimki bana asla el kaldırmaz böyle yazıyorum çünkü çok kötü şeyler yapdım çok ağır konuşdum hakaret bile ettim haklıda olsam böyle davranmaya hakkım yokdu eşim benim anneme böle konuşup evden kovsa ben ne yaparım bilmiyorum:KK43:çok şükür herkes hatasını anladı çok uzatmadan barıştık şimdi ikisini bir araya getirmiyoruz gelselerde herkes haddini bilerek oturuyor :KK51:
Size tavsiyem nacizane şiddette maruz kalmışsınız hemde en kötüsüne boşanmak çare değil :KK12:bir daha kendinizi bu raddeye getirmeyin o ortamı hemen terk edin eşiniz kalkalım demiş neden geri oturuyorsunuz hemen kaçın gidin yada hiç görüşmeyin :110:
Eşim bana hiç gitmşceksin artık anneme dedi 3 ay hiç gitmedim :110:bayram vesilesi ile barışmıştık çok zor zamanlardı üstünden üç yıl geçti hala aklıma geldikçe çok üzülüyorum söylediklerim için:110:

Susmak bazen en büyük cevaptır :KK51:

Hata hatayı doğuruyor bence..
Aile içinde kırgınlık olur ancak küslük olmaz bana göre. Neden olmaz? Çünkü taraflardan birinin karakteri, tıpkı görümcenin karakteri gibi terbiye sınırları dışına çıkmaya, seviyesizliğe müsaitse, o deliyi biraz idare etmek gerekecektir. Çünkü onun ailesinin evindesiniz ve ne yazık ki pek çok insan hatalı da olsa evladını üstün tutuyor bu devirde, evet çirkin bir şey bu ama, durum bu.. Tüm bunları göz önüne alınca da yapılması gereken, karşı tarafın daha çok içine oturacak olan "soğukluk" ve "mesafe" uygulamaktır ki eşiniz bence bunu daha iyi yapabilirdi, bu kadar germek yerine.. Bayramdır, el verilir, biter.. "Nasılsın?" denilirse "İyi sağol" denir, geçilir gider.. Mümkün mertebe az kalınır.. Kimse kimseye bir şey söyleyemez, haklıyken haksız duruma da geçilmez..
Bu yüz göz olma iyi mi oldu şimdi, bence hayır.. O tokat hiç olmamış.. Çok çirkin bir şey bu.. Şimdi kayınpedere de, kaynanaya da gün doğdu.. Fitilinizi ateşlemenin yeterli olacağını biliyorlar.. Siz hazırsınız zaten..
Kaset açılması, eski defterler falan.. Ne demeye orada oturdunuz onu da anlamıyorum.. Neyi ispatlayacaksınız.. "Çocuk muyuz biz? Siz bazı şeyleri sineye çektiniz, ben çektim, kapandı gittti.. Artık aile olduk" diyemediniz mi.. Zorla mı açıyorlar. Kalkın oradan "Benim hatırlamak istemediğim şeyler çok.. Sizi seviyorum, soğumak istemiyorum.. Benim için geçmiş kapandı, bana bunlarla gelmeyin" deyin başka odaya geçin.. Telefon açın, müzik dinleyin, bulaşık yıkayın.. Başka bir şeyler yapın.. Sizi düşürmeye çalıştırları fevriyete asla müsaade etmemeniz gerekir..
Ne olursa olsun hata karşılıklıdır ne yazık ki.. Ha tabi haklıyken haksız duruma düşmek, hatalıyken daha çok hata yapmak gibi skorlarla ilerliyor durumlar, sizin örneğinizde olduğu gibi..
Bundan sonra ne yapmalısınız, bir şey diyemem.. Ama olan olayları tırmandırmasaydınız bu kadar, doğru tavrı koyabilseydiniz, şimdi bu durumda değildiniz.. Bunun için yazdım ben..
Allah kolaylık versin,

Aynen. 'Siniri olmasa pamuk gibi adam. Sadece sinirlendiğinde kafamı duvara vuruyor.'

Bir de samimiyetsiz özlü sözlere sırtımızı dayamaya bayılırız. Bir adam 'dünya ahiret bacımsın' diyorsa garanti o kadında gözü vardır. Biri 'ölüm hak miras helal' diyorsa garanti rahmetli elinde olsaydı ona zırnık bırakmazdı. Her şey için bir bahanemiz vardır bizim.

kınadığını yaşamadan ölmezsin ve yuva kolay mı kuruluyo var bide

kınadığını yaşamadan ölmezsin ve yuva kolay mı kuruluyo var bide
Evvet. İşin kötüsü kınadığını yaşamadan ölmezsinciler bizim gibi destek olup aklı başında yorum yapanları kınamaya doyamıyorlar. Ne feminikliğimiz kalıyor ne de marjinalliğimiz.

boşanmak care mi...Bu da eklendi hafızama

bu durumda evet care, bu kız ailesinin evinde bile rahat oturamıyo,dayak yiyo hem de defalarca, care arayan için evet boşanmak care

gözümü açtım kapadım 30 oldum, bunca zaman nasıl geçti bu beyaz teller ne zaman çıktı hiç anlamadım daha ne kadar yaşıcam belli değil neden dayak yediğim aileme hasret kaldığım evliliğin içinde olayım deli miyim

Arkadaşlar bir insan, kadın ya da erkek, dövdüğü, tartakladığı insana saygı duymaz, duyamaz, şiddetin tanımına ters bi kere, ben senden üstünüm sana gücüm yetiyor bir vuruyorum sesin kesiliyor demek bu, sen sonra kendini avut yok burnunu sürttüm yok trip attım yok gerdan kırdım

Size tokat atmış, ailesi zaten problemli. Daha ne merhameti be guzelim. 2.secenek cok daha agir bence. Kac kurtar kendini bu aileden

Ya arkadaslar biz habire yorum yapip duruyoz konu sahibi denilen sahis konuyu acip kacmis. Bosuna dil dokuyoruz. Bu konu sahibinin zaten 2. Nicki. bildigim kadariyla daha oncede baska nickle buna benzer konu acip bizden yorum almis fakat genede aklinin dikine gitmis biri. Cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmak gibidir sozum konu sahibine. Bence dahada yazmayin su kadina zaten ortalarda yok

Konularınızı okudum, şok oldum.

Eşiniz sürekli şiddet uygulayan biri; eşine, kardeşine. Olay bir kereye mahsus değil. Öyle olsa da ne yazar ya...

Geçmişte herkes problem yaşıyor. Kimine verilen sözler tutulmuyor, kiminin düğün altınları elinden alınıyor.
Sizde ise görümceniz KINA tepsinizi tutmak istemiş ve nefretinizi kazanmış. O da dayak yesin üzülsün hastanelik olsun diye diye sağlığınızı kaybetmişsiniz bence.

Eşiniz şiddet öfke Kontrolü tedavisi görmeli, siz de bu kin dolu hislerden arınmaya bakın.

İlk defa birine bunu diyorum ama boşanın. Herkes kurtulsun, rahat nefes alsın. Siz de bir daha evlenirseniz KINA tepsisini kucağınızdan indirmeyin, kendiniz tutun.

Utanç verici... Allah düşmanımın başına vermesin..

Şu aileyle neler yaşadiniz hala nasil yüz yüze bakiyorsunuz anlamayorum. Şiddet olayina değinmeyeceğim çünkü boşanmayacaksin biliyorum.

X