Hahahahhhah sesli güldüm dogru soylemissiniz hemde bayram gunu adakin ailesindede hic akil yokmusO değil de kızım bi kaç gündür cd yuvarlıyor yerlerde. Sabah bi baktım 'kına' yazıyor.
3 yıldır daha izlemeye fırsat bulanamıştım anasını satim.
Bayram günü düğün cd si izlemek ne la?
Kim suçlu kim suçsuz delil mi arıyolar manyak mı bunlar?
Kriminale,Tübitak'a falan da göndersinler.
Burda herkes kafasına göre konuşuyorda eşinizn bAbasına bağırdığnızda sizn eşinz sus baba bnm eşim haklı der mi???? Bn söyleyim kimsenin eşi demezdi.
Anne babası yanında yaşlanmış olup da cennete giremeyenin burnu yerde sürünsün. Hadis-i Şerif
Cenneti kazanmak kolay değil,dünyada çile çekmeyen tek bir Peygamber gösterin bana desem acaba gösterebilecek bir babayiğit var mı?!....
cennet ucuz değil cehennem dahi lüzumsuz değildir!!.... Biz eğer o Cennete talip olmuşsak o kutlu yolda her türlü zorluklara karşı olgunlukla ve sabırla göğüs germeliyiz derim
Hanimefendinin konuyu bastan sona okumadigi ortada bosverin. Konunun suanda cennet cehennem efendime soyliyim anne baba yaslanmasiyla ne alakasi varsasiz çok yanlış anlamısşınız mevzuyu
cennet kaç tokata geliyor bu durumda ?
benim din anlayışıma göre din , haksızlığın zulmün karşısında olun der
ama siz dayağı meşru göstermek için dini alet ediyorsunuz kendinizi öyle avutun madem
Sizinde benim yazdıklarımı okumadıgınız ortada. Ben asla ve asla dayagı meşru göstermedim. Dayaga ben değil, bizzati benim dinim olan İSlam en başta karşıdır. Ben sadece ufak defek sorunlarda bir yuvanın yıkılmasına karşıyım. Ben konu sahibine keşke kayınvalideniz konuşup dursaydı sizde susarak Hem eşinizi kırmamaış olurdunuz hemde susarak şeytana fırsat vermemiş olurdunuz demek istedim. ALLAH aşkına siz benim dayak tarafdarı oldugum fikrine nasıl vardınız?!siz çok yanlış anlamısşınız mevzuyu
cennet kaç tokata geliyor bu durumda ?
benim din anlayışıma göre din , haksızlığın zulmün karşısında olun der
ama siz dayağı meşru göstermek için dini alet ediyorsunuz kendinizi öyle avutun madem
Konuyu okudum ama yazılan yorumları baştan sona okumak zorundamıyım?! Ben okudugum konuya başkalarının yorumlarına bakarak cevap yazmıyorum. Ben bizzati kendi fikrimi yazıyorum başkalarının fikrine ve yorumuna ihtiyacım yokHanimefendinin konuyu bastan sona okumadigi ortada bosverin. Konunun suanda cennet cehennem efendime soyliyim anne baba yaslanmasiyla ne alakasi varsa
Sizinde benim yazdıklarımı okumadıgınız ortada. Ben asla ve asla dayagı meşru göstermedim. Dayaga ben değil, bizzati benim dinim olan İSlam en başta karşıdır. Ben sadece ufak defek sorunlarda bir yuvanın yıkılmasına karşıyım. Ben konu sahibine keşke kayınvalideniz konuşup dursaydı sizde susarak Hem eşinizi kırmamaış olurdunuz hemde susarak şeytana fırsat vermemiş olurdunuz demek istedim. ALLAH aşkına siz benim dayak tarafdarı oldugum fikrine nasıl vardınız?!
Benim insanlara sen cennetliksin sen cehennemliksin deme yetkim yok (HAŞA)Eşimin atalarinin bu bayram evine gitmedik ne ben ne eşim, biz de cehennemligiz galiba. Onlar agzimiza etse susmaliyiz degil mi? Ben haksizliga ayrimciliga gelemem, bunu yapan kendi ailem dahi olsa. Buyukler yol gosterici olur, orta yol bulur, en ufak biseyde gaza gelip baban seni alsin denir mi? Sabir eden cennetlikse kayinpeder de sabretseymis gelini ona biseyler anlatirken.. Herkes kendi acisindan bakar olaylara, ama ben buyuktur her yaptigi dogrudur demedim hic. Hakliya hakkini vereceksin, susayim, tokati yiyeyim cennete gideyim, yok boyle bi dunya.
Anne babası yanında yaşlanmış olup da cennete giremeyenin burnu yerde sürünsün. Hadis-i Şerif
Cenneti kazanmak kolay değil,dünyada çile çekmeyen tek bir Peygamber gösterin bana desem acaba gösterebilecek bir babayiğit var mı?!....
cennet ucuz değil cehennem dahi lüzumsuz değildir!!.... Biz eğer o Cennete talip olmuşsak o kutlu yolda her türlü zorluklara karşı olgunlukla ve sabırla göğüs germeliyiz derim
Kardeş sen çok yanlış gelmişsin.Anne babası yanında yaşlanmış olup da cennete giremeyenin burnu yerde sürünsün. Hadis-i Şerif