- 10 Eylül 2011
- 5.610
- 22.480
eski konularına söyle bir göz gezdir istersen
Vallami yok artik ee o zaman konu sahibi gercektende cok yuz vermis dedigim gibi 1 kere vuran 1 daha vurur. Alismis kudurmustan beterdireski konularına söyle bir göz gezdir istersen
Haklisin barissinlar zaten esimdir dover demedigi kalmis. Balayi olayindan sonra bide bu olay daha tam anlamamis esinin iki yuzlu oldugunu halende diyor beni savundu esim pes dogrusuBu dayak ilk defa olmuyor bence sen alisiksin sopa yemeye eger ilk defa olsa ve azicik bile gururlu olsan anlatimin bsmbaska olurdu zaten oyle bi yazmissin ki
Bende zaten hakkettim aslinda esim cok merhametli beni seviyor demeye getirmissin nerdeyse ee bariş madem istedigin cevapta bu ve bunu yapacaksin
Tecavüz etmisti seymen bahara. Sonra bahar bir iki ciziktirdikten sonra seymenigmmm seymenigimmmmm sensiz yapameyommm demisti.asmalı konakta seymenle bahar da birbirlerini iyice döver söver sonra barışırlardı ya bazı ilişkiler kaostan beslenir barışma seksi falan çogzel diyorlar
Haklisin barissinlar zaten esimdir dover demedigi kalmis. Balayi olayindan sonra bide bu olay daha tam anlamamis esinin iki yuzlu oldugunu halende diyor beni savundu esim pes dogrusu
Ne ne neTecavüz etmisti seymen bahara. Sonra bahar bir iki ciziktirdikten sonra seymenigmmm seymenigimmmmm sensiz yapameyommm demisti.
Ne ne ne
Ya bu dizi yayinlanirken kucuktum ben. Masumane boyle tatli bi ask filan saniyordum. Gecenlerde denk geldi birinci bolumden basladim tekrar(youtube de butun bolumleri var) yeni anladim dizinin konusunu diyebilirim. Fena halde siddetli bir askmis aslinda. Kadin ozgurlugune cok duskun ama resmen asik olup esaret hayati yasamaya basliyor. Tecavuze ugruyor. Dicle diye resmen kuma sayilabilecek gayrimesru bir iliskisi var ve gayrimesru bir cocuk bahar bunu ogreniyor bi iki aglayip zıklayip kendisi tipis tipis donuyor. İsi konusunda gram saygi gostermiyor eve kapatmaya calisiyor.. Adam bunu bir donem sallamiyor kv ile cekismeler... neyse bu diziye nerden geldik bilmiyorum ama siddet seven asklarin oldugu kesin yani. Hayvani durtulerle bagliliklar bunlar pek saglikli iliskiler degil.O dizin senaryosu öyle miydi?
Be lome be..
Benim hic düğün cdim olmadı ablaO değil de kızım bi kaç gündür cd yuvarlıyor yerlerde. Sabah bi baktım 'kına' yazıyor.
3 yıldır daha izlemeye fırsat bulanamıştım anasını satim.
Bayram günü düğün cd si izlemek ne la?
Kim suçlu kim suçsuz delil mi arıyolar manyak mı bunlar?
Kriminale,Tübitak'a falan da göndersinler.