Yarin eve gelmişsin ve ben yokum Sevgili Kocam..

Aman allahim neler duyuyor neler okuyorum birkere tokat atma cesaretini gosteren ikinci kez hatta bicok kez daha gosterebilir once vuracak sonra opeyimde gecsin deyip merhamet gosterecek yok oyle bi dunya

Bu dayak ilk defa olmuyor bence sen alisiksin sopa yemeye eger ilk defa olsa ve azicik bile gururlu olsan anlatimin bsmbaska olurdu zaten oyle bi yazmissin ki
Bende zaten hakkettim aslinda esim cok merhametli beni seviyor demeye getirmissin nerdeyse ee bariş madem istedigin cevapta bu ve bunu yapacaksin

Haklisin barissinlar zaten esimdir dover demedigi kalmis. Balayi olayindan sonra bide bu olay daha tam anlamamis esinin iki yuzlu oldugunu halende diyor beni savundu esim pes dogrusu

Konu sahibi daha once baska bir nickle zaten medeni yorumlar almis biriymis. Simdi baska nickle medeni yorumlar bekliyor. Daha oncede bizi burda bosuna konusturup kendi bildigini okumus yani....

asmalı konakta seymenle bahar da birbirlerini iyice döver söver sonra barışırlardı ya bazı ilişkiler kaostan beslenir barışma seksi falan çogzel diyorlar
Tecavüz etmisti seymen bahara. Sonra bahar bir iki ciziktirdikten sonra seymenigmmm seymenigimmmmm sensiz yapameyommm demisti.

Haklisin barissinlar zaten esimdir dover demedigi kalmis. Balayi olayindan sonra bide bu olay daha tam anlamamis esinin iki yuzlu oldugunu halende diyor beni savundu esim pes dogrusu

Ben yorumlari filanda okumamistim ama anlatisindan dayaga alisik oldugu cok belliydi meger daha berbat seyler yasamislar hala bende bagirdim ,bende bunu yaptim aklima esimin merhameti geliyor diyen birine medeni yorum yapilamaz daha ne yapilsin yani

Hayati yasarken olagan durumlarin gerceklesmesi disinda fazla tekrarlara dusuyorsunuz..

Tekrar tekrar ayni bolumu izlemek insani nasil yoruyorsa , ayni seyleri bir daha bir daha yasamakta insani yoruyor..keyif alan yoktur herhalde.

Ne kadarlik evlisiniz bilmiyorum ama, yok yengen bana sepet vermedi, ypk gorumceye hirsiz dendi falan... Hala bu konular neden konusuluyor? Onlar konusmaya devam ettikce sussaydin keske. Tamam ailene laf ettirme tabi ki ama o bayram gununde acip dugun cdsi analizi yapmaniz tuhaf geldi.
Esini evden cikmadan tembihleyebilirdin, o senin kardesin bi huzursuzluk cikarma, eline uzanirsa geri cevirme diye.. Maalesef bu olayin basi eşin. Kardes kardese küsmez hele ki bi bayram gunu.
Eşin sana tokat atmis, pisman olmasi bisey degistirmez atmis bi kere ve gunahini ceker insallah.
Kayinpederin ara babani seni gelsin alsin diyor, kendi kizi da var umarim bi gun kendisini arayip baba beni alcakmışsin demez.
Cok seviyesiz bi aile, olaylarin ustune sunger cekmek yerine hala gecmis muhabbetleri dönüyor.
O tokat işi çok kotu olmus, esin tamam ilk başta seni savunmuş ama o tokati atmasaydi keşke.

Tamam eski konulara bakinca anlasildi, siz daha bi kina tepsisi olayini cozememis insanlarsiniz. Hep gecmis, o bunu dedi, bu bunu yapti. Senin evlilik cok surmez. Esini de allayip pullama, sakin cocuk falan da yapma. Esinin ailesi seni istemiyor, ona gore sınırıni ciz herkese.

O değil de kızım bi kaç gündür cd yuvarlıyor yerlerde. Sabah bi baktım 'kına' yazıyor.
3 yıldır daha izlemeye fırsat bulanamıştım anasını satim.
Bayram günü düğün cd si izlemek ne la?
Kim suçlu kim suçsuz delil mi arıyolar manyak mı bunlar?
Kriminale,Tübitak'a falan da göndersinler.

Esiniz size tokat atarak usteik kp kv yaninda tokat atip kucuk dusurerek size merhamet gostermenis. Hastayken herkese merhamet edilir bi lutuf degil yani zannettiginiz gibi. Cok pis ailelermis uzak durun bencede sizi babaniz alsin ne cekiyosunuz bunlari ya

Eşimle bir kavgamızda bana annenlere git demişti. Sana mı soracağım nereye gideceğimi istersem gider 5 yıldızlı otelde tatile giderim, çıkarım yurt dışına gezer tozarım senden ayrılınca, senin demenle mi annemlere gideceğim, sana mı sordum ben şimdi nereye gideyim diye carlamıştım. Adamlara bak ya git ananlara bilmem ne. Kendilerini ne sanıyorlarsa ilginç cidden.

O dizin senaryosu öyle miydi?
Be lome be..
Ya bu dizi yayinlanirken kucuktum ben. Masumane boyle tatli bi ask filan saniyordum. Gecenlerde denk geldi birinci bolumden basladim tekrar(youtube de butun bolumleri var) yeni anladim dizinin konusunu diyebilirim. Fena halde siddetli bir askmis aslinda. Kadin ozgurlugune cok duskun ama resmen asik olup esaret hayati yasamaya basliyor. Tecavuze ugruyor. Dicle diye resmen kuma sayilabilecek gayrimesru bir iliskisi var ve gayrimesru bir cocuk bahar bunu ogreniyor bi iki aglayip zıklayip kendisi tipis tipis donuyor. İsi konusunda gram saygi gostermiyor eve kapatmaya calisiyor.. Adam bunu bir donem sallamiyor kv ile cekismeler... neyse bu diziye nerden geldik bilmiyorum ama siddet seven asklarin oldugu kesin yani. Hayvani durtulerle bagliliklar bunlar pek saglikli iliskiler degil.

Benim hic düğün cdim olmadı abla

Konu sahibi esinde merhamet mantık izan hicbi sey yok kesinlikle. Iliskinizin cılkı çıkmış bosanmayı dusunmuyorsan arada "sinirine yenilip" tokat yemeni de takmayiver artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…