Yarin eve gelmişsin ve ben yokum Sevgili Kocam..

Baslikta yazdigini yaparsan medeni bir hayatin olur ama sen de medeni yasami cok isteyen biri gibi davranmiyorsun.
otur cek dayagini ne diyeyim.

O değil de kızım bi kaç gündür cd yuvarlıyor yerlerde. Sabah bi baktım 'kına' yazıyor.
3 yıldır daha izlemeye fırsat bulanamıştım anasını satim.
Bayram günü düğün cd si izlemek ne la?
Kim suçlu kim suçsuz delil mi arıyolar manyak mı bunlar?
Kriminale,Tübitak'a falan da göndersinler.
Hahahahhhah sesli güldüm dogru soylemissiniz hemde bayram gunu adakin ailesindede hic akil yokmus

ailesinin yaninda ERKEK lik yapan birisi....
sonra "babani ara gelsin seni alsin"diyen bir aile...
gorumceye o.... u diyen bir yenge
yol yakinken yollari ayirin gitsin.bu birliktelik yurumez!!!

Bence yapacagınız en uygun şey eşinizin ailesiyle uzun bir süre görüşmemektir. Eşinizin kızkardeşine karşı sizi savunması çok olgun bir davranış ama keşke daha sonra sizde kalksaymışsınız...
Aslında biz kadınların en büyük zaafı geçmişi unutamayıp acıları taze tutup kendimizi yıpratmaktır:KK17: Ben her ne olursa olsun dayagın her türlüsüne karşıyım ve bunun masumani hiç bir açıklaması olmaz ve olamaz diye düşünenlerdenimdir. Şimdi olayı birde eşiniz tarafından düşünüp öyle karar verseniz acaba o anki eşinizin pisikolojisini anlarsınız sanırım.Sizi 9 ay karnında besleyen daha sonra zorlu bir dogum sürecinden sonra evlenene kadar size kol kanat geren Annenize karşı eşiniz hakaret edip sesini yükseltse tepkiniz ne olurdu?!... Annesi ne kadar kötüde olsa sonuçta o kadın eşinin ''ANNESİ'' bunu da unutmayın ve ona göre düşünün derim:KK66: Bende kayınbabama çok kırıldım çok üzdü beni ama Allah şaidimdir 1 gün dahi olsun degil hakaret etmek karşısında yüksek sesle bile konuşmadım çünkü o Adam beni ne kadar üzse de ne kadar kırsa da o benim Eşimin Atasıdır.. Sakin olun doğru karar verin Evlilik öyle en ufak sorunlarda koparılacak bir müessese değildir her zorluklar karşısında eşinizle kol kanat gererek olgunlaşan bir evlilikle saglam bir temel atmış olursunuz inşaallah.

Sen hala eşine dönmeyi düsünüyorsun da eşin neden baban gelip seni alana kadar engel olmadı, gitmeni istedigi icin mi yoksa olayı senin ailene de yansıtmak icin mi?

Sen eşini istiyorsun belli ama onlara karşı zafer kazanmıs olmak icin mi yoksa eşini gerçekten sevdigin icin mi?

Eşinle tekrar bu konular açılmayacak mı? Kavga etmeyecekmisiniz? Kusurabakma iğrenç bir aile yapısı icindesin bayram günü oturup hep bi agızdan seni sıkıştırmak nedir?

Görüşmeyegim ailenle diyeceksin ama iki gün sonra yine görüsmeye mecbur edileceksin

Bence babanın evinede gitmişken kal verme altınlarınıda neden veriyorsun yeni hayatını kurarken onlara ihtiyacın olacak

Anne babası yanında yaşlanmış olup da cennete giremeyenin burnu yerde sürünsün. Hadis-i Şerif
Cenneti kazanmak kolay değil,dünyada çile çekmeyen tek bir Peygamber gösterin bana desem acaba gösterebilecek bir babayiğit var mı?!....
cennet ucuz değil cehennem dahi lüzumsuz değildir!!.... Biz eğer o Cennete talip olmuşsak o kutlu yolda her türlü zorluklara karşı olgunlukla ve sabırla göğüs germeliyiz derim:KK68:

Anne babası yanında yaşlanmış olup da cennete giremeyenin burnu yerde sürünsün. Hadis-i Şerif
Cenneti kazanmak kolay değil,dünyada çile çekmeyen tek bir Peygamber gösterin bana desem acaba gösterebilecek bir babayiğit var mı?!....
cennet ucuz değil cehennem dahi lüzumsuz değildir!!.... Biz eğer o Cennete talip olmuşsak o kutlu yolda her türlü zorluklara karşı olgunlukla ve sabırla göğüs germeliyiz derim:KK68:

siz çok yanlış anlamısşınız mevzuyu

cennet kaç tokata geliyor bu durumda ?

benim din anlayışıma göre din , haksızlığın zulmün karşısında olun der

ama siz dayağı meşru göstermek için dini alet ediyorsunuz kendinizi öyle avutun madem

ama siz dayağı meşru göstermek için dini alet ediyorsunuz kendinizi öyle avutun madem
Hanimefendinin konuyu bastan sona okumadigi ortada bosverin. Konunun suanda cennet cehennem efendime soyliyim anne baba yaslanmasiyla ne alakasi varsa

Ay yok artkk ya. Üsenmedim diger konularinizi tek tek okudum. Ozellikle ``ben cok dayak yedim onun yuzunden biraz da o yesin `` cumlenizin uzerine donup kaldim. Siz hasta misiniz ya? Cidden kafada var biraz yani. Babaniza ananiza uzuldum gercekten icime dert oldu yahu.

Eşimin atalarinin bu bayram evine gitmedik ne ben ne eşim, biz de cehennemligiz galiba. Onlar agzimiza etse susmaliyiz degil mi? Ben haksizliga ayrimciliga gelemem, bunu yapan kendi ailem dahi olsa. Buyukler yol gosterici olur, orta yol bulur, en ufak biseyde gaza gelip baban seni alsin denir mi? Sabir eden cennetlikse kayinpeder de sabretseymis gelini ona biseyler anlatirken.. Herkes kendi acisindan bakar olaylara, ama ben buyuktur her yaptigi dogrudur demedim hic. Hakliya hakkini vereceksin, susayim, tokati yiyeyim cennete gideyim, yok boyle bi dunya.

Sizinde benim yazdıklarımı okumadıgınız ortada. Ben asla ve asla dayagı meşru göstermedim. Dayaga ben değil, bizzati benim dinim olan İSlam en başta karşıdır. Ben sadece ufak defek sorunlarda bir yuvanın yıkılmasına karşıyım. Ben konu sahibine keşke kayınvalideniz konuşup dursaydı sizde susarak Hem eşinizi kırmamaış olurdunuz hemde susarak şeytana fırsat vermemiş olurdunuz demek istedim. ALLAH aşkına siz benim dayak tarafdarı oldugum fikrine nasıl vardınız?!:KK57:

Hanimefendinin konuyu bastan sona okumadigi ortada bosverin. Konunun suanda cennet cehennem efendime soyliyim anne baba yaslanmasiyla ne alakasi varsa
Konuyu okudum ama yazılan yorumları baştan sona okumak zorundamıyım?! Ben okudugum konuya başkalarının yorumlarına bakarak cevap yazmıyorum. Ben bizzati kendi fikrimi yazıyorum başkalarının fikrine ve yorumuna ihtiyacım yok

Sizinde benim yazdıklarımı okumadıgınız ortada. Ben asla ve asla dayagı meşru göstermedim. Dayaga ben değil, bizzati benim dinim olan İSlam en başta karşıdır. Ben sadece ufak defek sorunlarda bir yuvanın yıkılmasına karşıyım. Ben konu sahibine keşke kayınvalideniz konuşup dursaydı sizde susarak Hem eşinizi kırmamaış olurdunuz hemde susarak şeytana fırsat vermemiş olurdunuz demek istedim. ALLAH aşkına siz benim dayak tarafdarı oldugum fikrine nasıl vardınız?!:KK57:

mevzusu dayak olan bir konuya gelip cennet için sabretmeliyiz yazarsan böyle anlamam çok normal değil mi ?

Zaten konu sahibide ortalarda yok. Belkide suanda esiyle ve esinin ailesiyle tekrar biraraya geldi. Sinir oluyorum konu acipta gunlerce ilgilenmeyenlere. Amaclari dikkat cekmekmi

Eşimin atalarinin bu bayram evine gitmedik ne ben ne eşim, biz de cehennemligiz galiba. Onlar agzimiza etse susmaliyiz degil mi? Ben haksizliga ayrimciliga gelemem, bunu yapan kendi ailem dahi olsa. Buyukler yol gosterici olur, orta yol bulur, en ufak biseyde gaza gelip baban seni alsin denir mi? Sabir eden cennetlikse kayinpeder de sabretseymis gelini ona biseyler anlatirken.. Herkes kendi acisindan bakar olaylara, ama ben buyuktur her yaptigi dogrudur demedim hic. Hakliya hakkini vereceksin, susayim, tokati yiyeyim cennete gideyim, yok boyle bi dunya.
Benim insanlara sen cennetliksin sen cehennemliksin deme yetkim yok (HAŞA) :KK57: Ben acizane fikrimi söyledim siz ister katılırsınız istemezseniz katılmazsınız ama şu da abaçık bir gerçek ki, büyüklere küçükler olarak bizler sayğı göstermezsek küçük küçüklüğünü bilmezse büyükte büyüklüğünü bilmezse nerede kaldı bizim insanlığımız?!

Dini yorum yasak forumda.

Kardeş sen çok yanlış gelmişsin.

X