Yarın doğuma giriyorum ama çok kötüyüm

Bu kadar sindirilmiş olamazsınız ama ya.
Biraz sert olsanız bunu yapamaz eşiniz.

Geçmiş olsun hiç moralini bozma bebeğin de etkileniyor ılık bir duş al ve uyumaya çalış.
Beni de hamileyken çok ağlattı şimdiki aklım olsa o kişi bir damla gözyaşı haketmiyor.
Aileniz gelmiş o yolu çekmiş bu size değer verdiklerini gösteriyor.Bana covid bahane gibi geldi başka şekilde eşin sinir çıkarıyor.Merhametli olsa sizi aglatmazdi.Hem yarın hastaneye nasıl gelecekmiş covid yuvası orası.Bos konuşuyor o yüzden güzel düşün.Hayirli doğumlar bol dua edin

İki bebeyim var her ikisinde eşimle ailemin kavqalari yüzünden ağlaya ağlaya doğurdum hiç sevinemedim anne oldum diye. Seni çok iyi anlıyorum hiç kimseye bişey anlatamıyorum o taraf ben haklıyım esde ben haklıyım diyo arada kaliyo insan. Sen bebeyini kendini düşün cunki seni düşünen insanlar doğuma gidecen diye her sartda üzülme diye susar ki bebek getircen dünyaya stresli olmasın ortam ama seni düşünen yok sende hicbisey deme sadece bebeyini düşün kendini düşün

Ben her şeyi geçtim eşinin yarın doğuma gireceğini bile bile size bu şekilde psikolojik baskı yapıyorsa evliliğinizi bir sorgulayın. Bilemiyorum bebiş doğduktan sonra size desteğe gelecek var mı ama size bu şekilde strese sokmak bir yana kan kussa bile sizin iyiliğiniz için elinden geleni yapması lazım. Doğum zaten ayrı bir psikoloji ama asıl iş doğumdan sonra başlıyor. Sizi bu şekilde üzmeye kimsenin hakkı yok. Bu şekilde size nasıl destek olacak? Bebeğinize odaklanmanız lazım. Allah ıslah etsin kocanızı kusura bakmayın.

Kız bosver yarım akıllı kocanı. Çok yüz vermişin çok sallama. Sadece onun hayatı istekleri değil, seninde var. Bebeğine odaklan . Sana birsey derse bu hastalıkla ilgili hasta gibi davrandığını direk söyle. Covid gelip geçer ya yarım akıllılık?
Sen bebeğini düşün ona odaklan şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Ahh canım ya..Ben sana çok üzüldüm.Bak şuan dua et güzel şeyler işte Allah'tan.Yarin bunları unutacaksın o mis gibi yavrunu kucağına alacaksın..O kadar mutlu olacaksın ki keşke karnimdaki son misafir gecesinde bebeğimi üzmeseydim diceksin.Insanoglu neleri unutuyor,ne çözülmez sandığımız şeyler çözülüyor..Kalk silkelen kendine gel..Şuan sana iyi gelicek ne varsa onu yap..Kocanı ve onun saçmalıklarına yoğunlaşma..Şuan ki önceliğin sen ve bebeğin olsun..Su akar yolunu bulur.Allah var gam yok

Eşiniz bildiğiniz terbiyesizlik yapıyor. Koca adam takintıları yüzünden ailenizin üzerine gidiyor.

Sizde kendinize bedua edip durmayın paşanın keyfi bozulmuşsa bozulmuş hiç üzmeyin kendinizi.

Yarın ki yaşayacağıniz mutluluğu düşünün. Bebeğinizi, onunla geçireceğiniz tatli anları.. Kimseyi takmayın beyefendi ne derse desin bir kulağınızdan girsin bir kulağınızdan çıksın.

Şimdiden sağlıklı doğumlar diliyorum. Bebeğinizle sağlıkla kavuşun

Ne aglayip duruyorsunuz esinize boyle bi zamnda sorun cikarsigi icin ciddi bir tavir koymaniz gerekirdi ayrica yedilerse neden esinize soyledinizki he yemedik de gec manyak korkak kocaniz bilmese ne olurdu? Gitsin tedavi olsun hastalikla yasamayi ogrenememis bir onun cani kiymetli

Hadi senin eşinin obsesyonu var. Ya benim adamın nesi vardı? Doğuma gidicem beş karış surat. Ne sorsam ters cevap. Anası zaten lohusa sendromuna girdi benim yerime. Ama içimdeki canavara usul usul seslendim. 'Sakin ol' diye. Sonrasını anlatmıyım. Çünkü adım gaddara çıkar.
Tek düşündüğün evladın ve sen olsun. Şimdi boşver. Sütün de gelir merak etme. Ben de sezeryan doğum yaptım. Hemen gelmesede ilk etapta şırıngayla mama verirsiniz. Emzirmeye inatla devam edersin, gelir.
Bir de sezeryanda uyanık olacaksan hemşireden seninle sürekli konuşmasını iste. Kafanı dağıtsın. Kocanın yaptığını düşünmemen için. Hayırlı doğumlar diliyorum.

Off çok üzüldüm durumunuza. Öncelikle sezeryan olacağım sütüm gelmez fikrini çıkarın atın kafanızdan. 2 sezeryan oldum hemen de sütüm geldi. İnşallah sizin de gelecek yavrunuzu besleyeceksiniz.
Kötü düşünceleri uzaklaştırın o sizi düşünmüyor ama sizin düşünmeniz gereken bir yavrunuz var bol bol dua edin.rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin.
Eşinizin durumu panik ataktan çok farklı gibi vicdansızca geldi bana.evet korkabilir ama önceliği siz ve bebek olmalı. hiç bir erkek yarın doğum yapacak karısına bu cümleleri kurmamali
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah

Sen şimdi aglamayi bırak bu duş al sakinleş bacım.Bebegine kavuşmayı bekle merak etme sütun de gelir bende sezeryan oldum hemen geldi.Seni uzenler var ailene kiziyorsun eşine kızıyorsun karnındaki bebeğinde sana kizmazmi bütün herkesi unut dünyada sadece sen ve bebeğin varsın bunu düşün.Yarin kucağına aldığında mis gibi kokusunu çek içine ve hiç kimseyi duyma görme dünya yansa umrunda olmasın sıkı sıkı bebeğine sarıl birbirinizi yiyin umrumda değilsiniz de içinden.Kocan eve kimi doldurursa doldursun odandan çıkma bebeginle yat dinlen sen dik durdukça ve kocani duymadikca o sinir olacak sana yaptıklarını anlar veya anlamaz en azından kendini bı halt zannetmeyi bırakır.Saglikla kavuş inşallah bebeğine

Kusura bakmayın ama eşinizin ağzına şöyle bir çakasım geldi, birşey olucaksa olur neden bu kadar korkuyor, terbiyesizlik yapıyor insanlara böyle özel gününüzde , kendini hastalıktan koruyor ama hamile eşini strese sokup ağlatmaktan geri kalmıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…