• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın doğuma giriyorum ama çok kötüyüm

Su an mantikli dusunemiyor bence ama ben de su muameleyi haketmiyorum. Kafamda netlesiyor artik iyice bosanma dusuncesi. Cunku bu insani daha fazla cekebilecegimden ve onun icin bahaneler uretmek istedigimden hic emin degilim. Ve doguma boyle gidiyor olmak cok aci:KK43:
net olarak konuşun doğum sonrası huzur süt için çok önemli zaten depresyona girme riski var şimdiden konuşun bu dönemi kötü gecirirsem seni hiç affetmem diye tehdit edin doğuran benim sana ne oluyor bu dönemde kendini lohusa sanıyor erkekler olmazsa aile evi huzur için daha iyi olabilir yada o gitsin sütten çok çekmiş bir anneyim inşallah sizinki hemen bol bol gelir uyku sıcak dus hergun alın emzime danışmani tavsiye etti

Su an mantikli dusunemiyor bence ama ben de su muameleyi haketmiyorum. Kafamda netlesiyor artik iyice bosanma dusuncesi. Cunku bu insani daha fazla cekebilecegimden ve onun icin bahaneler uretmek istedigimden hic emin degilim. Ve doguma boyle gidiyor olmak cok aci:KK43:
Siz simdi bosverin artik onu dusunmeyi, her seye gozunuzu kulaginizi kapatin bebeginize odaklanin bi sure gormezden gelin onu biraz toparlaninca da ne yapacaginiza karra verirsiniz. Bir mucize nasip olmuş, boşverin diger her şeyi ilerde hatirlayip en guzel anlarimda onun yuzunden bunu bunu yasadim diye hayiflanmayin bebeginize odaklanin her sey guzel gecsin🤲🥰

Doğum sonrası ailenizi göndermeyin eşinizi evden gönderin yada siz ailenizle birlikte gidin. Ailenizin yanında yeterince terbiyesizlik yapmış eşiniz onlar gidince hiç çenesi durmaz lohusalığınızı burnunuzdan getirir.

Eşinizin haklı olan tek bir yanı yok, sorunları varsa tedavi olsun kimse onu alttan almak zorunda değil. Adamlar yoldan gelmiş torun sevgisi yüzünden, geldiklerinden beri insanlara pislik muamelesi yapıyor, koskoca adam utanmıyor mu böyle davranmaya.

Çok sinirlendim eşinize, mutlu olmanız gereken bu günde yaptığına bak.

Sabah kalktik gene ayni. Annem bulasik makinasini bosaltirken ses yapti diye bin turlu lafla uyandim(gece zaten 4 e kadar uyuyamamistim) tam iyilesmesem bile hastaneden cikisimin ucuncu gununde vs anneme siz gidin artik diyecegim cunku bu sabah kendine ayri kahvalti hazirladi doke saca vura kira babam cok uzuldu:KK43: ama agzini acmadi. Benim babam zamaninda karisini doven adamdi. Kizim uzulmesin diye icine atiyor hep:KK43: goruyorum. Bosuna uzulmesinler burda. Ve esim onu sevmedigimi onemsemedigimi dusunuyor. Bu durumda daha fazla evli kalmanin da alemi yok sanki. O coktan infazi yapmis kafasinda. Doguma son 2 saat. Ve ben gecekinden de kotu bi haldeyim:KK43:
Ay bi kendine gelir misin! Hödüğün biri için bu anın tadını çıkarmayacak mısın? Ailenle gül eğlen güzelce hazırlığını yap çık. Onu taktıkça kendini birşey sanacak. Terbiyesiz herif evinde onun çocuğu için gelen insanlara yaptığına bak. Gerekirse ailenizle gidin hastaneye canı isterse gelsin. Sonra pişman olursun ne takmışım bunu diye

Sabah kalktik gene ayni. Annem bulasik makinasini bosaltirken ses yapti diye bin turlu lafla uyandim(gece zaten 4 e kadar uyuyamamistim) tam iyilesmesem bile hastaneden cikisimin ucuncu gununde vs anneme siz gidin artik diyecegim cunku bu sabah kendine ayri kahvalti hazirladi doke saca vura kira babam cok uzuldu:KK43: ama agzini acmadi.
Eşim aileme saygı duymayıp böyle terbiyesizlikler yaparsa artık eski eşim olur.

Eşinizin haklı olduğu tek bir konu yok. Ailenize kafayı takmış ve her hareketlerinden olay çıkarıyor.

Ailenizi hatalı gördüğünüz noktaların hiçbirinde de ben ailenizde hata görmedim. Siz eşinizden çok etkileniyorsunuz belli ki ve mantıklı düşünemiyorsunuz.

İnsanlar kalkmış sizin için gelmişler adam saygısızlık üzerine saygısızlık yapıyor. Bu benim için kabul edilemez.

Anksiyetesi varsa tedavi olmak zorunda, insanlara bu şekilde davranmaya hakkı yok.

Gerçi, adam karısını ve çocuğunu bile düşünmüyor ki.

İyi geceler,
Doktorum normal doğum zor görünüyor dediği için yarın sezaryan ile doğum yapacağım kısmetse. Bana yardımcı olmak için annem babam ve kızkardeşim şehir dışından geldiler. Ancak yolda durup mola yerinde yemek yedikleri için eşim inanılmaz kızdı ve beni de ailem karşı ezik olmak ve bir tavır koyamamakla suçluyor.
Şöyle ki eşim covid konusunda inanılmaz hassas. Çevremizde olmayan bi biz kaldık diyebilirim. İşte ben yarın doğuma girecekken, ailemin bunu yapmış olmasını saygısızlık olarak addediyor ve onlarla aynı odada bile oturmuyor şu anda. Tamamen haklı bu konuda ona katılıyorum çünkü kendi ailesine karşı da böyle. Geçen gün kızkardeşine gitmedik mesela bi misafiri gelmiş bizden önce diye. Ona hak verdiğimi söyledim ve üzerine gitmedim zaten bu konuda.
Kızkardeşim açık alanda yemek yedik kalabalıktan uzaktık dedi bana ama kocamla muhatap olmak istemiyor. Eşim zaten ailemin ona soğuk davrandığını ve artık bu son olayda ailem kendisine saygı duymadığı için kendisinin de onlara saygı gostermek zorunda olmadığını(ailem ona hiç önceden bir saygısızlık terbiyesizlik yapmadı bu arada sadece annem biraz tezcanlıdır ve ailem ve eşim,hatta ben, zaten çok sohbet edilecek sen sakrak ortamlarda olamıyoruz hep ister istemez çünkü arada yetiştirme ve kültür farkı var ister istemez.)
Ve ben üzülüp ağladıkça ağla ağla kime sökecek bu gözyaşların anca bana yaparsın ailene tek söz etme sen daha diyor. (kızkardeşime keşke yapmasaydınız hassasiyetleri biliyorsun vs diye çıkıştım bu arada)
Lafın özü yarın doğuracagım ama boşanma planları yapıyorum.
Sorunlu olan kocanız farkındasınız demi?bir zahmet tedavı olması lazım. Resmen kızmak için bahane aramış. İnsanlar size hizmete geliyor , bir zahmet karışmasın beyefendi.

Kendi ailesine kardesine nasil davrandigi kendini ilgilendirir ama sizin ailenize karsi boyle davranma cesaretini sizden aliyo. Uzun yoldan siz doguracaksiniz diye geliyolar ac mi gelsiner. Bi yemek yemisler. Ben olsam bu tavrin karsisinda geri donerim kalmam bi dk. Esiniz size karsi da cok acimasiz ne demek ezik ne demek kime sokecek gozyaslarin. Cok uzuldum size. Allah yardim etsin saglikla kavusun bebeginize

Sabah kalktik gene ayni. Annem bulasik makinasini bosaltirken ses yapti diye bin turlu lafla uyandim(gece zaten 4 e kadar uyuyamamistim) tam iyilesmesem bile hastaneden cikisimin ucuncu gununde vs anneme siz gidin artik diyecegim cunku bu sabah kendine ayri kahvalti hazirladi doke saca vura kira babam cok uzuldu:KK43: ama agzini acmadi. Benim babam zamaninda karisini doven adamdi. Kizim uzulmesin diye icine atiyor hep:KK43: goruyorum. Bosuna uzulmesinler burda. Ve esim onu sevmedigimi onemsemedigimi dusunuyor. Bu durumda daha fazla evli kalmanin da alemi yok sanki. O coktan infazi yapmis kafasinda. Doguma son 2 saat. Ve ben gecekinden de kotu bi haldeyim:KK43:
inşallah doğumunuz iyi geçmiştir. bu adamla ömür geçmez. bu ne terbiyesiz ne pislik bi adam. ay sinir oldum. koy totosuna tekmeyi. kız kardeşimin kocası böyle bir ruh hastası. kız kardeşim çok enerjik hayat dolu biriydi. eski halinden eser kalmadı. ama o ev hanımı. o yüzden boşanamıyor. sizin çekmek için hiçbir nedeniniz yok

İyi geceler,
Doktorum normal doğum zor görünüyor dediği için yarın sezaryan ile doğum yapacağım kısmetse. Bana yardımcı olmak için annem babam ve kızkardeşim şehir dışından geldiler. Ancak yolda durup mola yerinde yemek yedikleri için eşim inanılmaz kızdı ve beni de ailem karşı ezik olmak ve bir tavır koyamamakla suçluyor.
Şöyle ki eşim covid konusunda inanılmaz hassas. Çevremizde olmayan bi biz kaldık diyebilirim. İşte ben yarın doğuma girecekken, ailemin bunu yapmış olmasını saygısızlık olarak addediyor ve onlarla aynı odada bile oturmuyor şu anda. Tamamen haklı bu konuda ona katılıyorum çünkü kendi ailesine karşı da böyle. Geçen gün kızkardeşine gitmedik mesela bi misafiri gelmiş bizden önce diye. Ona hak verdiğimi söyledim ve üzerine gitmedim zaten bu konuda.
Kızkardeşim açık alanda yemek yedik kalabalıktan uzaktık dedi bana ama kocamla muhatap olmak istemiyor. Eşim zaten ailemin ona soğuk davrandığını ve artık bu son olayda ailem kendisine saygı duymadığı için kendisinin de onlara saygı gostermek zorunda olmadığını(ailem ona hiç önceden bir saygısızlık terbiyesizlik yapmadı bu arada sadece annem biraz tezcanlıdır ve ailem ve eşim,hatta ben, zaten çok sohbet edilecek sen sakrak ortamlarda olamıyoruz hep ister istemez çünkü arada yetiştirme ve kültür farkı var ister istemez.)
Ve ben üzülüp ağladıkça ağla ağla kime sökecek bu gözyaşların anca bana yaparsın ailene tek söz etme sen daha diyor. (kızkardeşime keşke yapmasaydınız hassasiyetleri biliyorsun vs diye çıkıştım bu arada)
Eşiniz normal mi gerçekten? Tovbe tovbe Bu ne saygisizlik. Terbiyesizlik. Herseyi fazla abartiyor.

İyi geceler,
Eşiniz çok abartmış çok saygısız aileniz de soylemeseydi keşke böyle oldugunu biliyolarsa yol kenarinda evden getirdiğimiz pogacayi yedik deselerdi 😂😂 valla ailenizi kusturmesin doğumdan sonra aileye o kadar ihtiyaç oluyor ki bilse ellerini ayaklarını öper 😂

Madem bu kadar korkuyor covidden
Hastaneyi kapatsaydı doktorun peşine de adam taksaydı covid kurallarına uyuyor mu diye
sonuçta doğum yaptıracak ya
Ne boş insan ya ben olsam doğumdan sonra annemlere gidicem sende evde tek başına izolasyonda kalırsın derdim
Oturup korkacağına gidip 2 kg meyve alsın da yiyin bağışıklığınız güçlensin
Covid covid diyor ama belirtisiz de covid geçirenleri hiç duymadı kendisi sanırım
Düz kafa işte

Benim bir arkadaşım doğum için hastaneye yattığında covid oldu Yani ailenizin yemekten kapma ihtimalini düşünüyor ama hastanedende gelir gelecek oldumu.Eeee ozaman hastaneyede yollamasın evde doğum yaptırsın.Bu adamlar iyice kafayı yedi.

Eşiniz haklı falan değil.insanlar tabiki yemek yiyecekler bu kadar paranoyaksanız cağırmasaydınız.sizi düşünüp gelmişler birde azar işitiyorlar.neyse hayırlı doğumlar size ama eşiniz haksız özür dilesin ailenizden düzgün davransın.doğuma gidecek eşini strese sokanda o ailenizin yemek yemesi değil.

Ay sabah sabah konunuzu okudum çok sinir oldum yaa.. Adam paranoid, obsesif olabilir şizofren falan . Normal değil o kesin de siz nesini normal görüyorsunuz? Hiç mi bu adam 2 .5 yıldır markete gitmemiş toplu tasimaya binmemis ? Hastanede dogum yapacaksınız yüzlerce hasta öksüren aksiran olacak.ne yapacak ? Nasil yaşamış bu kadar zaman? Ailenize tavrı çok çirkin. Yaşlı başlı insanlar o kadar yolu gelmiş kızımıza destek olalım diye . Paşam küsüyor bir de. Tabaklari atmalar afralar tafralar . Pes. Neyse canınızı sıkmayın. İnşallah sağlıkla buyur bebeğiniz

Bence eşiniz tek derdi bu olamaz.
Çünkü iş yemeğe gelene kadar...aıleden biri hiç mi dışarı çıkmadı?
Bayram ziyaretine gitmedi?
Bayramda gelen olmadı?
Markete, pazara giden olmadı?

Bu korona otobüs mola yerlerinde mi var sadece?

Eşinizin derdi kesinlikle ailenizin 3 kişi birden gelmesi bundan eminim

Yerinizde olsam eşinizin ağzının payını güzelce veririm. Doğuma gideceksiniz zaten bir de onun tiplerini çekiyorsunuz

Son düzenleme:
Ahh ahh ilk basta hic boyle degildi. Kafaya takardi gene biseyleri ama beni kirmak istemezdi kirsa da gonlumu alirdi. İste panik atak ilerledikce bu hale geldik. Simdi cocugumu dusunuyorum evde saatli bomba gibi annesinin her hareketine takik bi baba. Yavrum beni affetsin.
Tedavi olsun bu kadar dram yerine, koyun sartinizi evliliğe devam etmek için . Tedavi olmuyorsa yolları ayırın o çocuk böyle bir ortamda büyümeyi hak etmiuor

İyi geceler,
Bu durumda bunu konuşmak kötü de dayanamıycam söylicem “ şu yazıdaki tek mantıklı cümle boşanma kararın “ kaç bacım kaçç! Adam hasta bildiğin

Bence eşiniz tek derdi bu olamaz.
Çünkü iş yemeğe gelene kadar...aıleden biri hiç mi dışarı çıkmadı?
Bayram ziyaretine gitmedi?
Bayramda gelen olmadı?
Markete, pazara giden olmadı?

Bu korona otobüs mola yerlerinde mi var sadece?

Eşinizin derdi kesinlikle ailenizin 3 kişi birden gelmesi bundan eminim
Çok mantıklı eğer böyle değilse de tımarhanelik yani

Back