• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın doğuma giriyorum ama çok kötüyüm

İlaçlar uyuşturmuyor bu bir. İkincisi de uyuşturuyorsa uyuşsun bir zahmet, kimseye bu şekilde eziyet etmeye hakkı yok. İnşallah çalışan bir insansınızdır da bir gün yeter dediğinizde gitme şansınız olur
Asla isimden ayrilmayi dusunmedim. Akademisyenim kimseye de eyvallahim olmaz. Sevdigim icin duruyorum yaninda sadece

Eşiniz çok büyük tepki vermiş yani izin mi alacaktı yemek yemek için çok yanlış bence.Keza ona bakarsanız doğumunuza girecek tüm sağlık çalışanları sürekli hastane ortamı hastalarla iç içeler onlar daha riskli doktora da mı engel olacak bu durum sizi çık yıpratır ve siz hamilesiniz yarın doğuma gireceksiniz çok hassas davranması destek olması gerekirken size bir de sizi strese sokuyor.

Adamlar sizin icin oraya geliyor ama siz onlara trip atip kiziyorsunuz yolda yemek yediler diye
Hadsiz! Bir koca
O zaman oturup kendi baksin karisina ne kadar ayip bir uslup
Ben yanlarinda oturdum diye gul eglen ailenle kocani dusunme hic diyor vs vs. Babam yazik sirf benim icin susuyor yoksa coktan vermisti bi cevap.

Ailen dışarıda yemek yememiş olsa taşıyıcı olma olasılıkları 0 mıydı ki eşin bu tepkiyi veriyor? Eşin işyerinde, alışverişte kimse ile yan yana gelmiyor mu ?Geçen gün kızkardeşine gitmediniz çünkü o gün misafiri gelmişti..Peki misafiri gelmiş olmasa gitmeyecek miydi? Bana anlattığınız şeyler çok dengeli birisinin hareketleriymiş gibi gelmedi..daha ziyade kendisine göre tutarlı ama dışarıdan bakan birisinin bile mantık hatalarını bulabileceği bir düşünce sistemi var eşinizin.

Ben yanlarinda oturdum diye gul eglen ailenle kocani dusunme hic diyor vs vs. Babam yazik sirf benim icin susuyor yoksa coktan vermisti bi cevap.
Yarin icin iyi olun bunu stres yapmayin diycem ilk basta ama biliyorum ki zor
Bence esiniz ailenizi sevmedigi icin gozune batiyor da olabilir size verdigi tepkiler de asiri fazla
Aceba bebek icin cokmu endiseli de boyle konusuyor normalde de boyle bencil birimi

Kocanız geçinilecek insan değil. Ama şu durumda sizin rahatınız için idare edilmesi gerekiyordu.

Aileniz "bir yerde durup yemek yedik" demek yerine; "evde yolluk yaptık, arabanın içinde yedik" gibi şeyler söylemelilerdi.

Yalnızca sizin huzurunuz için.

Doğum yapın, lohusalığı atlatın, boşanmaya öyle karar verin.

Biz covide yakalandığımizda eşim evden çalışıyordu,kızımın dersleri online yapılıyordu,oğlum zaten küçüktü evdeydi. Tek dışarı çıkan(haftada sadece 1 kez)bendim o da markete gidip haftalık alışveriş yapıp,herşeyi balkona atıp,giysilerimi kirliye atıp ,yiyeceklerin ambalajını dezenfekte ederek içeri alıyordum bilin bakalım ilk kim covid oldu,eşim.
Yani bu hastalık konusu tam bir muamma. Eşinizin mantığıyla hastanede de doğum yapmamalısınız zira hastane mikrobu,covid hastaları vs olacak orada da. Hasta olduğunu bilmeyen onlarca insanla temas edeceksiniz belkide.
Yani anlayacağınız eşiniz ağır saçmalıyor.
Bahane bence bu,ailenizi istemiyor sevmiyor,bulmuş bir fırsat oradan yürüyor.
Üzülmenizi istemem ama ilk izlenimim bu oldu.

Çok mu aradiniz bu herifi ya insan kendine anca boyle guzel zulmedebilirdi
Ahh ahh ilk basta hic boyle degildi. Kafaya takardi gene biseyleri ama beni kirmak istemezdi kirsa da gonlumu alirdi. İste panik atak ilerledikce bu hale geldik. Simdi cocugumu dusunuyorum evde saatli bomba gibi annesinin her hareketine takik bi baba. Yavrum beni affetsin.

Korona inan çoğu kişinin psikolojisini bozdi, bitmedi gitti lanet virüs, sen doğumuna gir sağlıcakla al bebeğini kucağına, inan kocanı anlıyorum çoğu kişi o psikolojide artık. Kimi böyle hassas kimi de umursamaz. Boşanmayı düşünme, mutlu olun

Allah razı olsun karım dogum yapacak diye üç kişi o kadar kalkıp gelmiş yol tepmiş üstüne bize külfet olmamak için yemeklerini de dışarıda yemişler, Allah ne muratları varsa canım kayınailem diyeceğine, yarın doğuma gidecek karısına öküz gibi dan dun konuşuyor, salak herif keşke yanımda olsaydı da tokat manyagı yapsaydım adamı

Yerinizde olsam aynen dediği gibi yaparım, keyfime bakar heyecanla bebeğimi beklerim, isterse doğuma da gelmesin

Siz bu saçma adamın nesini haklı görüp birde ailenizi haksız buluyorsunuz? Yolda yemek yasak, tuvalete gitmeleri serbestmiymiş? Eşiniz bu konuda da varmıymış fikri?
Sadece kardesim esimin durumunu biliyordu keske yapmasaydi diyorum evet. ama esimi sakinlestirmek icin haklisin demem bile bi ise yaramiyor.

İnşallah saglikla kucağınıza alırsınız evladinizi.
Üzülmeyin en güzel anılarınız doğum anıları oluyor.
Siz ne kadar üzülseniz de boş şuanda.
Eşiniz çok abartmış bu durumu.
İnanın evden çıkmayan,neredeyse insan görmeyen halam bile korona oldu geçirdi.
İnşallah tamamen biter ama tedbiri çok abartmış eşiniz.
Benim eşimde 2 yıl böyle davrandı ama çok şükür dikkat ederek hasta olmadan geçirdik bu dönemi.
Biraz sakin,sessiz ve uzak kalın eşinizden umarım hatasını kabul eder.
Siz kendinize ve bebeğe odaklanın.

Sadece kardesim esimin durumunu biliyordu keske yapmasaydi diyorum evet. ama esimi sakinlestirmek icin haklisin demem bile bi ise yaramiyor.

sakinleşmesin niye pışpışlıyorsunuz ki.
çocuk gibi küssün otursun içeride doğumada götürmem ben olsam yarın.
koskoca insanlar uzun yoldan gelmiş aç mı kalacaklardı damadın gönlü hoş olsun takıntılı diye.
evine gelen insana surat yapıp küsmek terbiyesizliktir. eşinizde terbiyesiz.

Back