• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın doğuma giriyorum ama çok kötüyüm

Bunlar ne biçim ilişkiler yahu? Daha evlenmeden evlilikten vazgeçtim sanırım. İnsan ağlayan eşine karşı bile öfkeli konuşur mu? Ben de hiç kovid virüsü kapmadım ve dikkatliyim ama kendimi korurken başkalarını kırdığım olmadı. Özellikle de insanın eşi doğum yapacağı zaman neden moralini bozar ki. Direkt ailene, yanlış anlamayın ama keşke dikkat etseydiniz doğum öncesi, tarzı bir sitem etse hadi neyse. O da stresli der geçeriz ama kesin konuşmak istemesem de eşiniz biraz takıntılı birisi gibi. Sanırım sadece koronaya karşı da değil bu tutum.

Evdeki 3 kişi de ayrı ayrı zamanlarda hasta oldu ucuyle de yattım hep negatiftim olduysam da farketmedim bile.

Artık çok yaygın covid ama çoğu kişi belirti göstermiyor. Annem test yaptırdı yakın zamanda pozitif çıktı. Sonra tekrar yaptırdı emin olmak için negatif çıktı. Belirtiside yoktu anlamadık var mı yok mu. Bu dönemde biz hep yanındaydık belki de geçirdik habersiz olarak.

İyi geceler,
Doktorum normal doğum zor görünüyor dediği için yarın sezaryan ile doğum yapacağım kısmetse. Bana yardımcı olmak için annem babam ve kızkardeşim şehir dışından geldiler. Ancak yolda durup mola yerinde yemek yedikleri için eşim inanılmaz kızdı ve beni de ailem karşı ezik olmak ve bir tavır koyamamakla suçluyor.
Şöyle ki eşim covid konusunda inanılmaz hassas. Çevremizde olmayan bi biz kaldık diyebilirim. İşte ben yarın doğuma girecekken, ailemin bunu yapmış olmasını saygısızlık olarak addediyor ve onlarla aynı odada bile oturmuyor şu anda. Tamamen haklı bu konuda ona katılıyorum çünkü kendi ailesine karşı da böyle. Geçen gün kızkardeşine gitmedik mesela bi misafiri gelmiş bizden önce diye. Ona hak verdiğimi söyledim ve üzerine gitmedim zaten bu konuda.
Kızkardeşim açık alanda yemek yedik kalabalıktan uzaktık dedi bana ama kocamla muhatap olmak istemiyor. Eşim zaten ailemin ona soğuk davrandığını ve artık bu son olayda ailem kendisine saygı duymadığı için kendisinin de onlara saygı gostermek zorunda olmadığını(ailem ona hiç önceden bir saygısızlık terbiyesizlik yapmadı bu arada sadece annem biraz tezcanlıdır ve ailem ve eşim,hatta ben, zaten çok sohbet edilecek sen sakrak ortamlarda olamıyoruz hep ister istemez çünkü arada yetiştirme ve kültür farkı var ister istemez.)
Ve ben üzülüp ağladıkça ağla ağla kime sökecek bu gözyaşların anca bana yaparsın ailene tek söz etme sen daha diyor. (kızkardeşime keşke yapmasaydınız hassasiyetleri biliyorsun vs diye çıkıştım bu arada)
Lafın özü yarın doğuracagım ama boşanma planları yapıyorum.
Eşiniz obsesif galiba. Yerinizde olsam eşim yokmuş gibi gider ailemle sohbet eder ona da "en heyecanlı zamanımı bu hale getirdiğin için sağ ol" der tekrar yüzüne bakmazdım. İnsanlar maskeyi attı ya, aşınız da varsa daha ne, çok ayıp yaptığı. Kendisi evden burnunu uzatmadan yaşıyor galiba. Misafir geldi diye kız kardeşine gitmemişmiş, o kız kardeşin çocuğu kocası market alış verişi falan yok mu. Acil tedaviye ihtiyacı var gibi duruyor. Yaptığı sağlıklı insan işi değil

Son düzenleme:
Ben ne okudum az önce 🥴 çok ama çok saçma paranoyak olmuş. Kusura bakmayın eşim haklı demişsiniz ama ben okuduğum hiç bi cümlede haklılık göremedim. Abartı var saçmalama var paranoyaklık var haklılık yok. O kendini odaya kapatsın otursun orda tek başına. Lütfen üzülmeyin yarın yavrunuza kavuşacaksınız tadını çıkarın. Sağlıkla gelsin mutluluk getirsin 🌸

O kadar uzgunum ki su anda zaten sezaryan olacagim ve sutum gelmeyecek hemen simdi hic gelmezse diye korkuyorum. Ailene bi daha gitmem ben sen istersen gidersin diyor. Onlar beni eziyor sen de hassasiyetlerimi bildigin halde uyarmiyorsun aileni diyor. O kadar pismanim ki o konusmayi sesli yaptigima. Kardesim dediginde caktirmasaydim keske. O da kendisini anlamadigimi ve ailemin yaninda yer aldigimi dusunuyor. Kac sefer allahim ameliyatta bana bisey olsun yarin ve al canimi dedim bugun. Simdi de kopek gibi korkuyorum ya yavrumdan cikarsa bu duam diye. Yani lohusalik zaten basa bela bir de bununla ugrasacagim. Anneme soyleyecegim cok kalmasinlar. Bosuna onlarin da morali bozulmasin. Ve en agirima giden yarin doguracak olmami hice sayiyor. Duygu somurusu diyor. Sen ne zaman bu kadar kindar oldun deyince evlenmeseydin o zaman diyor. Ve ben hamile kalarak kendi hayatimi kendim mahvettim. Bu cocugu da mahvedecegiz. Allahim simdiden affetsin.
Lütfen üzülmeyin ve şu an bunları düşünüp daha da strese girmeyin, yarın her şey çok iyi gitsin, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşaallah🙏
Siz hele bir yarını atlatın bebeğinizin kokusunu içinize çekin, sonrasını daha sonra düşünürsünüz.

Ben ne okudum az önce 🥴 çok ama çok saçma paranoyak olmuş. Kusura bakmayın eşim haklı demişsiniz ama ben okuduğum hiç bi cümlede haklılık göremedim. Abartı var saçmalama var paranoyaklık var haklılık yok. O kendini odaya kapatsın otursun orda tek başına. Lütfen üzülmeyin yarın yavrunuza kavuşacaksınız tadını çıkarın. Sağlıkla gelsin mutluluk getirsin 🌸
Yani sadece direkt arabayla geliniyor sonucta bi yerde durmadan gelinebilirdi. Kardesim de biliyor takintisini o konuda hakli dedim.

Size yardımcı olmak için gelen insanlara sırf yemek yediler diye tavır yapan, aynı odada oturmayan insana yapılması gereken aslında
çekip gitmek. Bi başına uğraşsın bakalım aklı başına gelir belki de işte aileniz size kıyamaz yoksa eşiniz gayet hakediyor. Bu hastalık ne zaman tam anlamıyla hayatımızdan çıkacaksa belli değil. Hayattan izole mi edecekmiş kendini ve sizi o zamana kadar? Eşinizin haklı tarafı yok bu arada kimse onun garip takıntılarını çekmek zorunda değil. Siz eşinizin tedaviyi reddetmesinin kabul edip onunla devam ediyor olabilirsiniz ama bu diğer insanlar da çekmek zorunda anlamına gelmez. Dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi biliyorum zor ama düşünmemeye çalışın, kendinize odaklanın sadece

İyi geceler,
Doktorum normal doğum zor görünüyor dediği için yarın sezaryan ile doğum yapacağım kısmetse. Bana yardımcı olmak için annem babam ve kızkardeşim şehir dışından geldiler. Ancak yolda durup mola yerinde yemek yedikleri için eşim inanılmaz kızdı ve beni de ailem karşı ezik olmak ve bir tavır koyamamakla suçluyor.
Şöyle ki eşim covid konusunda inanılmaz hassas. Çevremizde olmayan bi biz kaldık diyebilirim. İşte ben yarın doğuma girecekken, ailemin bunu yapmış olmasını saygısızlık olarak addediyor ve onlarla aynı odada bile oturmuyor şu anda. Tamamen haklı bu konuda ona katılıyorum çünkü kendi ailesine karşı da böyle. Geçen gün kızkardeşine gitmedik mesela bi misafiri gelmiş bizden önce diye. Ona hak verdiğimi söyledim ve üzerine gitmedim zaten bu konuda.
Kızkardeşim açık alanda yemek yedik kalabalıktan uzaktık dedi bana ama kocamla muhatap olmak istemiyor. Eşim zaten ailemin ona soğuk davrandığını ve artık bu son olayda ailem kendisine saygı duymadığı için kendisinin de onlara saygı gostermek zorunda olmadığını(ailem ona hiç önceden bir saygısızlık terbiyesizlik yapmadı bu arada sadece annem biraz tezcanlıdır ve ailem ve eşim,hatta ben, zaten çok sohbet edilecek sen sakrak ortamlarda olamıyoruz hep ister istemez çünkü arada yetiştirme ve kültür farkı var ister istemez.)
Ve ben üzülüp ağladıkça ağla ağla kime sökecek bu gözyaşların anca bana yaparsın ailene tek söz etme sen daha diyor. (kızkardeşime keşke yapmasaydınız hassasiyetleri biliyorsun vs diye çıkıştım bu arada)
Lafın özü yarın doğuracagım ama boşanma planları yapıyorum.
Bu kadar mı benzer hayatımız... Ne oluyorsa şu doğumlarda oluyor. Eşin abartmış kesinlikle ama ailen de biliyordur damatlarını keşke biraz daha hassas olsalardı. Olan sana oldu. Tıpkı bana olduğu gibi...

Panik atak ve anksiyete hastasi. Zaten beni hic anlamiyorsun diyor ama tedavi olmaya da karsi. Zaten cocuktan tam vazgecmisken hamile oldugumu ogrendim. Sonra da kiyamadim. Cunku istemiyor asla tedaviyi. Uyusayim mi diyor.
İlaçlar uyuşturmuyor bu bir. İkincisi de uyuşturuyorsa uyuşsun bir zahmet, kimseye bu şekilde eziyet etmeye hakkı yok. İnşallah çalışan bir insansınızdır da bir gün yeter dediğinizde gitme şansınız olur

Yani korksanız da korkmasanız da kapınızı çalacak, belki gelmeden önce kaptılar bilemezsiniz eşiniz kendini toparlasa iyi olur
Hiç mi markete gitmedi otobüse binmedi. Evden çalışması tüm alışverişi online yapması gerekiyor o zmn.

Panik atak ve anksiyete hastasi. Zaten beni hic anlamiyorsun diyor ama tedavi olmaya da karsi. Zaten cocuktan tam vazgecmisken hamile oldugumu ogrendim. Sonra da kiyamadim. Cunku istemiyor asla tedaviyi. Uyusayim mi diyor.
Esinizin hassasiyeti yok, hasta. Tedavi olmamayi kendi seciyor. Hic ciddiye alinacak biri degil. Aileniz gitmesin evden, esinizi gonderin kurtulun su zamanda cekilecek dert degil. Ailenizle bebeginizle huzulur olursunuz.

Şuanda bunları düşünmeyin lütfen ❌
Yarın bebeğinize kavuşacaksınız. 😍😍😍😍😍Daha sonra konuşuruz bunları😊😊
Burda duyduklarınız daha da canınızı sıkacak ❌❌

Yaa saatler sonra hebisinize kavusuyorsunuz🤩🤩 çok heyecanlı. Tadını çıkarın

Boşanma düşüncenizi yüzüne söyleyin belki kendine gelir bu kadar saçma hastalikli davranmasi normal değil.
Ama ben de iste bi kere agzimdan ‘b’ lafi cikinca donmemeyi destur edinmis biriyim. Agzima sakiz etmek istemiyorum yoksa bu huy 6 yildir devam. Covidden beridir de tavan. Her kavgamizda bosanalim desem bi onemi kalmaz. Yani dedigim gun gercekten karar vermis olacagim ve donmyecegim.
Baksaniza agladigimda eskiden dayanamazdi simdi catla da patla diyor nerdeyse. Bana soker anca gozyasin sikiyorsa annene agla diyor. O yuzden bosanmayi dusunecegim ciddi ciddi dogumdan sonra ama ona kesin karar verirsem soyleyip cocugumu alip gidecegim.

Back