Yarın doğuma giriyorum ama çok kötüyüm

Eşin ruh hastası mı ne!
Ben de pandemi de doğurdum hiç bunlar aklıma gelmedi neyse. Benim ailem gelmedi bile pandemi var gelemeyiz dediler ben tek gittim doğuma. Ailenize teşekkür edin kalkıp gelmişler. Eşinizi de görmezden duymazdan gelin.
Yarın mis kokulu bir melek gelecek ona odaklanın. Şimdiden üzülüp sütünüzün gelmesini geciktirmeyin tadını çıkarın son gününüz aynı beden de. Hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim

Doğum öncesi sizi bu kadar anlamsız bir konu yüzünden üzdüğü için eşinizi bizim evde misafir edebilirim. Zira şuan eşim ve oğlum kovid

Eşiniz İnşaAllah işe falan gitmiyordur insanlarla yüz yüze gelmek daha tehlikeli... Böyle insandan hiç hoşlanmam zaten streslisiniz ne saçmalıyor yanınızda olacaksa olsun ne demek saygı duymuyor aileye sanki kv kpden laf söz işiten bunlar haspam ya... Size sağlıklı bir doğum diliyorum

Eşiniz içinde bulunduğu stresten dolayı tepkilerini abartmış diye düşünüyorum, genelde böyle kırıcı ve ters biri değilse eğer doğum süreci ondada böyle bi psikoloji yaratmış olabilir, tabi ki doğru değil tavrı fakat siz şimdi bunları değil bebeğinize kavuşacağınız anı düşünün, tekrarı eşi benzeri olmayan bi an yaşayacaksınız, rahatlayın. Güzel bir doğum süreci diliyorum, sağlıkla kavuşun birbirinize

Sezeryan olunca süt gelmemesi diye birşey yok.kardeşim sezeryan ile dogum yaptı çok şükür emziriyor.
Oluyor vallahi oluyor. Ama lohusaligimi atlatabilirsem bosanmayi dusunecegim.
Neden illa boşanmak,tedavi olması gereken bir insan var karşınızda tedaviye ikna etmek yerine ya boşanıcam diyorsunuz,yada ölmeyi diliyorsunuz.
Gerçi bu insanla yaşadığınız süre sizinde ruh sağlığınız etkilenmiş olabilir destek almanız gerekebilir

Aileniz onca yolu sizin için gelmiş, açık alanda yemek yemişler sanki kapalı ortam. Eşinize bu haddi vermeyin,aileme bu saygısızlığı yapana kapı orda çok korkuyorsan git ailende kal ailem burada olduğu sürede derim. Doğuma girecek karısına söylediklerine bak pes! Ailenizi de o kocanız için kırmayın sakın çünkü haklı değil yaptığı terbiyesizlik resmen.

Hanımefendi bir sakin olun önce kendinizi ve bebeğinizi düşünün. Hala kocanız karşı ezik hissediyorsunuz kendinizi, kocanız hatalı haksız. Ailenizi de kendinizi de ezdirmeyin dik durun karşısında. Derdi başka sizin kocanızın, korona bahane. Yine diyorum ailenizi göndereceğinize o kocanızı gönderin evden.

Sabah kalktik gene ayni. Annem bulasik makinasini bosaltirken ses yapti diye bin turlu lafla uyandim(gece zaten 4 e kadar uyuyamamistim) tam iyilesmesem bile hastaneden cikisimin ucuncu gununde vs anneme siz gidin artik diyecegim cunku bu sabah kendine ayri kahvalti hazirladi doke saca vura kira babam cok uzuldu ama agzini acmadi. Benim babam zamaninda karisini doven adamdi. Kizim uzulmesin diye icine atiyor hep goruyorum. Bosuna uzulmesinler burda. Ve esim onu sevmedigimi onemsemedigimi dusunuyor. Bu durumda daha fazla evli kalmanin da alemi yok sanki. O coktan infazi yapmis kafasinda. Doguma son 2 saat. Ve ben gecekinden de kotu bi haldeyim

Yani sadece direkt arabayla geliniyor sonucta bi yerde durmadan gelinebilirdi. Kardesim de biliyor takintisini o konuda hakli dedim.
Haklı falan değil sonuna kadar haksız, dibine kadar haksız. Sizi manipule ediyor.

Geçen bayramda kovid yok muydu ailenize nasıl gitti o zaman eşiniz? Kovid bahane eşiniz ailenizi sevmiyor görmüyor musunuz?

Doğuma girecek olan sizsiniz o tabak çanak onun kafasında kırılmalıda neyse iyi doğumlar size.

Ay kadın makine boşalttı diye laf mı ediyor.vura kira kahvaltı hazırlamalar falan ve siz eşinizin onu sevmediğinizi önemsemediğinizi düşündüğünü yazıyorsunuz.ben okurken sinirleniyorum sabahtan beri,artık git demeniz gereken kişi anneniz değil eşiniz farkında mısınız.
Suçluluk psikolojisine girdiğiniz sürece tepenize çıkmaya hadsizlik yapmaya devam edecek.

Yapacağınız tek şey onu görmezden gelmek sıkıntı covit falan değil adam bahane arıyor .
Şuan evladinizdan ve sizden önemli hicbirşey yok üzülmenizi anlıyorum ama sizi düşünmeyen ve saçma sapan davranmaya devam eden bir insan yüzünden kendinizi üzmeyin .
Bebeğiniz olacak anne oluyorsunuz onu kucaginiza alıp kokusunu çekeceksiniz
Sadece bunları düşünün ve görmezden gelin onu .

İyi de zaten normal hayatın içinde değil mi herkes? Mesela mola yerinde yemek yemeden 1-2 gün önce kardeşiniz dışarda arkadaşlarıyla kahve içmiş olabilir. Bayram ziyaretleri yapılmış olabilir. Eminim ki hem aileniz hem eşiniz bulaş olabilecek başka durumlar yaşamıştır yakın zamanda. Eşinize en son bulaşlı olabileceği durumu hatırlatıp gereksiz tepki verdiğini gösterebilirsiniz. Hiç mi evden çıkmıyor kendisi?

Su an mantikli dusunemiyor bence ama ben de su muameleyi haketmiyorum. Kafamda netlesiyor artik iyice bosanma dusuncesi. Cunku bu insani daha fazla cekebilecegimden ve onun icin bahaneler uretmek istedigimden hic emin degilim. Ve doguma boyle gidiyor olmak cok aci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…