- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi sookiestackhouse
-
Asla isimden ayrilmayi dusunmedim. Akademisyenim kimseye de eyvallahim olmaz. Sevdigim icin duruyorum yaninda sadeceİlaçlar uyuşturmuyor bu bir. İkincisi de uyuşturuyorsa uyuşsun bir zahmet, kimseye bu şekilde eziyet etmeye hakkı yok. İnşallah çalışan bir insansınızdır da bir gün yeter dediğinizde gitme şansınız olur
Ben yanlarinda oturdum diye gul eglen ailenle kocani dusunme hic diyor vs vs. Babam yazik sirf benim icin susuyor yoksa coktan vermisti bi cevap.Adamlar sizin icin oraya geliyor ama siz onlara trip atip kiziyorsunuz yolda yemek yediler diye
Hadsiz! Bir koca
O zaman oturup kendi baksin karisina ne kadar ayip bir uslup
Çok mu aradiniz bu herifi ya insan kendine anca boyle guzel zulmedebilirdiAsla isimden ayrilmayi dusunmedim. Akademisyenim kimseye de eyvallahim olmaz. Sevdigim icin duruyorum yaninda sadece
Yarin icin iyi olun bunu stres yapmayin diycem ilk basta ama biliyorum ki zorBen yanlarinda oturdum diye gul eglen ailenle kocani dusunme hic diyor vs vs. Babam yazik sirf benim icin susuyor yoksa coktan vermisti bi cevap.
Ahh ahh ilk basta hic boyle degildi. Kafaya takardi gene biseyleri ama beni kirmak istemezdi kirsa da gonlumu alirdi. İste panik atak ilerledikce bu hale geldik. Simdi cocugumu dusunuyorum evde saatli bomba gibi annesinin her hareketine takik bi baba. Yavrum beni affetsin.Çok mu aradiniz bu herifi ya insan kendine anca boyle guzel zulmedebilirdi
Yerinizde olsam aynen dediği gibi yaparım, keyfime bakar heyecanla bebeğimi beklerim, isterse doğuma da gelmesinBen yanlarinda oturdum diye gul eglen ailenle kocani dusunme hic diyor vs vs. Babam yazik sirf benim icin susuyor yoksa coktan vermisti bi cevap.
Sadece kardesim esimin durumunu biliyordu keske yapmasaydi diyorum evet. ama esimi sakinlestirmek icin haklisin demem bile bi ise yaramiyor.Siz bu saçma adamın nesini haklı görüp birde ailenizi haksız buluyorsunuz? Yolda yemek yasak, tuvalete gitmeleri serbestmiymiş? Eşiniz bu konuda da varmıymış fikri?
Sadece kardesim esimin durumunu biliyordu keske yapmasaydi diyorum evet. ama esimi sakinlestirmek icin haklisin demem bile bi ise yaramiyor.
Siz bu saçma adamın nesini haklı görüp birde ailenizi haksız buluyorsunuz? Yolda yemek yasak, tuvalete gitmeleri serbestmiymiş? Eşiniz bu konuda da varmıymış fikri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?