• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın askere gidiyo ve ayrıldım ?

Onceden konu acmisligim var sevgilim izne gelmisti benden cok arkadaslariyla vakit gecirip alkol iciyolardi alkolle sıkı fıkı degildi icerdi gene ama bu kadar sık degildi .
Bugun son gunuydu sabah arkadaslariyla sabah bulustu onlarlaydi herneyse saat 4 de bana bizim eve gec gelcem birazdan dedi gectim onlara 1 saat gecti ararim ararim acmaz annesi babasi aramaya basladi onlarin telefonuda acmiyo aksam saat 8 gibi oldu aradim hala onlarda oturuyorum onu bekliyorum bu arada acti telefonu kafayi yapmis zar zor konusuyo dedikleri anlasilmiyo bile geliyorum dedi annesi babasi delirdi bende oyle saat 10 oldu anca geldi biraz kendine gelmisti agzima geleni saydim ona neler neler hemde son gununde bu saatte kadar kimleysen onlara git bitti dedim evlerinden ciktim geldim evime beni tutmaya calisti etti genede geldim evime mesaj atiyo yarin son gunum yapma boyle lutfen vs vs bi ton seyler yaziyo bu saatte kadar son gun oldugunu dusunmedin simdimi dank etti kafana yazma bana yarinda ugurlamaya gelcegimi sanma bitti daha yokum dedim yazmaya hala devam etti sustu yazmiyo yazmasinda gerek yok tabi.
Ben haksiz miyim allah askina bu son izniydi daha temmuza kadar yok bana bu yaptigini son gunumuzde hemde nasil unuturum ne yapayim ben gozlerim sisti aglamaktan ?
Haklısın ayrılmakta. Asker diye acıyorsun ama o kendi etti. Kiminle geçirdiyse zamanını onlar arasın mektup yazsın ona askerde. Asıl mesele üstelik arkadaşlarıyla zaman geçirmesi değil. Sürekli sana şu saatte geleceğim vs. deyip sonra arkadaşlarıyla sarhoş olup seni tamamen unutması. Bu kadar çok sarhoş olup duran adamdan da hayır gelmez zaten. Barışma da bir daha bence.

Tüm sayfaları okuyamadım ama önceki konunu hatırlıyorum,o zaman sana hak vermemiştim,ama sevgilin sana karşı hassas değil anlaşılan.Sana söz verip gelmemesi ve bunu tekrarlaması hiç hoş değil fakat anlamadığım saatlerce adamın evinde ne işiniz vardı,biraz bekleyin baktınız gelmiyor,çekin gidin,uygunu bu çünkü.

Eminim 3 senedir hep sadık kaldı o konuda biseyini gormedim etmedim . Saat 8 de teli actiginda kafasi iyiydi zor konusuyodu arkadasinin evinde icmisler arkadan arkadaslarinin sesini tv sesini felan da heo duydum
Icen adam zor benim esimde arkadaslariyla cok takiliyodu beni ihmal etmezdi ama ekmezdi bekletmezdi ama bukadar icmesi canimi cok sikardi yalanda konusuyodu mesela arladaslariyla iciyo ama bana evdeyim oturuyorum diyodu ayrildim iki sene sonra tekrar baristik arada yine bu tarz yalanlari oluyodu ama biraktirdim cok sukur ama cok ugrastim cok yiprandim ama allahtan gel deyince geliyodu bekletmiyodu ekmiyodu ailesinin evinde okadar beklemenizde yanlis ortada soz yok nisan yok ki ben oyle olsamda beklemezdim aileside suan size guler yuz olabilir ama ilerde evlilik gibi bi durum olursa bunlar yuzunuze cok vurulur o sevdiginiz adam bile yapar azcik siz kendinizi naza cekin o kossun pesinizden evet ozlem duycaksiniz ama bu sadece sizin ozleminiz olmamali sonucta siz oldugunuz yerde ailenizle sevdiklerinizle kaliyosunuz o ayriliyo onun daha cok dusunmesi lazim herkesten uzaga giden o tas yerinde agirdir herkes degerini kendi belirler

Daha önceki konunu da okumuştum ben olsam onda bile affetmezdim..
Bu adamla sen evlenmeyi düşünüyosun o içip arkadaşlarıyla takılma derdinde.
Ciddi olan adam son gününü olsun sana adardı seninle vakit geçirmek isterdi boşver o pişman olsun.
Zaten çok yüz vermişsin seni kaybetme korkusu bile yok olsa ilk günden sonra son gün yapmaya cesaret edemezdi ne o öyle serseri gibi.

Annemle ne alakasi var ? Yazmicaktim tutamadim kendimi yazdim iyikide yazmisim iyi oldu napiyosun bu saatte diye hesap sormaya kalkisti sevgilim diyerek srvgilim ? Dedim agzinin payini aldi ben hep koskoca gun onu merak ettim bu saattede ben napiyorum diye o merak etsin :KK66:

Ya gerçekten saf mısın güzel arkadaşım? Neyini merak edecek. Evinde olduğunu biliyor mu bu saatte biliyor. Neyi merak edecek ki o zaman. Ailene ben de hem şaşıyorum hem üzülüyorum açıkçası. Saat 4ten 10a kadar nerdesin kızım demediler mi? Bunca saat beklenir mi bir densiz demediler mi? Ailene üzülüyorum çünkü kendi kızım olsaydın dayanamazdım bu kadar ezdirmene.

Evet trafikten bir borcu vardi yaklasik 6 bin lira kadar ona canı cok sıkkındi yeterli para yoktu elinde ama bu bahane olamaz ki canim boyle yapmasi gerekmiyodu arkadaslariyla icerken iyi hos da onu bekleyen insana bunu yapmasi ?..
Sen haklisin bu durumda tabiki canim ama su da var alkol alan biri mi normalde de sen ne dusunuyorsun alkol konusunda buda cok onemli evlendikten sonrada icmeye devam edebilir arkadaslari ile..senin gorusun nedir iyice dusun alkole karsi bir insansan hic evlenme birakamiyorlar cunku sen icme dedikce odahada icecek ya onunla birlikte ona eslik edip arkadaslarinla aldigi keyfi unutturacaksin seninle paylasmaktan keyif alacak yada hic evlenmeyeceksin hayatin evde esini beklemekle gecer canim..

askerlik psikolojisi de bir yere kadar
arkadaşları eve dağılınca gelmiş
madem önemli zahmet edip erken gelseydi
yumuşama

Hiç cevap vermediğine göre gitmiş olabilir keşke bu kadar sevmesek kendimizi değersiz hissettiren insanlara bu kadar değer vermesek sonunda yine biz üzülüyoruz. Ayrılma kararında kesinsen en iyisini yapmışsın ama barıştıysan inşallah pişman olmazsın. Yinede hakkında hayırlısı olsun.

Hep degil bundan once 2 kere izns geldi gene icti gezdi onlarla ama 2 gelmesindede son gununu hep benle gecirdi bu son gununde boyle yapmasi sasirtti beni beklemiyodum asla.
Hmm anladım.Cnm ben dışarıdan bakan biri olarak ilişkinizin pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum bırak kendi dengi içici bir kızla birlikte olsun sana yazık.

Back