- 24 Haziran 2016
- 7.264
- 26.254
- 548
Hiçç guvenılır gelmedı.Buluşmayı iptal ederek doğru mu yaptım? şöyle bir konu açmıştım tekrar konuşmaya başladık bir şans vermemi istedi. Ben bu sefer soğuk bir şekilde devam ediyorum. Etkilendim mi biraz evet ama yüz yüze görmedim bilemiyorum yarın göreceğim ilk defa. Kendisine sadece 1 saat kalacağımı söyledim. AVM'de görüşeceğiz. Bu kişiyle bu arada uzaktan akrabayız ama aileler falan tanışmıyor sadece aynı mezhepten aynı soydan aynı memleketten bir insan. Öyle bir bağ var sadece. 26 yaşinda. 6 yaş fark var. Daha dünden seni tanımayı herşeyini bilmeyi çok istiyorum ev tutarım benimle yaşarsın yüzük takarım vs vs muhabbetler açtı. Daha görüşmedik bile bu hayaller ne dedim. Sadece tek seferlik görmek istiyorum. Gerçi AVM'de görüşeceğiz ama elimi tutmak isterse vs nasıl tavır koyarım bir de ilk buluşma sarılma uygun mu? 1 saatten fazla durmayı düşünmüyorum bence ilk buluşma için yarım saat bile yeterli ona göre artık bir bahane söylemeyi de düşündüm. Diyelim ki çok sıktı ve beğenmedim hiç beklediğim gibi biri çıkmadı kibarca belli etmeden nasıl sonlandırırsınız siz olsaydınız? Ya da böyle bir durum olursa incitmeden kendisine nasıl ifade edeyim buluşmadan sonra?